Evliyiz ama ailelerimize para konularında fazla destek oluyoruz gibi

artık daha az dağıtacağız ya cidden yoksa olmaz bu şekilde. Çoluk çocuk olursa iyice sıkıntı

evet laf arasında olan imalarla engelleyeceğim artık bu durumu

evet bence en başından konuş eşinle herşeyi.. sonra benim gibi bocalama. Amin canım cümlemize..

Eşiniz zaten durumdan rahatsızki hesap yapmış.ama mesajı almamak için direnir gibisiniz
ya ben anlayamıyorum ki yani bak hesap yapıyo filan sonra annemin telefonu bozulmuş verin ben yaptırırım diye atlıyor kendisi 300-400 tl bir ekran yaptırmak. Buyurun burdan yakın bakalım. Ben anneme 100 tl vericem diyorum 200 ver diyor az olur diyor. Hadi bakalım..

Sakın kardesim sakın paranızı lüzumsuz yere harcamayın.
Su akarken testinizi doldurmaya bakın

Bizimde kendi işimiz vardı iflas ettik
Kimseden kimseye fayda yok
evet çok doğru diyorsun.. su akarken testiyi doldurmak... en doğru laf bu bencede

Maaşlarınız kaç lira merak ettim Aileler için bunları yaparken karı koca kendiniz için ne yapıyorsunuz ??

ayyy kuzum cidden çok dolmuşsun sen ama haklı bir sebep yani bence.. Neler çekmişsin böyle.. Ama doğru taktiği bulmuşsun sonunda. Ne diyeyim darısı başıma :)

evet ailemi çok severim öyle yapmak en iyisi olacak gibi..

Maaşlarınız kaç lira merak ettim Aileler için bunları yaparken karı koca kendiniz için ne yapıyorsunuz ??
kendimiz için hiç bişey yapmıyoruz işte beni daraltan da bu durum.. kendimiz de yiyip içiyoruz gezip tozuyoruz ne bi birikim ne bişey var.. verdiklerimizi toplasak çok on numara birikim yapmış olurduk cidden. benim 1500 eşimin 5000 filan değişiyor bazen daha çok oluyor

Babana söylemeni neden istemiyor orayı anlamadım verdiğin parayı nerelere kullanıyor

Bence eşinizle oturun güzelce konuşun ama Aile konularına hiç girmeden ... birikim yapalım içimiz rahat olsun diyin. Özellikle çocuğunuz Yoksa ve düşünüyorsanız bunu öne sürebilirsiniz.

6000 civarı filan canım.. Doğru diyorsun tabiki, bizim de isteklerimiz harcamalarımız oluyor ama onları mutlu etmek de güzel işte insan arada kalıyor ama dozunu ayarlamam lazım artık
Maşallah. Allah daha çok versin. Planlı harcama yap. Harcamadigini koy kenara. Çok acil ihtiyaç olunca verirsin. Fuzuli yere günah.

İlerde bebeginiz olur ve kimseden beş kuruş destek göremezsiniz. Vermeyin birikim yapın. Tecrubeyle sabit :)

Bizim de esimin tarafindan talepler oluyor. Suan bir kredimiz var ve ocakta bitiyor. Biter bitmez alabiliyorsak ev, alamiyorsak daha yuksek model araba almayi dusunuyoruz. Yoksa biliyoruz ki elimizde fazladan para kalsa birilerine verecegiz. Siz de oyle yapin bence.

Bana biraz kendiniz kasinmissiniz gibi geldi annen harclik istediginde cikarip 250 tl verebiliyosan oda demekki bunlarda para nasilsa cok diye isteyip duruyo baslarda hava atmak guzel oluyoda sonradan onunue gecilemiyor iste basta nasil alistirirsan o yada sizde bir borca gireceksiniz ev araba falan

Bence eşinizle oturun güzelce konuşun ama Aile konularına hiç girmeden ... birikim yapalım içimiz rahat olsun diyin. Özellikle çocuğunuz Yoksa ve düşünüyorsanız bunu öne sürebilirsiniz.
evet evimiz filan da yok ev peşinatı biriktirelim filan diycem

Maşallah. Allah daha çok versin. Planlı harcama yap. Harcamadigini koy kenara. Çok acil ihtiyaç olunca verirsin. Fuzuli yere günah.
evet kuzum bende öyle düşünüyorum vallahi yoksa biz her türlü yardım ederiz de azcık bize de aksın yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…