Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Ben kimsenin mükemmel olduğuna inanmıyorum insaniz hatalarımız zayifliklarimiz mutlaka var.. konuyu 2.uyelikle acsam kendimi daha da suçlu hissedicektim eminimm.kendi uyeligimle actim ki en azindan niyetimden kendim de şüphe etmeyeyim, en azından beni biraz da olsa tanıyan bikac kişi belki bunu dikkate alarak yorum yapar daha çok yardim alabilirim diye düşündüm..

Ben de hayranlık olduğuna inanmak istiyorum.. doktor değişimini seçeneklerim arasından çıkarmak için çok önemli bi sebebim var tüp bebek doktorumun önerisiyle nerdeyse olmayan yumurtalarımı biraz olsun geliştirebilmek ve tedavi için 16-17 gün zamanım var.. bu süreçte de 3 veya 4 kez görüşmem lazım akupunktur doktoruyla..bu tedavi yarim kalırsa benim için pek iyi olmaz ve alternatif tipta her doktorun tedavi sekli farkli olabilir yani kisacasi başka biri bu kaldigim yerden devam etmeyebilir sil bastan olmasi gerekebilir o yüzden devam etmem gerektiğini dusunuyorum bikac seans bu durumu görmezden gelmem gerektiğini düşünüyorum..buradan bi arkadaşın önerisiyle eşimle birlikte gitmeyi planlıyorum su anda..

Bence kesinlikle doktorunu değiştirmen şart. Baştan başlasa bile sana fayda vereceği kesin. Ama sen bu adama takıldıysan baska doktor da begenmezsin şimdi

Konu Sahibi gün içinde düşünceleriniz ne yönde yani ne biliyim geliyor mi aklınıza?
Yani tabi simdi konu açtığım ve sürekli hatırladığım için evet.. ama normalde aklıma gelip düşünmüyorum pek.. aklıma gelen bazen son seanstaki o soru ve o anda hissettiğim utanç daha çok aklimda

Lütfen doktorunuz değiştirin. ne münasebet sizi eve bırakacak. belkide sizi etkilemek istiyor. doktor degisiminde sorun cikarsa gerekirse iyilestim diyin tedaviye ara verip sonra başkasında devam edin
doktoru değiştirdi sonra diğer doktora da aşık oldu. sonra başka yerde gördüğü birine de. evden çıkmasın o zaman.mesele o değil algıları kapatmak.

Hiç etik değil. Yani şöyle düşünün eşinizi kendi yerinize koyun ve onun böyle bir kadından etkilendiğini aklına mukayyet olamadığını düşünün?
Çok zorunuza giderdi eminim.

Sadece hayranlık olabilir insanız eşinizle birlikte gitmeniz iyi olur bu arada eşinizle ekstra vakit geçirin bende tüp bebek aşamasından geçtim ve kafa dağıtmaya ihtiyaç olabiliyor. Size tavsiyem eşinize ne kadar aşık olup sevdiğinizi düşünün

Evli bir insanın ve özelliklede evliliğinde herşeyin iyi oldugu bir kadının ne olursa olsun bi başkasından hoşlanması, kalbinin küt küt çarpması hiç etik değil,dışarıdaki adamda eşinizde olmayan ne var acaba ya? Evlenince heyecan mı bitiyor anlamıyorum.

Hayatta her zman suna inanırım siz ne yaparsınız karşınızdaki de aynısını yapar, elinizde başkasından hoslanıyodur belki de hoslanacaktır sizin gibi bi de böyle düşünün.

konuyu bugün açtın peki ya öncesi nasıl ?
Son olay çarşamba günü oldu ve dediğim gibi en çok düşündüğüm o utanç anı.. daha önce çok nadiren aklıma geldiği oldu yaşadığım heycan anlarını ama kafamda biliyo yaa ne saçmaladım ben öyle tarzı akla gelişler.. hayaller kurmalar falan değil yani eğer onu sormaya çalısıysanız

Bazıları bu olayı ne kadar normallesştiryor, bazı kurallar evrenseldir ve bu da etik kurallara çok ters her yerde olduğu gibi.

Ama baştan başlamak için zaman yok iste o sebeple eşimle gitmeye karar verdim..

Nasıl zaman yok anlayamadım. Bence en değerli varlığınız aileniz. Eşin de senin ailenin büyük bir üyesi. Onu kaybedersen hic bir sey eskisi gibi olmayacak. Emin ol ki O doktor da seninle bir iliski yasamak istese bile esinden ayrilip senle evlenmeyecektir. Yani bu bence gercekten aşırı büyük bir sorun. Ve doktorunun yuzune baka baka bunu aşman çok zor

doktoru değiştirdi sonra diğer doktora da aşık oldu. sonra başka yerde gördüğü birine de. evden çıkmasın o zaman.mesele o değil algıları kapatmak.
Emin olun bu benim 2. Evliliğim ve ne ilkinde ne de bunda ne de herhangi bi diger iliskimde hangi ortamlara kimlerle girersem gireyim,nasıl iltifatlar veya ilgiler alakalar teklifler görsem de boyle bisey hiç yasamadim hissetmedim.. tamamen sizin gibi düşünen biriyim..insanin hayatında biri varsa algıları kapanmalı.. pekiya simdi noldu?neden böyle oldu? Işte zaten ben de buna takiliyorum

Kusura bakmayın normal değil. Hele ki anlattığınız gibi bir evlilikte hiç normal değil. Kocasını aşkla seven evliliğinde sorun olmayan biri başka bir erkekten hoşlanamaz.

belki vardı birseyler sen bile farkında değildim ta ki Dr un farkında olduğunu sezinleyene kadar (benlik bir sorun mu var gibi birsey diyene kadar yani)umarım sadece mesleğe olan hayranlıktır demek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…