- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Ben de hayranlık olduğuna inanmak istiyorum.. doktor değişimini seçeneklerim arasından çıkarmak için çok önemli bi sebebim var tüp bebek doktorumun önerisiyle nerdeyse olmayan yumurtalarımı biraz olsun geliştirebilmek ve tedavi için 16-17 gün zamanım var.. bu süreçte de 3 veya 4 kez görüşmem lazım akupunktur doktoruyla..bu tedavi yarim kalırsa benim için pek iyi olmaz ve alternatif tipta her doktorun tedavi sekli farkli olabilir yani kisacasi başka biri bu kaldigim yerden devam etmeyebilir sil bastan olmasi gerekebiliro yüzden devam etmem gerektiğini dusunuyorum bikac seans bu durumu görmezden gelmem gerektiğini düşünüyorum..buradan bi arkadaşın önerisiyle eşimle birlikte gitmeyi planlıyorum su anda..
Siz beni çok yanlış anlamışsınız sanirim.. bisey yaşama gibi bi hayalim falan yokNasıl zaman yok anlayamadım. Bence en değerli varlığınız aileniz. Eşin de senin ailenin büyük bir üyesi. Onu kaybedersen hic bir sey eskisi gibi olmayacak. Emin ol ki O doktor da seninle bir iliski yasamak istese bile esinden ayrilip senle evlenmeyecektir. Yani bu bence gercekten aşırı büyük bir sorun. Ve doktorunun yuzune baka baka bunu aşman çok zor
Hakli olabilirsiniz ama eşim giremez ama bi tanışmış olunur.. benim zaten aşmaya çalıştığım durumu yani o aptalca heyecani belki engellemez bu karşılarıma ama adamın bana bi meyli falan varsa buna engel olur diye dusunuyorum.. ya da durumu anladıysa belki yanlış anladığını düşündürür ona ve aramızda saçma diyaloglar geçmez en azından önümüzdeki bikac seanstaEşinizle gitmek bana pek olur gelmedi. Siz tedavi olurken içeri girebilecekmi?
Sizin kendinizin halletmesi gereken birsey bence.
Bu seferde ikisini karsilastirmaya falan gitmesin olay.
Beyninizde kabul edin. Esinizle güzel anilarinizi gidiste geliste aklinizda tekrar edin. Yani cokta bunu atlatmaliyim mantığına girmeyin .
Sizin zaten güzel bir evliliginiz varmış. Güzellikleri eşinize olan sevginizi aklinizdan cikarmayin.
Mantıklı bir insan olarak gördüm. Isterseniz yaparsınız diye düşünüyorum...
Teşekkürler beni anladiginiz için öncelikle.. zaten kuvvetli bi duygunum esiri olmuş gibi de hissetmiyorum kendimi.. eşim e karşı herhangi bi his veya temas kaybı da yaşamadım bunun sonrasında.. sadece yan-yana gelindiğinde ve yakın temas esnasında engel olamadığım bi çarpıntı yaşıyorum ama düşünüp hayaller kurma ya da bişey yasama isteği düşüncesi yok kafamda.. eşime karşı da suçlu hissediyorum o sırada tabikiYani arkadaşlar kadin ben hocayi beğendim kocami aldatacagim demiyor ki , normallestirmeyin demissiniz de.
Git kendini bir yerden at igrenc insan mi diyelim? Bu isin oluru bumu yani?
Ha ne bicim insansin bu normal degil desek bile kadinda degisen birsey olmayacak.
Cnku hissettiği bir duygu.
Asabiliyorsan asar evliliğine devam edersin. Yoksa esine durumu anlatır ayrilirsin.
Bence bunun çözümü budur.
Ayrica herkes esinin dostunun icinde ne yaşadığını nereden biliyorki
Konu sahibi takdir ettim. Ayrıca cokta güçlü bir kadinsin bende dahil su konu icin cogumuz üyelik alirdik. Bunları söyleme cesareti olan insanin zaten birşeyleri duzeltme eğilimi vardır .
Kendi fikrinizi beyan ederken neden zıt görüşlere laf sokma ihtiyacı hissediyorsunuz ? Evet normal diyenler de var. Hatta çoğunluk normal ama yanlış buluyor. Aksini düşünenler de var ama kimse kendi gibi düşünmeyene laf sokmak zorunda değil. Ben de size sorayım o halde yapısal kuram; id, ego ve superego hakkında ne biliyorsunuz ? İnsan bilincinin sadece irade ile yönetildiği kanısına nasıl vardınız ? "Ben asla yapmam" hadi neyse de "ben asla hissetmem" iddiasını neye dayanarak ileri sürmeliyiz ?
Siz beni çok yanlış anlamışsınız sanirim.. bisey yaşama gibi bi hayalim falan yokBiliyormusunuz, ünlü bir psikolog var, Sigmund Freud, tedavi ettigi hastalari, hep ona asik olurmus. Neden? Cünkü hastalarina sorular sorarken, hastanin cocuklugu hakkinda konusurken, hastalari, o güzel cocukluk anilarini, Freud'e yansitirlarmis ve duygusal bir bag kurarlarmis.
Yani kisaca: Sizin doktorunuza birseyler hisetmeniz cok abuk sabuk bir durum degil. Ayrica mevkisi yüksek, yani insan ister istemez profesör olunca, bir hayranlik ile bakiyor. Size tavsiyem: Mantikli düsünün. Adam evli barkli. Yani en fazla ne olabilir? Sizin icin evliligini biterecek degil. Baska doktora gidin olsun bitsin, veya düsünceleriniz cocukca bir duygu oldugunun farkina varin.
Biliyormusunuz, ünlü bir psikolog var, Sigmund Freud, tedavi ettigi hastalari, hep ona asik olurmus. Neden? Cünkü hastalarina sorular sorarken, hastanin cocuklugu hakkinda konusurken, hastalari, o güzel cocukluk anilarini, Freud'e yansitirlarmis ve duygusal bir bag kurarlarmis.
Yani kisaca: Sizin doktorunuza birseyler hisetmeniz cok abuk sabuk bir durum degil. Ayrica mevkisi yüksek, yani insan ister istemez profesör olunca, bir hayranlik ile bakiyor. Size tavsiyem: Mantikli düsünün. Adam evli barkli. Yani en fazla ne olabilir? Sizin icin evliligini biterecek degil. Baska doktora gidin olsun bitsin, veya düsünceleriniz cocukca bir duygu oldugunun farkina varin.
Siz beni çok yanlış anlamışsınız sanirim.. bisey yaşama gibi bi hayalim falan yok
.asla da olmaz. Esimle mutluyum bu sacma durum en ufak bi kafa karisikligi yaratmadi aklimda bu durumla ilgili.. O kişi eşimhayatımda olmasa bile benim için olabilirliği mümkün olan bi insan degil. Adam evli ve çocukları var boyu kadar. Yorumumu bi kez daha tekrar etmek durumundayım sanirim
Doktorun size pek ilgili oldugunu yazinizda goremedim ama sizjm bu ilginizlede pek ilgilenmez yazik yuvanizi bi heves için yikacaksiniz ben olsam eger böyle bi hise kapilsam direk doktorumu degisirim zamanlada aklimdan cikar
Bastan beri tüm konumda ve yorumlarımda eşimle mutlu ve aşk dolu bi evliliğim olduğundan bahsettim ve de yanlış bi niyette olmadigimi da en kötü ikinci üyeliksiz konu açmamdan cikarilabilicegini tahmin ediyorum iyi kötü.. bizim çözmeye çalıştığımız şey aslında gayet acıktı herkes anladı hemen hemen ve herkes bi şekilde yol göstermeye çalıştı hepinize teşekkür ederim.. Ben de yorumlardan yola çıkarak ve ozel durumumu goz onune alarak kendimce bi cozume kavusturdum.. son yorumlarimda da bahsettigim gibi esimle birlikte gidip en azindan doktorun varsa farklı bi yaklaşımı onun önüne geçmek ve bikac seans sonra bi daha görmemek üzere ordan ayrilmakAma ilk yorumlarınızdan yapılan çıkarım bu oluyor, biz yanlış anladıysak affola ama madem eşinizle mutlusunuz, tam olarak neyi sorguluyorsunuz? Gerçekten anlamak istediğimden soruyorum, yermek ya da yüceltmek gibi bir eğilimim yok, sadece biz neyi konuşuyoruz bu durumda?
Bastan beri tüm konumda ve yorumlarımda eşimle mutlu ve aşk dolu bi evliliğim olduğundan bahsettim ve de yanlış bi niyette olmadigimi da en kötü ikinci üyeliksiz konu açmamdan cikarilabilicegini tahmin ediyorum iyi kötü.. bizim çözmeye çalıştığımız şey aslında gayet acıktı herkes anladı hemen hemen ve herkes bi şekilde yol göstermeye çalıştı hepinize teşekkür ederim.. Ben de yorumlardan yola çıkarak ve ozel durumumu goz onune alarak kendimce bi cozume kavusturdum.. son yorumlarimda da bahsettigim gibi esimle birlikte gidip en azindan doktorun varsa farklı bi yaklaşımı onun önüne geçmek ve bikac seans sonra bi daha görmemek üzere ordan ayrilmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?