Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Yapmayın allahaşkına sadece latife yapmış hanımlar aralarında ayrıca her insanın (kadın&erkek)beğendiği bir artist vardır ne var bunda yorumunuz çok sert bence.
Beğendiği artist ayrı 'ortaya erkek koymak' tabiri ayrı. Ve ayrıca ben aynı şeyi eşler yapsa ne olur kısmını vurgulamak istedim..
Her neyse herkesin etik anlayışı farklı demek ki. Bence çok yanlış ve çok ergence. Polemiğe girecek değilim.

Yol yakinken doktor degistirin. Bu doktor belli ki sizi tedavi etmek yerine hayatiniz boyu asla geciremeyeceginiz migren ataklariyla bas basa birakacak.

Bence de... ama konu sahibi bunu da reddediyor kocama tamamen aşığım diyor... ben de ara ara hep birlikte neyin münazarasını yapıyoruz biz diye soruyorum valla kafamız da karıştı şaka maka...

Eşinizden başka bir erkekle ki söylediğinize göre hoş bir adam size dokunduğu için hormonlarınız fazla hareketlenmiş. Normal bu durum ama aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Bence de doktorunuzu değiştirin çünkü doktor da size karşılık verecektir hiç istemediğiniz şeyler yaşanabilir. Eşinize de size de yazık olur

Aslaa benim olayım bazen kavga ederiz yada bir olay olur bir dönem buz gibi soğurum ama sonra geçer evli olunca çok küs kalamıyoruz maalesef

Doktorunu değiştir yorumları yapıp üstüne bir de kızanlara bol bol parağraf okuyup soru çözmelerini öneririm zira konu sahibinin konu açma sebebi çözüm üretmeniz değil sadece konu başlığından bile anlayacak kadar basit
;”Evli iken başkasından etkilenmek normal mi?”..

Normal değilse ,”Neden eşini çok severken böyle hissediyor ?”olduğu .

Bence her insan bir değil fıtrat farklılığı ,bi ahlak yoksunluğu değil çünkü hükmedilebilen sadece fiiliyat ,hissiyatlarımız değil.

Partnerini çok severken bi başkasından etkilenmek yada hayranlık duymak kulağa hoş gelmeyebilir ama abestle iştigal aman aman bi durumda değil.

Aslaa benim olayım bazen kavga ederiz yada bir olay olur bir dönem buz gibi soğurum ama sonra geçer evli olunca çok küs kalamıyoruz maalesef

Hepimizde öyle bazen diyorum bu sefer uzun küs kalsam mı, bakıyorum 1 gün bile sürmüyor, hemen yelkenler suya ama o süre içerisinde az bileylenmiyorum

Bence hormon tedavisi yaparken o an iğneler sizi uyarmış oluyor.
Olabilir bence hafif etkilenmeler Zaten eşinizi sevmeseydiniz böyle konu açmaz aldatırdınız

Hepimizde öyle bazen diyorum bu sefer uzun küs kalsam mı, bakıyorum 1 gün bile sürmüyor, hemen yelkenler suya ama o süre içerisinde az bileylenmiyorum
Al bendende o kadar kendimi yiyorum saatlerce adam yanımda horul horul uyuyor dünya umurunda değil ertesi gün birşey olmamış gibi davranınca bende uzatmıyorum artık önceden çok takardım kafama yıllar geçtikçe alışıyor insan bazı şeylere yada sevdiğimiz değer verdiğimiz için böyle bilemiyorum

bulmussun iyi kocayi kiymetini bil,empati kur kocan tedaviye gittigi kadina asik olsa ne hissederdin??olabilir bazen boyle seyler deyip hos mu gorurdun?belli ki rutinden sıkılmissin uzaklasin biraz kocanla tekrar heyecanlandirin birbirinizi

Bence sizin ki hoşlanmak değil hayranlık.. Mesela ben Mert Fıratı ekranda görünce resmen eriyorum.. Şimdi o gelse merhaba sinope dese benim de kalbim atar da atar heyecandan:) Bir şey olmaz ya tedavi bitince hepsi biter:) Zaten siz de farkındasınız durumun.. Eşinize daha çok sarılın.. Allah size de bir bebiş versin de kokusunu alınca bunların hepsini unutur musmutlu yaşarsınız.. :) üzülmeyin geçer..

Kadın ve erkek birbirleri için yaratılmış varlıklar. Ateşle barut derler ya o hesap.
Bol bol eşinizi düşünüp empati yapın bence.
Doktorunuzu değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Üstelik bunu bir seans daha gideyim de... demeden hemen yapmalısınız. Ve bir kadın uzman olsa süper olur.

Geçmiş olsun, inşaallah evladınıza kavuşursunuz.

Adamın kasıtlı olarak sizi etkilemeye çalıştığını düşünüyorum. Psikolojiye de meraklıymış. Ama sizdeki ekstrem heyecanı çözemedim. Hep merak etmişimdir o dokundukca artan nabız ve hızlanan kalp atışı nasıl oluyor diye Sanırım sadece seksuel birsey. Bazen kadin-erkek arasındaki kimyanın aşırı derecede tutması hepimizin malumu bir olay. Eşiniz ve mutlu evliliğiniz için kafa karıştırıcı bu şahısla ilginizi kesmek yerinde olur.

Boşan yetmiyor artık adam sana. Mutlu evlilikde neymiş erkek veya kadın bir süre sonra yetemiyor bu bir gerçek.

Adam yakışıklı, kibar, profesör ve sizinle ilgileniyor. Etkilenmeniz çok normal ki neden bu kadar üzüldünüz. Aynı durumda eşiniz olsa, çok güzel ve zeki bir kadın doktor ile bu kadar yakın zaman geçirse mutlaka o da etkilenirdi. Bu duygusal değil, cinsel bi ilgi bana göre.
Mesela ben sevgilimi çok seviyorum ama geçen ay istanbuldayken barış arduç ile yan yana yemek yedim ve bir kaç kere göz göze geldik. İnanılmaz heyecanlandım sürekli saçlarımı düzelttim falan. Masadan kalktıktan 5 dakika sonra ne barış kaldı aklımda ne heyecan

Hoş değil tabi ki ama hepimiz insanız ve hepimizin başına böyle ufak seyler geliyor. Etkilenmeniz anormal değil ama bu basit etkilenmeye büyük anlamlar yükleyip sürekli düşünmeniz anormal. Seanslarınız bittikten bir süre sonra doktor moktor kalmayacak aklınızda merak etmeyin.

Eğer kulak burun boğaz doktorumdan etkileniyorum deseydiniz size koşarak uzaklaş sana başka doktor mu yok derdim.Siz akupunktur gibi enerji kanallarını etkileyen müdahalelerle iyileşme sağlayan bir alanda yardım alıyorsunuz.Mudehale sırasında beyninize ve organlariniza sizinle ,iradenizle ,secimleriniz ile bir ilgisi olmayan tamamen fizyolojik uyarılar gidiyor.Bu uyarıları yollama aşamasında doktorunuz aktif rol aldığı için tedavi nedeniyle oluşan enerjiyi doktorunuz ile ilişkilendiriyorsunuz diye düşünüyorum.Pekcok insan terapistine de aşık olduğunu düşünür çünkü problemleri cozme aşamasında ortaya çıkan enerjiyi danisan aşk olarak yorumlar.Tedavi amacli destegi ozel bir ilgi olarak degerlendirir. Burada ele alınacak durum iyileşmene yardım edecek doktorun bu durumu kötüye kullanıp kullanmayacagidir.Bence eşinle gitmen net /sınır çizici ve mantıklı bir adım.

Eyleme dökme olasılığı başrolde kadın olduğu için azalıyor belki de ondandır.
Konu sahibinin anlatımından da bu anlaşılıyor.
Ama çifte standart konusunda kesinlikle haklısınız. Yorumlar bambaşka oluyor.
Biri de beni yakışıklı/güzel ünlü x kişisi hayranlığı hakkında mantıklı bir şekilde bilgilendirse iyi olacak.
Yan apartmanda oturan yakışıklı adama hayranlık duymakla ünlü birine duymanın ne farkı var?
Onun ulaşılmaz olması neyi değiştiriyor?
Tarkan i görünce insan niye heyecanlanır ki? Sanata olan hayranlıksa Haldun Dormen'i görünce de kalbinizin hızla çarpması gerekmez mi? Onu profil fotosu yapalım hatta
Yanı ben galiba öküz,duygusuz falanım. Bazı duyguları hiç anlayamıyorum.

Tabii ki etkilenmiş olabilirsiniz.Bu kısmı normal.Ama bunu bile bile önleminizi almazsanız,o zaman anormal olur.

Galiba açıklayabilirim :)

Düşünsene Tarkan 90’larda televizyona çıkmış “belindeki kemer olayım, saçındaki toka olayım, nefesin olup içine dolayım, ez geç yürüdüğün yollar olayım” diye gözünün içine bakarak şarkı söylüyor Eh tipi de fena değil yani. Sanat öyle bir şey ki insan izlediği filmdeki, dinlediği şarkıdaki kişinin yerine koyuyor kendini. Bi bakmışsın ki Tarkan o şarkıyı sana söylüyor. Aslında kişilerden değil, temsil ettikleri duygulardan, rollerini tutkuyla oynamalarından etkileniyoruz. Onlara hayranlık duyuyoruz. Yakışıklı veya güzel olmaları da işimizi kolaylaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…