Evliyken başkasına aşık olmak..

Valla biri benim kocama göz dikerse onu allah yarattı demem bütün istabula rezil rüsva ederim :) şuan düşündümde hayatı zindan ederim neye uğradığını şaşırı, aynı şekilde kocamada tabi hiç öyle hanımhanımcık gitmem yani bide kimseye aşık olmaya cesaret edemezler
Kesinlikle katılıyorum. Böyle durumlarda pasif duran kadınları da çözemem😏 eşime ben de bu sinyalleri veriyorum ama insanoğlu çiğ süt emmis. %100 Güven olamıyor 😁😁😁 ama olsun, en azından neler yapabileceğimizi kestirmeleri bir süre için yeter 😁

Benim eşim de şef.. böyle okuyunca sinirim bozuldu anasini satayım. Madem iki tarafta mutsuz boşanıp ne halt yiyorsaniz yiyin😡😡😡 yok o da mutsuzmus yok bilmem neymiş, avunma yoluna bak hele..Ayyyyyy çıldırmalık

Aynen ben de sevdigim kişiyi çağrıştıran bu tarz konu okursam kendim de yasayacakmışım gibi gıcık oluorum

Valla biri benim kocama göz dikerse onu allah yarattı demem bütün istabula rezil rüsva ederim :) şuan düşündümde hayatı zindan ederim neye uğradığını şaşırı, aynı şekilde kocamada tabi hiç öyle hanımhanımcık gitmem yani bide kimseye aşık olmaya cesaret edemezler

Haha sen istediğin kadar delir onlar yapacaklarını yaparlar...erkek milleti

Kesinlikle katılıyorum. Böyle durumlarda pasif duran kadınları da çözemem😏 eşime ben de bu sinyalleri veriyorum ama insanoğlu çiğ süt emmis. %100 Güven olamıyor 😁😁😁 ama olsun, en azından neler yapabileceğimizi kestirmeleri bir süre için yeter 😁

aynen eşinde bilmemeli böyle bir durum olduğunda mal mal gitmeyeceğini

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Beyefendi gayet güzel tavrını göstermiş siz neyin pesinidesinjz yaa. Durumun ne kadar çirkin olduğunun farkındasınız ve ısrarla adamın peşini birakmiyorsunuz. Yok efendim tahminlerime göre duyumlarima eşiyle arası iyi değil başka bahaneniz var mı ???
Evlilerin evliliklerinin ölene kadar huzurlu mutlu güllük gulistanlik olduğunu mu düşünüyorsunuz????
Sizin gibiler yüzünden eşinizle evde sorunlarımızı da mı konuşmayalım?
Eşler gerekirse konuşur anlaşamaz seviyeli tartışır. Siz madem evliliginizde mutsuzsunuz bosanin ama insanların yuvasına musallat olmayın .
Gerekirse psikolojik destek alın ,manen bosluktaysaniz içinize dönün

Ergen bir evli oldugunu düşündüm keşke böyle heyecanlar arıyordunuz evlenmeseydiniz kardeşim.

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Of of sizi kınamıyorum herkes boşlukta böyle hissedebilir de bence aşık değilsiniz.İş konusundaki hayranlığınız ve hikayelerınıze bakması sizi aşırı hoşnut etmıs eşinizden böyle bir yaklaşım göremeyince.Ha ben şuan kendimi 2 tarafın çocukları yerine koyuyorum babama aşık olan kadından da babamdan da nefret ederdim ve sizin çocuğunuz olup bu durumu ilerde öğrensem de sanırım aynı şekilde olurdu ama ben demiyorum ki illa çocuğunuz var kendinizi kapatın.BOŞANINNNNNNN VE ADAM DA MADEM ARASI KÖTÜ BOŞANSIN ÖYLE NE YAPACAKSANIZ YAPIN CANIM .

Bu konuyu açarken ne kadar taşlanacaginizi az çok tahmin etmissinizdir, özetle yanlış yoldasınız

2 yildir mutsuzsaniz kendinize aciyip bosansaniz ya. Gunah degil mi cocugunuzu mutsuz bir anne olarak buyutuyorsunuz? Anlamiyor mu sizce o cocuk?
Once kendi hayatinizi bir kurun,evli adamdan hayir gelse once karisina hayir gelirdi,nitekim gelmemis gordugunuz gibi.

Boşanıp başkasıyla mutlu olma oranı azken bir de yıktığın yuva üzerine mutlu olman imkansız.

Neden boşanasın ki ta ki kendine uygun birini buldun o zaman boşanırsın.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan neden olasin ki..insan kendini bu kadar düşürebilir

X