Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Benim ona olan hissimi anladıysa ve hani tanımadığımız bi insan olduğu için bu durumdan faydalanma olasılığı olma ihtimalinin önüne geçmek gerek diye düşündük sanirim burda berabece.. yoksa su anda bi hamle falan yok zaten bana karsi

bu konu “eşim doktorundan etkileniyormuş!” şeklinde açılsa yorumlar “sapık adam, pislik adam, sana aşık değil eğer aşık olsaydı başka kadın için eli ayağı birbirine dolanmazdı, sen bu adamdan boşan seni bu doktorla olmasa bile başka biriyle elbet bir gün aldatır” şeklinde gidecekti.

şimdiyse “tatlım çok normal” çizgisinde, yakışıklı erkek fotoğrafı atmalı goygoyla ilerlemiş.

hayret ediyorum…

Son düzenleme:

Tamamına erememiş üç gebelik atlatmışsınız; kaybedilen üç evlat, her bir kaybın getirdiği üzüntü, yas, hayalkırıklığı...

Böyle bi acının hem sizi hem evliliğinizi sarsmadan geçmesini beklemek adeta imkansız.

Vücudunuz yaşadığı travmanın sinyallerini 15 yıl gibi oldukca uzun bi sürenin sonunda tekrarlayan psikosomatik baş ağrılarıyla göstermiş en basit olarak.

Evliliğinizin bu kayıplardan aldığı hasarın sizde yarattığı etkiyi de bu şekilde görüyorsunuz işte.

Etkilendiginiz kisinin doktorunuz olması o kadar doğal, her şeyi o kadar açıklar nitelikte ki. Bi düşünün, fiziksel ağrılarınızı dindiren adamın ruhsal ağrılarınızı da dindirecegi yanılgısına düşmenizden daha doğal ne olabilir.

Acıdan uzağa kaçayım derken eşinizden de uzağa düşüyo ister istemez zihniniz. Ve bilincaltınız iyileşme düsüncesini doktorunuzla eşleştirip bu durumu size aşk, hoşlanma, etkilenme olarak pazarlıyo. Bu size bebek dısında düsünecek yeni bi kapı acıyo, yeni bi soluk oluyo.

Siz suçlu değilsiniz, cinsel bi dürtünün pesinde de degilsiniz. Canı yanan ve iyilesmek isteyen bi insansınız sadece. Zihniniz sizi yanıltıyo hepsi bu. Doktorunuza bu gözle bakmayı deneyin derim.

Anlatımdan anlatıma o kadar fark ederki
Bu kadın erkek fark etmez inan

Ağzınıza sağlık... zaten id diyen mi istersiniz ego diyen mi... ohooo... millet bir anda psikanaliz uzmanı kesildi

Şahsen amiyane tabirle ‘niyeti bozmuş’ bir his almadım konuyu okurken, ayrıca konu sahibinin açık yürekliliğini de naçizane takdir ettim; rahatsız olmuş ve çözüm arıyor ki zaten yakında umutup gidecek bu durumu. Ben böyle bir durum yaşasam bunu ifade edebilir miydim emin değilim, paylaşmadan içimde büyütüp zihnimde karman çorman bi hale sokabilirdim ki becerikliyim bu konuda.

Bu konuyu konu sahibiyle aynı hissi veren yani ‘niyeti bozmamış’ bir adamın ağzından okusam yine önceki sayfalardaki aynı yorumumu yapardım. Yapıyorum da zaten, abazanlar çökmesin diye cinsiyetimi belirtmem ama donanımhaberde de takılırım vakit buldukça, malesef merak vakit çalan bişey.

Başıma hiç gelmedi çok şükür.Bana hayranlık duyuyorsunuz gibi geldi anlattıklarınızdan tahminim adamda fark etmiş size diyeceğim olay tehlikeli boyutlara varmadan doktorunuzu değiştirin eşinize ve o adamın eşine yazık yuvanıza kocanıza sahip çıkın bu düşünceleride atın kafanızdan biran önce empati kurun birde ya kocanız böyle birşey yapsaydı ne hissederdiniz.

Ağzınıza sağlık... zaten id diyen mi istersiniz ego diyen mi... ohooo... millet bir anda psikanaliz uzmanı kesildi
İd ego bilmem ama insan denen varlığın duygudurumu burada çizilen ideal tablo gibi ‘ayyh ben kocama 2836362 yıldır aşığım’ değil, böyle diyen kadın sağlam atıyordur. Duygularımız inişli çıkışlıdır bazen eşimize çok yoğun duygu besleyip bazen uzak hissedebiliriz ahlaki değerler işte burada devreye girer, yanlışa düşecek hareketlere mahal vermemeli aklımızın karışmasına tedbir almalıyız konu sahibi de bunu yapmaya çalışıyor şu an.

Ayyy bende bende o adamıda kim beğenmez ki ya çookk yakışıklı

Şimdi akupunktur zannediyorum bir alternatif tedavi yöntemi, tıbbi olarak etkisi ne kadar kanıtlanmıştır doğru mudur yanlış mıdır bilemem yakın zamanda malumunuz sülüktür, hacamattır bunlar da SGK kapsamına alındığı için hastanelerde yapılıyor oluşu benim için modern tıp oldukları anlamına gelmiyor. Bu konuda benimle görüşü aynı olanlar, farklı olanlar olabilir farklı olanların alıntı yapmamalarını rica ediyorum zira polemiğe girmek istemiyorum. İllaki medenice tartışmak isteyenler olursa özelden yazışırız, neyse.

Velhasılı kelam diyeceğim, akupunktur yapan birisi eşit değildir psikoterapist, burada anlaşalım. Size her hayatınızla ilgili soru soran, ilgilenen, fikir beyan eden kişiye psikoterapi seansı yapıyor diyemeyiz. Ama aranızda bir aktarım (ya da karşı aktarım) olduğunu kabul etmek lazım. Yani bir etkilenme olmuş, ancak bu etkilenme akupunktur yapan kişinin size kendinizi "özel" hissettirmesinden kaynaklanan geçici bir hayranlık mı, yoksa tüm kalbinizle hissettiğiniz bir arzu mu, bunu daha sonra anlayabilirsiniz. Anlayabilmeniz için de ben doktorunuzu değiştirmenizi öneriyorum, zira aranızdaki ilişki doktor-hasta ilişkisinden çıkmış gibi gözüküyor.

Minik not: Bu arada herkes beğendiği beyefendileri söylemiş, benimki aha da budur.

Yorumlarınızı çok beğendim içimden geçenleri yazmışsınız gerçekten bende birtek banamı oluyor bu çok severken bazen uzak hissetme durumları derdim yanlız değilmişim

Her ne kadar mutlu düzenli bir evliligim var desende bence farkında olmadıgın yolunda gitmeyen birseyler var ki aklın karısıyor.
Sendeki bu durum bence sadece hayranlik... Ya esinde olmasini istedigin ama olmayan bir davranis vs var yada duygusal bosluktasin.

Valla ben çok kızıyorum böyle seylere.Bile bile aynı doktora tekrar gitmek çok yanlış olur.O adamın eşi olsaniz ne hissedersiniz yada eşiniz böyle birşey yapsa??????yanlış yaparsan can yakarsan aynısı başına gelir .

Anlam yüklerseniz sıkıntı yoksa dönem dönem çevremde de duyuyorum bir de bizim gibi hamile kalma sürecinde zorlanan bayanlar yaşıyor bunu sanırım ben de hayranlık beslemiştim doktoruma ama anlam yüklemedim kendi kendime bunun tamamen zor durumda olmam ve duydugum minnet duygusundan olduğunu söyledim koşa süre sonra geçti gitti kendimi her şeyde kötü hisseden ben bunda hissetmedim ve şimdi doktoru gördükçe abi gibi selam veriyorum aklıma zerre bir şey gelmiyor tamamen hormonal

Aynı şeylerden bahsediyoruz zaten... İd, ego konusunu ben açmadım maalesef, şu an üye ismini bile hatırlamadığım birisi (ki ondan alıntı bile yapmamıştım, kendi kendine gelin güvey olmuş, üstüne alınmış) bir anda çoştu, bana id, ego, superego dersi vermeye kalktı, ben de ona istinaden dedim idler havada uçuluyor diye

Yoksa evet aynı şeyden bahsediyoruz, maneviyat ve değerler bu noktada insanın yanlışa sürüklenmesine engel olacak en önemli etkenlerdir. O yüzden benden alıntılama yaptığınız için cevap verme gereği duydum, "ayyyh ben kocama aşığım" tarafında duran bir hayat görüşü değil benimkisi...

Şu hareketleri eşleriniz yapsa nolurdu.. pes vallahi. Evli kadınlara bak
Yapmayın allahaşkına sadece latife yapmış hanımlar aralarında ayrıca her insanın (kadın&erkek)beğendiği bir artist vardır ne var bunda yorumunuz çok sert bence.

Yorumlarınızı çok beğendim içimden geçenleri yazmışsınız gerçekten bende birtek banamı oluyor bu çok severken bazen uzak hissetme durumları derdim yanlız değilmişim

Ama bu dediğiniz çok insani bir şey, hepimizde var ki

Bu konudaki case ile kendinizdeki doğal iniş çıkışları bir tutmayın

Siz eşinize böyle hissedince gidip doktordan ya da spor hocanızdan hoşlanıvermiyorsunuz, değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…