- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
- Konu Sahibi makikosanayse
-
evet kavgalarımız var.eşim oldukça kaba bir insan.ne konuda çeliştim ainanın anlamadım.yazdığım gibi şiddet çok büyük çaplı olmuyor,uzun sürmüyor sözlü kavgalı olaylar.daha iyi açuıklamak için tam olduğu şekilde yazmak istedim.tabi bunları gördüğü için de oğlum hiperaktivite boyutunda davranışlara sahip te oalabilir.doktora götürdüm tabi.hiperaktivite değil ama huysuz,huzursuz bir çocuk.hep farkedilmek istenen bir çocuk.
eşime hediye etmek derken huzursuz olmayıda kabul etmiyorum aslında.ben sadece düzelsin herşey istiyorum.mutlu olmak isteyen bir insanım,aile kavramına değer veren bir insanım,hep kurtarmak toparlamak isteyen tarafım..
ama gördüğüm olmuyor bir türlü,en son söyleyeceğini en başta söylüyor,çocuk bizi hiç tatlı bir muhabbetin içinde göremiyor malesef.
hatta herşey tatlı giderken bozmak niyetinde davranışları oluyor,birden kulakları sağır edici bağırıyor mesela ona dönüyor ilgi ve tahmin edersinizki bu iyi bir ilgi olmuyor..
kreşe gidiyor,öğretmeni ile birlikte çözüm bulamadık.çözemedik davranışlarını.evdeki duygusal eksiklik,şiddet olabilir diye düşünüyorum tabi ben...
konu sahibi çocukluğunda şiddete maruz kaldın mı sen veya annen?
ben ve kardeşim sevgi içinde büyüdük.fazlaca sevgi içinde..annemin terlik fırlattığı çok olmuştur.babamdan hiç sözlü dahi şiddet görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?