Evliyken başkasına aşık olmak..

Kesinlikle katılıyorum. Böyle durumlarda pasif duran kadınları da çözemem eşime ben de bu sinyalleri veriyorum ama insanoğlu çiğ süt emmis. %100 Güven olamıyor ama olsun, en azından neler yapabileceğimizi kestirmeleri bir süre için yeter

Benim eşim de şef.. böyle okuyunca sinirim bozuldu anasini satayım. Madem iki tarafta mutsuz boşanıp ne halt yiyorsaniz yiyin yok o da mutsuzmus yok bilmem neymiş, avunma yoluna bak hele..Ayyyyyy çıldırmalık

Aynen ben de sevdigim kişiyi çağrıştıran bu tarz konu okursam kendim de yasayacakmışım gibi gıcık oluorum

Haha sen istediğin kadar delir onlar yapacaklarını yaparlar...erkek milleti

aynen eşinde bilmemeli böyle bir durum olduğunda mal mal gitmeyeceğini

Beyefendi gayet güzel tavrını göstermiş siz neyin pesinidesinjz yaa. Durumun ne kadar çirkin olduğunun farkındasınız ve ısrarla adamın peşini birakmiyorsunuz. Yok efendim tahminlerime göre duyumlarima eşiyle arası iyi değil başka bahaneniz var mı ???
Evlilerin evliliklerinin ölene kadar huzurlu mutlu güllük gulistanlik olduğunu mu düşünüyorsunuz????
Sizin gibiler yüzünden eşinizle evde sorunlarımızı da mı konuşmayalım?
Eşler gerekirse konuşur anlaşamaz seviyeli tartışır. Siz madem evliliginizde mutsuzsunuz bosanin ama insanların yuvasına musallat olmayın .
Gerekirse psikolojik destek alın ,manen bosluktaysaniz içinize dönün

Ergen bir evli oldugunu düşündüm keşke böyle heyecanlar arıyordunuz evlenmeseydiniz kardeşim.

Of of sizi kınamıyorum herkes boşlukta böyle hissedebilir de bence aşık değilsiniz.İş konusundaki hayranlığınız ve hikayelerınıze bakması sizi aşırı hoşnut etmıs eşinizden böyle bir yaklaşım göremeyince.Ha ben şuan kendimi 2 tarafın çocukları yerine koyuyorum babama aşık olan kadından da babamdan da nefret ederdim ve sizin çocuğunuz olup bu durumu ilerde öğrensem de sanırım aynı şekilde olurdu ama ben demiyorum ki illa çocuğunuz var kendinizi kapatın.BOŞANINNNNNNN VE ADAM DA MADEM ARASI KÖTÜ BOŞANSIN ÖYLE NE YAPACAKSANIZ YAPIN CANIM .

Bu konuyu açarken ne kadar taşlanacaginizi az çok tahmin etmissinizdir, özetle yanlış yoldasınız

2 yildir mutsuzsaniz kendinize aciyip bosansaniz ya. Gunah degil mi cocugunuzu mutsuz bir anne olarak buyutuyorsunuz? Anlamiyor mu sizce o cocuk?
Once kendi hayatinizi bir kurun,evli adamdan hayir gelse once karisina hayir gelirdi,nitekim gelmemis gordugunuz gibi.

Boşanıp başkasıyla mutlu olma oranı azken bir de yıktığın yuva üzerine mutlu olman imkansız.

Neden boşanasın ki ta ki kendine uygun birini buldun o zaman boşanırsın.. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan neden olasin ki..insan kendini bu kadar düşürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…