Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Hayatta herşey mümkün..etikliği tartışılır ama duyduğunuz heyecan için sizi "vay nasıl böyle hissedersin,iffetsiz misin vs" diye suçlayacak değilim..

Benim takıldığım nokta yazdığınız kadarıyla harika nitelendirilecek evliliğinizde böyle bir heyecana neyin yol açtığı..siz tek eksikliğin bebek olduğunu yazmışsınız ama bebek faktörü başka birinden etkilenmeye yol açacak kadar kişiyi etkiler mi muamma..bence evliliğiniz sandığınız kadar mükemmel değil..o eksik parçayı siz görmek istemiyorsunuz ve üzerini kapattıkça bir yerden patlak vermiş..sapsoseksüel diye bir kavram var yani kişinin beyninden etkilenme..acaba doktorun zekasından mı etkilendiniz desem, iğneler kalbinize battığınıza göre fiziksel çekim mevcut..

İnsanoğlu beşer şaşar..o yüzden tedaviyi bırakın..duyduğunuz eksiklik neyse eşinizle tamamlayın.

bu duygular normal degil ama insnaiz sonucta buyuk konusmamak lazim.en mutlu evlilikte bile bi anlik hata olabilir.sizinki daha baska seylere gitmeden bence hemen o doktorla gorusmeyi birakin.yoksa bi sonraki adimda sizi kesinlikle haksiz bulurum.seansa devam ederseniz isin sonu pek iyiye gitmiyor

Doktorunuz sanki biraz flörtöz.
Yani eve bırakmayı düşünmek,özel hayatınızı bu kadar irdelemek ve heyecanlandığınızı anlayınca kendiyle ilgili bir durum olup olmadığını sormak vb sebeplerle ben böyle hissettim.
Yerinizde olsam değiştirirdim.
Eşinizi sevmiyor olsanız,sorunlu bir evliliğiniz olsa tamam kendi kendinize boşluktan çıkmaya çabalıyorsunuz haliyle ilginizin adama yönlenmesi normal diyeceğim ama mutlu ve sorunsuz bir evlilik sürerken böyle hissetmenize adamın ilgisi alttan alttan flört ediyor olması sebep olmuş olabilir gibi geldi bana.

Evliliği çok güzel olan evlat sahibi olabilmek için tedavi olup yardımcı olsun diye + akupunktur tedavisi olan bir kadın hangi akla hizmet doktordan hoşlanıyorum diye bilir? Erkek yapsaydı burda recm edilir diri diri topraga gömülürdü. Aldatma sadece fiziken olmaz aklınızla hislerinizle de olabilir ki siz eşinizi hislerinizle aldatiyorsunuz.

Sadece şunu merak ediyorum çocuk isteyen bir kadın gibi mi davranıyorsunuz? Ya da kocasına aşık bir kadın gibi mi?

Eşinizin yerin de olsam sizinle bir yolda yürümezdim.

Biraz ağır olmamis mi? Kimse burda alkislamiyor zaten,sadece anlamaya çalışıyoruz.

Biraz ağır olmamis mi? Kimse burda alkislamiyor zaten,sadece anlamaya çalışıyoruz.
Hiç te ağır değil buraya konu açacak kadar cesurca davranmis yorumlara göğüs gerecek. Yine soyluyorum bir erkek aynı konuyu açsa ne ahlakı kalırdı ne şerefi ben hiç birşey demedim ki konu sahibine ağır olsun. Şu konuyu konu sahibinin eşi okusa keşke.

Kadın zaten bu durumdan rahatsız lütfen ilk taşı günahsız olanınız atsın.
Çok şükür bugüne kadar eşimden başka bir erkeğe göz ucuyla bakmadım çok kavgalar ettik küstük bağırdık kırdık birbirimizi ama aklımın ucundan geçmezdi evli bir kadının evli (bekar olsada farketmez) bir adamdan hoşlanması oldukça mide bulandırıcı. Ben kendimden eminim yorumuma da sonuna kadar katılıyorum. Günahı olan varsa da o onun sorunu.

İnsanız şaşarız beşeriz bende doktorum ile bir akşam yemeği yemiştim etkilenmek diyemem ama bir an onunla daha fazla vakit geçirmek istedim bir akşam yemeğe çıktık sonrasında isr görüşmeyi kestim

Konu içerisinse benzer birkaç yorum daha gördüm ancak hepsine tek tek alıntı yapamadım.

Aldatma fiziksel ilişkiyle sınırlı değildir elbette, 4 senede belki 100 defa kurmuşumdur bu cümleyi bu sitede.

Gel gelelim bu konuda herhangi bi sadakatsizlik belirtisi, cinsel beklentilerinin veya çarpık egosunun peşinde savrulurken eşine verdiği sözleri hiçe sayıp onu aptal yerine koyan bencil bi insan yok.

Kaybedilmiş 3 evlat ve bunun yarattığı travmayla mücadele etmekte yaşanan sorunlar var.

Ağır acılar yaşayan pek çok insan gibi konu sahibesi de doktoruna duydugu minneti, hayranlığı aşkla karıştırıyo. Doktoruna bi kurtarıcı misyonu yüklüyo. Doktorunun migrenini tedavi ettigi gibi evlat acısını da tedavi edebilecegi yanılgısına düsüyo.

3 başarısız denemeden sonra büyük korkularla yeni bi bebek sahibi olmayı denemenin yarattıgı stresten kacmak icin düsünecek, oyalanacak, ilgisini dagıtacak sahte bi heyecan yaratıyo zihni.

O yüzden konu sahibinin adı Ayşe de olsa Ali de olsa yaşanan şey çok normal, çok insani. Bu zayıf anın insanı yanlış kararlar almaya itmemesi icin tedbirler almak gerek sadece. Ki konu sahibesi de bunu yapmaya calısıyo. Üzerine ne diyebiliriz ki..

Evli misin bilmiyorum ama esin yapsaydi ayni seyi beseriz sasariz der miydin?

Çok güzel peki bu hisleri konu sahibinin eşi yaşasaydı aldatmak değil ok hoşlanmak vs herneyse.

Konu sahibi buraya konu açsaydı eşim boşluğa düştü tedavi için gittiği doktorundan hoşlanıyor vs diye inanın burada adamı yerden yere vururduk. Herkes bir boşluğa düşüyor evlat acısı yaşıyor. 3 yasinda 5 yaşında 20 yaşında evladı ölen insanlar var o kadar sıkıntının içinde hem de eşini bu kadar seviyorken değil hoşlanmak göz ucuyla bile bakmak benim için asla kabul edilemez size saygı duyuyorum ama pozitif ayrımcılığa karşıyım.

Burada bir kaç yorum gördüm doktoru değiştirin diye "tedavi yarım kalacak" endişesi ile doktoru da birakmiyor. Ben bu hoşlanma etkilenmenin bunla sınırlı kalacağını düşünmüyorum. Konu sahibi bir süre bebek fikrini de erteleyebilir eşiyle güzel vakit geçirip tatil yapıp sonra "Kadın" doktorla yoluna devam edebilir.

Yoksa bu boşluk hissiyle geri dönüşü olmaz hatalar yapılması oldukça muhtemel görünüyor.

Doktorunuzun hal ve tavırlarından etkilenmişsinizdir, benim 1-2 arkadaşımda da benzer durumlar olmuştu ama tabiki his olarak sadece tıpkı sizin gibi..
Düşünceden eyleme geçmediği sürece yanlış olmadığını düşünüyorum, hepimiz insanız. Ama o doktora devam etmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü devam ederseniz gidişat tehlikeli olabilir zira doktorunuzun tavırları da çok mesafeli gibi değil sanki.. gözlerinizin içine bakması, eve bırakmak için teklifte bulunması vs vs.. Gene de günahını almayayım belki hiiç öyle de değildir.
Siz uzak durun sadece, burada size bu konuyu açtıracak kadar yüksek heyecan yaşatıyorsa cidden durum sıkıntılı.

Beni aglattiniz o kadar içime dokundunuz ki yorumunuzla.. görmeyi,hissetmeyi reddettigim, ruhumun acıyan yanıyla yüzleşirdiniz.. belki de ihtiyacım olan buydu.. teşekkür ederimm

Öncelikle konu açma maksadimi tamamem doğru anladiginiz için çok teşekkür ederim bana çok ters gelen ve her zaman kontrol edebilen bisey olduğunu düşündüğüm bişeydi bu heyecan vs. mevzuları.. bunu yasarken kendi etik değerlerimi de yıkıp geçmis oldugum düşüncesi beni çok telaslandirmisti.. ve tabi suçluluk hissi.. konuyu açarak sizlerin fikirlerinizi almak bana iyi geldi.. doğru olmasa da insanı bi durum olduğunu biraz olsun anladım.. ve anladım ki asla asla dememek gerekliymiş..

Teşekkür ederim öyle yapacağım.. kendi davranislarimi kontrol edebilirim yanlış yapmayacagima eminim ama karşımdaki insana sınır belirlemek iyi olucak en azindan kafam daha rahat olucak

Bazi boşluk alan
Erkekler duygusal boşluğa düşermi görüştüğü doktoru kurtarici olarak görürmu?ve bu duygularindan utanip evli olduğunu kendinini durdurmasi gerektiğini düşünüp geri cekilirmi? He eger oyleyse bu duygulari bir erkekte yasasa ayni seyleri düşünürdüm.

Siz her ne kadar mükemmel bir evliliğim var deseniz de ruhsal bir boşluk oluşmuş içinizde. Doktorunuza karşı olan hayranlığı aşk gibi yorumluyorsunuz. Bu kadar şey atlatmışsınız siz güçlü bir kadınsınız. Ancak Doktorunuza karşı hisleriniz bir zaafiyet oluşturmuş. Ve görünen o ki sizin zaafınızı farketmiş. Lütfen dikkat edin ve yenik düşmeyin. Eşinizle gidip gelin. Bu durumun fiziksel boyuta geçmesine engel olun. Size birşey sormak istiyorum bana cevap vermeyin bu soruyu kendi içinizde samimice cevaplayın. O cevap herşeyi anlamanıza yetecektir.

Eğer size benimle ilgili sorun var mı dediğinde bunu elinizi tutup gözlerinize bakarak söyleseydi tepkiniz ne olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…