- 29 Temmuz 2017
- 1.097
- 2.569
- 133
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Biraz ağır olmamis mi? Kimse burda alkislamiyor zaten,sadece anlamaya çalışıyoruz.Evliliği çok güzel olan evlat sahibi olabilmek için tedavi olup yardımcı olsun diye + akupunktur tedavisi olan bir kadın hangi akla hizmet doktordan hoşlanıyorum diye bilir? Erkek yapsaydı burda recm edilir diri diri topraga gömülürdü. Aldatma sadece fiziken olmaz aklınızla hislerinizle de olabilir ki siz eşinizi hislerinizle aldatiyorsunuz.
Sadece şunu merak ediyorum çocuk isteyen bir kadın gibi mi davranıyorsunuz? Ya da kocasına aşık bir kadın gibi mi?
Eşinizin yerin de olsam sizinle bir yolda yürümezdim.
Ben de göremedim, hatta bazı yorumlar da onun da size ilgisi varmış yorumlarını okuyunca çok şaşırdım, kaçırdığım bir şey var mı diye konu sahibinin ilk mesajını bir daha okudum ama yine o şekilde algılayamadım
Hiç te ağır değil buraya konu açacak kadar cesurca davranmis yorumlara göğüs gerecek. Yine soyluyorum bir erkek aynı konuyu açsa ne ahlakı kalırdı ne şerefi ben hiç birşey demedim ki konu sahibine ağır olsun. Şu konuyu konu sahibinin eşi okusa keşke.Biraz ağır olmamis mi? Kimse burda alkislamiyor zaten,sadece anlamaya çalışıyoruz.
Çok şükür bugüne kadar eşimden başka bir erkeğe göz ucuyla bakmadım çok kavgalar ettik küstük bağırdık kırdık birbirimizi ama aklımın ucundan geçmezdi evli bir kadının evli (bekar olsada farketmez) bir adamdan hoşlanması oldukça mide bulandırıcı. Ben kendimden eminim yorumuma da sonuna kadar katılıyorum. Günahı olan varsa da o onun sorunu.Kadın zaten bu durumdan rahatsız lütfen ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Evliliği çok güzel olan evlat sahibi olabilmek için tedavi olup yardımcı olsun diye + akupunktur tedavisi olan bir kadın hangi akla hizmet doktordan hoşlanıyorum diye bilir? Erkek yapsaydı burda recm edilir diri diri topraga gömülürdü. Aldatma sadece fiziken olmaz aklınızla hislerinizle de olabilir ki siz eşinizi hislerinizle aldatiyorsunuz.
Sadece şunu merak ediyorum çocuk isteyen bir kadın gibi mi davranıyorsunuz? Ya da kocasına aşık bir kadın gibi mi?
Eşinizin yerin de olsam sizinle bir yolda yürümezdim.
İnsanız şaşarız beşeriz bende doktorum ile bir akşam yemeği yemiştim etkilenmek diyemem ama bir an onunla daha fazla vakit geçirmek istedim bir akşam yemeğe çıktık sonrasında isr görüşmeyi kestim
Hayır boşanma aşamasındayım evet aynı şeyi esimde yapabilirdi ve emin ol o zamanda aynı şeyi söylerdim çünkü evli olmak demek duygularını ameliyat ile aldırmak demek değilEvli misin bilmiyorum ama esin yapsaydi ayni seyi beseriz sasariz der miydin?
Çok güzel peki bu hisleri konu sahibinin eşi yaşasaydı aldatmak değil ok hoşlanmak vs herneyse.Konu içerisinse benzer birkaç yorum daha gördüm ancak hepsine tek tek alıntı yapamadım.
Aldatma fiziksel ilişkiyle sınırlı değildir elbette, 4 senede belki 100 defa kurmuşumdur bu cümleyi bu sitede.
Gel gelelim bu konuda herhangi bi sadakatsizlik belirtisi, cinsel beklentilerinin veya çarpık egosunun peşinde savrulurken eşine verdiği sözleri hiçe sayıp onu aptal yerine koyan bencil bi insan yok.
Kaybedilmiş 3 evlat ve bunun yarattığı travmayla mücadele etmekte yaşanan sorunlar var.
Ağır acılar yaşayan pek çok insan gibi konu sahibesi de doktoruna duydugu minneti, hayranlığı aşkla karıştırıyo. Doktoruna bi kurtarıcı misyonu yüklüyo. Doktorunun migrenini tedavi ettigi gibi evlat acısını da tedavi edebilecegi yanılgısına düsüyo.
3 başarısız denemeden sonra büyük korkularla yeni bi bebek sahibi olmayı denemenin yarattıgı stresten kacmak icin düsünecek, oyalanacak, ilgisini dagıtacak sahte bi heyecan yaratıyo zihni.
O yüzden konu sahibinin adı Ayşe de olsa Ali de olsa yaşanan şey çok normal, çok insani. Bu zayıf anın insanı yanlış kararlar almaya itmemesi icin tedbirler almak gerek sadece. Ki konu sahibesi de bunu yapmaya calısıyo. Üzerine ne diyebiliriz ki..
Beni aglattiniz o kadar içime dokundunuz ki yorumunuzla.. görmeyi,hissetmeyi reddettigim, ruhumun acıyan yanıyla yüzleşirdiniz.. belki de ihtiyacım olan buydu.. teşekkür ederimmTamamına erememiş üç gebelik atlatmışsınız; kaybedilen üç evlat, her bir kaybın getirdiği üzüntü, yas, hayalkırıklığı...
Böyle bi acının hem sizi hem evliliğinizi sarsmadan geçmesini beklemek adeta imkansız.
Vücudunuz yaşadığı travmanın sinyallerini 15 yıl gibi oldukca uzun bi sürenin sonunda tekrarlayan psikosomatik baş ağrılarıyla göstermiş en basit olarak.
Evliliğinizin bu kayıplardan aldığı hasarın sizde yarattığı etkiyi de bu şekilde görüyorsunuz işte.
Etkilendiginiz kisinin doktorunuz olması o kadar doğal, her şeyi o kadar açıklar nitelikte ki. Bi düşünün, fiziksel ağrılarınızı dindiren adamın ruhsal ağrılarınızı da dindirecegi yanılgısına düşmenizden daha doğal ne olabilir.
Acıdan uzağa kaçayım derken eşinizden de uzağa düşüyo ister istemez zihniniz. Ve bilincaltınız iyileşme düsüncesini doktorunuzla eşleştirip bu durumu size aşk, hoşlanma, etkilenme olarak pazarlıyo. Bu size bebek dısında düsünecek yeni bi kapı acıyo, yeni bi soluk oluyo.
Siz suçlu değilsiniz, cinsel bi dürtünün pesinde de degilsiniz. Canı yanan ve iyilesmek isteyen bi insansınız sadece. Zihniniz sizi yanıltıyo hepsi bu. Doktorunuza bu gözle bakmayı deneyin derim.
Öncelikle konu açma maksadimi tamamem doğru anladiginiz için çok teşekkür ederimDoktorunu değiştir yorumları yapıp üstüne bir de kızanlara bol bol parağraf okuyup soru çözmelerini öneririm zira konu sahibinin konu açma sebebi çözüm üretmeniz değil sadece konu başlığından bile anlayacak kadar basit
;”Evli iken başkasından etkilenmek normal mi?”..
Normal değilse ,”Neden eşini çok severken böyle hissediyor ?”olduğu .
Bence her insan bir değil fıtrat farklılığı ,bi ahlak yoksunluğu değil çünkü hükmedilebilen sadece fiiliyat ,hissiyatlarımız değil.
Partnerini çok severken bi başkasından etkilenmek yada hayranlık duymak kulağa hoş gelmeyebilir ama abestle iştigal aman aman bi durumda değil.
Teşekkür ederim öyle yapacağım.. kendi davranislarimi kontrol edebilirim yanlış yapmayacagima eminim ama karşımdaki insana sınır belirlemek iyi olucak en azindan kafam daha rahat olucakEğer kulak burun boğaz doktorumdan etkileniyorum deseydiniz size koşarak uzaklaş sana başka doktor mu yok derdim.Siz akupunktur gibi enerji kanallarını etkileyen müdahalelerle iyileşme sağlayan bir alanda yardım alıyorsunuz.Mudehale sırasında beyninize ve organlariniza sizinle ,iradenizle ,secimleriniz ile bir ilgisi olmayan tamamen fizyolojik uyarılar gidiyor.Bu uyarıları yollama aşamasında doktorunuz aktif rol aldığı için tedavi nedeniyle oluşan enerjiyi doktorunuz ile ilişkilendiriyorsunuz diye düşünüyorum.Pekcok insan terapistine de aşık olduğunu düşünür çünkü problemleri cozme aşamasında ortaya çıkan enerjiyi danisan aşk olarak yorumlar.Tedavi amacli destegi ozel bir ilgi olarak degerlendirir. Burada ele alınacak durum iyileşmene yardım edecek doktorun bu durumu kötüye kullanıp kullanmayacagidir.Bence eşinle gitmen net /sınır çizici ve mantıklı bir adım.
Erkekler duygusal boşluğa düşermi görüştüğü doktoru kurtarici olarak görürmu?ve bu duygularindan utanip evli olduğunu kendinini durdurmasi gerektiğini düşünüp geri cekilirmi? He eger oyleyse bu duygulari bir erkekte yasasa ayni seyleri düşünürdüm.Çok güzel peki bu hisleri konu sahibinin eşi yaşasaydı aldatmak değil ok hoşlanmak vs herneyse.
Konu sahibi buraya konu açsaydı eşim boşluğa düştü tedavi için gittiği doktorundan hoşlanıyor vs diye inanın burada adamı yerden yere vururduk. Herkes bir boşluğa düşüyor evlat acısı yaşıyor. 3 yasinda 5 yaşında 20 yaşında evladı ölen insanlar var o kadar sıkıntının içinde hem de eşini bu kadar seviyorken değil hoşlanmak göz ucuyla bile bakmak benim için asla kabul edilemez size saygı duyuyorum ama pozitif ayrımcılığa karşıyım.
Burada bir kaç yorum gördüm doktoru değiştirin diye "tedavi yarım kalacak" endişesi ile doktoru da birakmiyor. Ben bu hoşlanma etkilenmenin bunla sınırlı kalacağını düşünmüyorum. Konu sahibi bir süre bebek fikrini de erteleyebilir eşiyle güzel vakit geçirip tatil yapıp sonra "Kadın" doktorla yoluna devam edebilir.
Yoksa bu boşluk hissiyle geri dönüşü olmaz hatalar yapılması oldukça muhtemel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?