- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi lavanta777
-
Siz bence ne hissettiğinizi bilmiyorsunuz.Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Hissetti zaar benim hatun iş yerindekilere sarmasın dedi o ışığı aldı belli ki.Sonra sevişmeye başlamış kocası, adam bir anda açılıvermiş işe bak.
Dur bacım konu sahibi ben değilim
Yazabilirsin elbet ama ifadelerinizde öfke var öfke de olabilir ama benim yazdığıma karşılık olmaz, bir de son yazdığınız paragrafı bir daha okuyun kime yazıldığı belli degilKonu sahibi olmadığınızı biliyorum. Yorumunuzda yer alan "iletişim yoksa aldatma olmaz diyor psikologlar"ifadesini kendine savunma yapmaya hazır insanlar da var. O yüzden yorumunuzda yer alan kısımla ilgili fikrimi yazdım.
Kıstas iletişimse burada iletişim var. Onlar hangi psikologlarsa; cümlelerinin bir başı, bir sonu da vardır herhalde. Tek başına "İletişim yoksa aldatma olmaz" cümlesi çok anlamsız duruyor. Kast ettikleri iletişim nedir mesela ?
İlişkinizde, eşiniz veya sevgiliniz dışında; hayali bir insanı dahi hayal etmeye başlasanız, orada çok ciddi bir sorun var demektir. Gerçekte öyle bir insanla henüz tanışmamış olmanız, hayatınızdaki insanı aldatmadığınız anlamına gelmez.
Yazabilirsin elbet ama ifadelerinizde öfke var öfke de olabilir ama benim yazdığıma karşılık olmaz, bir de son yazdığınız paragrafı bir daha okuyun kime yazıldığı belli degil
Pembe cübbe ve pembe kuketayla hogwarts moda haftasini kasip kavurma fikri cik aklimdanYa yeter inkar edip durmayın. Düzenli olarak @Kazen de toplanıp başımıza kocaman pembe kukuletalar takıp pembe cübbeler giyip ayin yapmıyor muyuz, planlar yapmıyor muyuz, büyük kararlar almıyor muyuz,Mune abla ban yiyenleri fırçalayıp tek ayak üzerinde durdurmuyor mu? Daha fazla saklayamayacağım herkes bilmeli!
Onlar bizim ayin kıyafetlerimiz bi kerePembe cübbe ve pembe kuketayla hogwarts moda haftasini kasip kavurma fikri cik aklimdan
Ben 20 TL ye almıştım 10 sene önce. KazıklanmışımAaa 50 TL cikmiş, bi ara bakmıştım da, daha fazlaydı sanki, en son 6 ocakta güncellenmiş görünüyor.
Bende aldım....Ben 20 TL ye almıştım 10 sene önce. Kazıklanmışım
Fırçalamak yetmiyor artık, o yüzden banlananları baş aşağı asıyorumMune abla ban yiyenleri fırçalayıp tek ayak üzerinde durdurmuyor mu?
Canımcım banı benden yiyorsunuz diye proluk bende değil:))) ben asayiş şubenin başındayım
Açsınız aaaaaççççç.Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Bosanin, boylece sadece hayal etmekle kalmak zorunda kalmazsinizMerhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?