Evliyken başkasına aşık olmak..

Sizinki büyük konuşma falan değil, doğru söylemiyorsunuz. Kocanızla aranız kötü olduğu için o adama sarmışsınız. İnşallah bu yorumları okursunuz da adamın peşini bırakırsınız. Ne olacağını sanıyorsunuz adam karısını boşayıp size mi gelecek. Ortada yıkılmış aileler, psikolijisi bozulmuş çocuklar olacak sadece.

aşk değilde seninki hayranlık olabilir kocandan sıkılmış yeni bir kıvılcım sana heyecan verici olduğunu hatırlattı. insanız duygularımız tabiki var lakin yanlış yol bu ,biraz dinlen geriye çekil kocanı sevdiğini anlarsın sevmesen zaten evlenmezdin evlilik rutine girmiş.hani erkkler arada kaçamak yapar sırf evlilik rutininden kaçmak için bu sana olmuş .biraz uzaktan bakıp dinlendiğinde olayın yanlış oldugunu anlarsın ve normale dönersin ama ben eşimi sevmiyorum dersen boşanmalısın. onada yazık ya o başkasına aşık olsaydı biz bayanlar krizlere girerdik bildikten sonra.adam boşanmaz boşansada sana hayrı gelmez .hayrı gelmesi için ikinizin de yalnız bekar veya boşanmış olmanız gerekirdi.kocanın ahı üzerinde olur.yapma yapacaksan boşan bekar birilerine bak.

Senin gibi insanlari toprakta kabul etmezsin !

Adam sana ilk basta yüz vermemiş, engellemis uzak tutmus ama sen yırtınmışsin sonunda ilgisini çekmişsin.

Adamın evliliğinin kötü olduğunu da hiç sanmiyorum hepsi palavra.

Umarım cezanızı bulursunuz

Allah belanızı versin sizin gibiler yüzünden evlilik bitiyor. Bi ruhuunuz doymuyor. Çocugundan utan. Kocan da seni aldatsa yakın bi arkadaşınla keşke. Elalemin adamlarından uzak dursan evliliği kötü galibaaaa bahaneye bak

Ne yapıp edip adamı yoldan çıkarmışsın, takdir ettim, ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…