• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken baskasina ilgi duymak

fikir27

Allah var, imkansiz yok.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
691
454
103
Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. BazılarıKız bunu ayiplar belki bazılarımız anlayışla karşılar.ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var ama hep aklımda. Kocama asıkdeğilim belki ama o benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum. Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmaO da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorum:(

Psikologdan yardim alin
Gelip gecici heves bunlar su an farkinda degilsin duygularin bircok seyi önüne geciyor
Yardim alarak bu durumdan kurtulmayi deneyin
düsün ne olacak, esinden ayrilinca asil asik oldugun kisinin esin oldugunu anlayacaksin
Simdi hayallerde oldugundan anlamazsin ama elindekileri kaybedince pisman olma ihtimalin cok yüksek
Bunun gecici bir bosluk olduguna emin ol
Kendin bunu zamanla göreceksin
Sandigin sey ask, ilgi ne ise bir alev gibi gecici
Bu dönemde aklinizdan bunu cikarmayin, esinize yaklasmayi onu sevmeyi deneyin
Inan zamanla gözünde hersey degisir
ama baktin ki cok asiksin bunlar ise yaramiyor, bosanmaktan baska care yok
Ama düsün bosandiginda sandigin gibi bir sevgiyi bulacak misin?

Psikologdan yardim alin
Gelip gecici heves bunlar su an farkinda degilsin duygularin bircok seyi önüne geciyor
Yardim alarak bu durumdan kurtulmayi deneyin
düsün ne olacak, esinden ayrilinca asil asik oldugun kisinin esin oldugunu anlayacaksin
Simdi hayallerde oldugundan anlamazsin ama elindekileri kaybedince pisman olma ihtimalin cok yüksek
Bunun gecici bir bosluk olduguna emin ol
Kendin bunu zamanla göreceksin
Sandigin sey ask, ilgi ne ise bir alev gibi gecici
Bu dönemde aklinizdan bunu cikarmayin, esinize yaklasmayi onu sevmeyi deneyin
Inan zamanla gözünde hersey degisir
ama baktin ki cok asiksin bunlar ise yaramiyor, bosanmaktan baska care yok
Ama düsün bosandiginda sandigin gibi bir sevgiyi bulacak misin?
Cevabın için çok teşekkür ederim yazdıkların çok güzel bende geçi'i geçecek diye atlatmaya çalışıyorum umarım dediğin gibi sadece bir meraktİR. Bazen neden evlendim ki diye bile dusundum. Hatta yanls zamanda karşılaştığımızo düşündüm.psikolog konusunu eşime de arkadadaslrima da açtı başka bir sebep sunarak ama memursün sıkıntı olur dediler bende girmedim henüz. Doğru müdür bu bilgi bilmiyorum tabi.

Eşini sevmiyor musun, o seni seviyor mu.
Aranızda sevgi olmasa bile evli olmanın gerektirdiği saygı zorunluluğu var.
Bana eskisi kadar asık olduğunu düşünmüyorum. Ben eşimi seviyorum çok asigim diyemem ama seviyorum ve benim için çok değerli. Bende ve ailemde çok emeği var çok iyi bir insan ve iyi bir baba

Cevabın için çok teşekkür ederim yazdıkların çok güzel bende geçi'i geçecek diye atlatmaya çalışıyorum umarım dediğin gibi sadece bir meraktİR. Bazen neden evlendim ki diye bile dusundum. Hatta yanls zamanda karşılaştığımızo düşündüm.psikolog konusunu eşime de arkadadaslrima da açtı başka bir sebep sunarak ama memursün sıkıntı olur dediler bende girmedim henüz. Doğru müdür bu bilgi bilmiyorum tabi.

Bebegin kac aylik, psikologa gidip yardim almanda ne sorunu olabilir sonucta dogum yapmis bir kadinsin
Gidersin duygularini anlatirsin bebekle bazen zorlandigini, kafanin karistigini esinle aranda bir uzaklik oldugundan girersin
Duygularinin nasil gecici oldugunu o anlayacaktir ya da gercek ise bunun caresine bakarsin ama hic sanmiyorum
Dönemsel bir kafa karismasi bu, genele bak
Esinle daha cok gecirmeye calismani öneririm
Birbirinizle aranizdaki bagi güclendirmeniz lazim belli ki
Psikolog bu aciklari bulup, duygularini cözecektir
Ama inan ki bu bir heves, ailen bu dünyadaki en önemli sey
Sen duygularin en güzelini hak ediyorsun, esinle ve bebeginle de buna sahipsin
Gerekirse esinle de konus onun ilgisini iste, durumunuza göre kücük kacamak tatiller yapin, romantiz yasayin
Sen baskasina asik degislsin sadece iliskinde romantizm, ilgi, heyecan eksikligi vardir, iletisin eksikligi
bunu halledersen zamanla bu duygunun da gectigini görebilirsin
Tabi bunlar benim ilk tahminlerim
Psikolog bilir en iyisini

Bebegin kac aylik, psikologa gidip yardim almanda ne sorunu olabilir sonucta dogum yapmis bir kadinsin
Gidersin duygularini anlatirsin bebekle bazen zorlandigini, kafanin karistigini esinle aranda bir uzaklik oldugundan girersin
Duygularinin nasil gecici oldugunu o anlayacaktir ya da gercek ise bunun caresine bakarsin ama hic sanmiyorum
Dönemsel bir kafa karismasi bu, genele bak
Esinle daha cok gecirmeye calismani öneririm
Birbirinizle aranizdaki bagi güclendirmeniz lazim belli ki
Psikolog bu aciklari bulup, duygularini cözecektir
Ama inan ki bu bir heves, ailen bu dünyadaki en önemli sey
Sen duygularin en güzelini hak ediyorsun, esinle ve bebeginle de buna sahipsin
Gerekirse esinle de konus onun ilgisini iste, durumunuza göre kücük kacamak tatiller yapin, romantiz yasayin
Sen baskasina asik degislsin sadece iliskinde romantizm, ilgi, heyecan eksikligi vardir, iletisin eksikligi
bunu halledersen zamanla bu duygunun da gectigini görebilirsin
Tabi bunlar benim ilk tahminlerim
Psikolog bilir en iyisini
Çok teşekkür ederim umarım tahminlerin doğrudur. Psikolog konusunu kesinlikle halledecek kimseye anlayamadığım için tek başıne halledemiyorjm çünkü çok üzülüyorum

Bana eskisi kadar asık olduğunu düşünmüyorum. Ben eşimi seviyorum çok asigim diyemem ama seviyorum ve benim için çok değerli. Bende ve ailemde çok emeği var çok iyi bir insan ve iyi bir baba
Önünde iki yol var; ya değerli dediğin iyi dediğin insanın sonuna kadar kıymetini bileceksin ya da yolları ayırıp kendi yoluna bakacaksın.
başlıktaki mevzu ise hayranlık gibi bir şey sanırım, hiçbir insan aldatılmayı hak etmez, hiçbir erkek de uğruna eşini aldatmaya değmez.

Hangi evlilikte ask doruklarda yasanir ki
Yasanir aslinda ama bu bizim elimizde
Ben elimdekinin kiymetini bilirim mesela
Ha dünyada benim kocamdan daha yakisikli, etkileyici belki benim ayaklarimi yerden kesecek erkek yok mu, tonla var ama bu konu degil
Her zaman daha iyi secenekler vardir ama konu bu da degil
Konu huzurlu mutlu bir aile birlikteligi
en degerli sey dünyada
Ve disarida buldugun hicbirsey bunun yerini tutamaz

Çok teşekkür ederim umarım tahminlerin doğrudur. Psikolog konusunu kesinlikle halledecek kimseye anlayamadığım için tek başıne halledemiyorjm çünkü çok üzülüyorum

Sen bir psikologa gidip esinle arandaki bagin cocuktan sonra normal bir sekilde zayifladigini anlatmakla baslayabilirsin
Kendine zaman ver, bu duygular gecicidir
Sen bununla basa cikabilecek kadar güclüsün

Önünde iki yol var; ya değerli dediğin iyi dediğin insanın sonuna kadar kıymetini bileceksin ya da yolları ayırıp kendi yoluna bakacaksın.
başlıktaki mevzu ise hayranlık gibi bir şey sanırım, hiçbir insan aldatılmayı hak etmez, hiçbir erkek de uğruna eşini aldatmaya değmez.
Esim de haketmiyor kesinlikle dediğiniz gibi kimse haktmez. Ben zaten kendim ile ilgili sorunu aşmaya çalışıyorum aslında. Evliyken biri ile birlikte olma gibi bir durumun yok ama bunun geçmemesi'nden korkuyorum :(

Hangi evlilikte ask doruklarda yasanir ki
Yasanir aslinda ama bu bizim elimizde
Ben elimdekinin kiymetini bilirim mesela
Ha dünyada benim kocamdan daha yakisikli, etkileyici belki benim ayaklarimi yerden kesecek erkek yok mu, tonla var ama bu konu degil
Her zaman daha iyi secenekler vardir ama konu bu da degil
Konu huzurlu mutlu bir aile birlikteligi
en degerli sey dünyada
Ve disarida buldugun hicbirsey bunun yerini tutamaz
Çok haklısın bende huzurum bozulsun istemiyorum tabiki bizimde sorunlarınız oluyor kendimz ile de ailemiz ile de ama biz birlikte asiyoruz her seyi bu yüzden kendime çok kızıyorum her gün :(

Çok haklısın bende huzurum bozulsun istemiyorum tabiki bizimde sorunlarınız oluyor kendimz ile de ailemiz ile de ama biz birlikte asiyoruz her seyi bu yüzden kendime çok kızıyorum her gün :KK43:

Gecici olduguna inan, kocana yeniden asik olmayi dene, gözlerinin icine bak
Iliskinizi güclendir hersey yoluna girecek

Kaç yıllık evlisiniz?
İlgi duyduğunuz kişi size karşılık veriyor mu durumdan haberdar mı?

Back