- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 35
-
- Konu Sahibi meryemakca78
Ya ben adamın yani şefin bu kadar bile dalga konusu edip bunu konuşacak kadar onemsediğini sanmıyorumÖncelikle "kocamla aram iyi değil" yalanının arkasına sığınmayın?
Belli ki kocanız sevmiyor, istemiyorsunuz ki gözünüz başkasında
Madem kocanıza aşık değilsiniz boşanın, evli bir adamı da yoldan çıkartmaya çalışmayın.
Ayrıca çok yüssüzsünüz, adam sizi zibilyon defa engellemiş hala yüssüz gibi yazmaya devam etmişsiniz,bir kadın sizin evli kocanıza göz dikse burada ona ne laflar ne hakaretler saydırırdınız.
Sinir oluyorum böyle tiynetsiz insanlara.
Biraz kendinize sahip çıkın, bir kadının evliliğini bozunca elinize ne geçecek? Mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz?
Ha ayrıca engellendiğini adam emin olun her yerde gövdesini gere gere anlatıyordur "olm bir kadın vaarr evli ama bana aşık yeeeaa" diyip hava yapıyordur, hele karısına anlattıysa vay halinize "kadına bak evli kocama asılıyor" diyerek hakaretler edip sizi komşulara rezil rüsva ediyordur. Biraz daha ileri giderseniz kocanızın dahi haberi olacak bunlardan, ha gayret.
Gerçi o da var.Ya ben adamın yani şefin bu kadar bile dalga konusu edip bunu konuşacak kadar onemsediğini sanmıyorum
Gerçi o da var.
Ama bazıları gövde gösterisi yapmak için yaptıkları pislikleri anlatıyorlar. Yani var böyle yapanlar. O yüzden bilmeden birşey diyemem. :)
Hiç anlamadımTÜm aldatanlar Egosunun peşinde, kendini iyi hisetme özel hisetme savaşında
çocukluklarından, annelerinden , babalarıdan intikam alıyorlar, kendilerinden kaçıyorlar , aldanıyorlar.. derin mevzu kızlar
Hiç anlamadım
Hiç anlamayacağım bu tarz insanların kafa yapısını.
Benim eşim de şef.. böyle okuyunca sinirim bozuldu anasini satayım. Madem iki tarafta mutsuz boşanıp ne halt yiyorsaniz yiyinyok o da mutsuzmus yok bilmem neymiş. Ayyyyyy çıldırmalık
hahaha ayy kusura bakma sesli güldüm mesajının başını okuyunca...
Valla ben de okurken meslek bölümüne gelince otomatik tepem attihahaha ayy kusura bakma sesli güldüm mesajının başını okuyunca...
Valla ben de okurken meslek bölümüne gelince otomatik tepem attiinsan "acaba benimkiyle mi fingirdiyor lan" diyor bir an
evli adamlara asık olan kadınların bilimsel olarak kendi özgüvenleri olmadığı ve babası tarafından sevgi olarak doyurulmadıgı tespit edilmiş. Bir psikologa görünün sevgi aclıgınızı bastırır. Erkek olarak da erkek seni seçerse bir gun yine baskası icin seni bırakır sanmaki evlendiği kadını sevmeden evlendi :)
İnşallah o şef başka seftirhahahaha tövbe tövbee şef var şef var :)
Valla ben de okurken meslek bölümüne gelince otomatik tepem attiinsan "acaba benimkiyle mi fingirdiyor lan" diyor bir an