- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 33
-
- Konu Sahibi meryemakca78
Boşanmak istiyorum eşimle aramızda 2 yıldır bir beraberlik Yok
Ya tamam buda ihtiyac dimi 2 yil uzun sure falan ama bosan o zaman bosan ve git baska bekar adamlara bak!!!2 Yıldır beraber olamadığın için mi elin kocasına göz diktin?
Ya tamam buda ihtiyac dimi 2 yil uzun sure falan ama bosan o zaman bosan ve git baska bekar adamlara bak!!!
Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Boşanmak istiyorum eşimle aramızda 2 yıldır bir beraberlik Yok
şuan bir boşluktasınız ve kalbiniz size oyun oynuyor, silkelenin, mutluluğu dışarda aramak yerine eşinizle aranızı düzeltinBiliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin
Bu arada hanımlar konu sahibinin ilk başkasına salça oluşu değilmiş bu.
Bakınız önceki konusu.
Eşi de aman aman çok kötü bir insan değilmiş, burada çok iyi ama ben mahfettim diyorsunuz, adamın hayatını mahfetmeye ne hakkınız var?