Evliyken başkasına aşık olmak..

Hadi bir kere engellendiniz gururunuza yediremediniz yanlış anlaşıldınız diyelim tekrar engellenmişsiniz. Fake hesaptan adama asılmak nedir? Ki cidden adam kendi engellediyse de eşi şüphelendiyse de yerinde bir şüphe olmuş, iş için falan hayran değilmişsiniz belli ki. O kadın sizden bahsediyordur insanlara, evli bi kadın kocama asıldı diye. Adam, anlatıyordur, kadını iki kez engelledim peşimi bırakmadı oğluuum aşık bana aşık, diye hava atıyordur. Kendinize yakıştırıyor musunuz böyle muhabbetlere meze olmayı gerçekten? Siz adamla flört de etmiyorsunuz farkındaysanız, bu bariz asılmak. O da durmuş durmuş sonunda karşılık vermiş, çok da sadık değilmiş demek ki. Kime aşık olduğunuzu seçememiş olabilirsiniz, evliliğinizde mutsuz olabilirsiniz ama kendinizi böyle rezil etmeseniz keşke. İşin etik boyutunu geçtim, kendinizi bu konuma düşürmenize üzüldüm.

Tek iletişim şekli "eşimle aramda 2 yıldır cinsel ve normal bir ilişkimiz yok" olan biri için zor bir soru olacak ama ar, namus, edep, haya, had gibi kelimeler hakkında fikriniz var mı?

Bu olayın aşk neresinde? Ne tuhaf saçmasapan hayatlar yaşıyorsunuz yahu.
Aileleriniz size hiç bir değer yargısı katmıyor mu?

Şu evli insanlarla takılıp 'eşiyle arası iyi değil ama' bahanesine sığınanlar da ne bileyim..

Öyle bile olsa birlikte olduğunuz ya da olmaya çalıştığınız insan iyi gitmeyen evliliğini bitirecek cesareti bile olmayan bir ödlek, haberiniz olsun. Gerçi bu da klişe erkek yalanlarından biridir, biliyorsunuzdur herhalde

Ya tamam buda ihtiyac dimi 2 yil uzun sure falan ama bosan o zaman bosan ve git baska bekar adamlara bak!!!

Yasaklar her zaman çekici gelir ama. Boşanmaya cesaret edemez. Çocuğunu bahane gösterir ama evli bir adamın peşinde koşmaya ayartmaya cesaret eder hemde çocuğunu 1 dkka düşünmeden.

Allahım nasıl bir millet olduk.
Bu çağdan bu insanlardan nefret ettim, tiksinti geldi.

Boşanmak istiyorum eşimle aramızda 2 yıldır bir beraberlik Yok

Bak kardeş kocanla sevişgen durumun yoksa al bebenide çık git o evden.
Böyle saçma salak bahanelerinde arkasına sığınma sakın.

üşenmedim tüm konularınızı okudum
bence sizin ciddi mental problemleriniz var, kırıcı olma anlamında söylemiyorum.
eşiniz sizi sevmediğini düşünüyorsunuz ve sizin bazı yerlerinizi beğenmediğini söylemiş, siz de estetik ameliyat olmuşsunuz geçenlerde.
Yani sizin kendinize olan öz saygınız kaybolmuş. Kendinizi sevdiğinizi çok düşünmüyorum açıkçası. Apaçık karşınızdaki kişiye duyduğunuz da aşk değil, daha adamla doğru düzgün konuşmamışsınız bile, bir de üstelik engellenmişsiniz hem de defalarca. Buna rağmen vazgeçmemişsiniz. Bence mutsuz olduğunu "duyduğunuz" bir aileyi parçalamadan önce kendinizi diğer tüm alanlarda bir tedavi ettirin. Bir doktora gidin, randevu alın. Yaşadıklarınızı anlatın. Gerekirse ufak dozda ilaç verir size, kendinize uzaktan bir bakabilme şansınız olur.
bütün normları çocuğunuzu soktuğunuz, eşini soktuğunuz durumu bir tarafa bıraksak bile bu adamın size gösterdiği "sahte" ilgiden bir süre sonra terk edilince daha da büyük bir açmazın halinde bulacaksınız kendinizi. Yazık, daha yolun çok başındayken hemen HEMEN! bırakın bu işleri, kendinize yönelin biraz ruhsal tedavi, eğer inançlıysanız biraz inancınız doğrusunda şeylere yönelin. Ruhani bir tedavi edin kendinizi.

şuan bir boşluktasınız ve kalbiniz size oyun oynuyor, silkelenin, mutluluğu dışarda aramak yerine eşinizle aranızı düzeltin

Öncelikle "kocamla aram iyi değil" yalanının arkasına sığınmayın?
Belli ki kocanız sevmiyor, istemiyorsunuz ki gözünüz başkasında
Madem kocanıza aşık değilsiniz boşanın, evli bir adamı da yoldan çıkartmaya çalışmayın.
Ayrıca çok yüssüzsünüz, adam sizi zibilyon defa engellemiş hala yüssüz gibi yazmaya devam etmişsiniz,bir kadın sizin evli kocanıza göz dikse burada ona ne laflar ne hakaretler saydırırdınız.
Sinir oluyorum böyle tiynetsiz insanlara.
Biraz kendinize sahip çıkın, bir kadının evliliğini bozunca elinize ne geçecek? Mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz?
Ha ayrıca engellendiğini adam emin olun her yerde gövdesini gere gere anlatıyordur "olm bir kadın vaarr evli ama bana aşık yeeeaa" diyip hava yapıyordur, hele karısına anlattıysa vay halinize "kadına bak evli kocama asılıyor" diyerek hakaretler edip sizi komşulara rezil rüsva ediyordur. Biraz daha ileri giderseniz kocanızın dahi haberi olacak bunlardan, ha gayret.

Bu arada hanımlar konu sahibinin ilk başkasına salça oluşu değilmiş bu.
Bakınız önceki konusu.
Eşi de aman aman çok kötü bir insan değilmiş, burada çok iyi ama ben mahfettim diyorsunuz, adamın hayatını mahfetmeye ne hakkınız var?

umarım fake hesaptır bu
adamcağıza cidden üzüldüm şimdi vallahi

Kocanıza ayrı,adamın karısına ayrı yazık.
Adam da istemem yan cebime yapıyor sanırım.
Sevmiyorsan boşan kardeşim.
Cocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun?

Sizin gibi insanlar yüzünden bizimde insanlara olan güvenimiz yıkılmak zorunda değil eşiyle problemi varsa bu seni bağlamaz sen eşinle mutlu değilsen ayrıl ve kendine göre kendin gibi biriyle birlikte ol evli ama sözde mutsuz Bi adamla değil!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…