arkadaslar bir konu var bana fikir verirseniz memnun olurum
ben biriyle tanistim, tanismamiz tesaduf eseri oldu...Yasitim...Fikirlerimiz ve hayata bakis acimiz cok benziyor, o konusurken sanki ben konusuyormusum gibi hissediyorum, bazen tamamen ayni dusuncelerde oluyoruz...Ve bi erkege gore cok daha ince fikirli geldi bana, sanki bir bayan beyni tasiyor, insanlari, iliskileri cok iyi gozlemlemis, ben de boyleyimdir. Genelde erkekler detay cok dusunmezler ama onun hayattaki bircok detayin farkinda olmasi beni cok sasirtmisti...
Su anda arkadasiz ama onun bana karsi sadece arkadaslik dusunmedigini biliyorum ve son gunlerde bunu da iyice ima etmeye basladi. İltifatlar, surekli benle gorusmek istemesi gibi...
Sorun ne derseniz, bende elektrik denen o hoslanma, begenme duygulari malesef olmadi. Benim hayalimde hep ilk gordugumde beni etkileyen, benden uzun boylu biri olmustur ama o yasindan cok kucuk gosteriyor, cocuksu gorunuyor ve benle nerdeyse ayni boyda...
Keske beni etkileyen biri olsaydi iste o zaman evlenecegim kisi bu diyecektim, gerci henuz tam tanimis degilim. Ve sunu da ekleyeyim hayatinda hic sevgili anlaminda biri olmamis, bazi kizlardan hoslanmis teklif etmis veya baslar gibi olmus ama uzun soluklu bi iliskisi hic olmamis fakat bayanlarin dusunce yapisini falan iyi biliyor bayanlari tanimiyor degil...
Sizce ne yapmaliyim, zaman gecse de elektrik almam gibi geliyor, ona umit verip uzmek te istemiyorum daha sonra. Bunu kendisine soyledim, kendini bana cok alistirma benim ne yapacagim belli olmaz seni uzmek istemem dedim acik acik, o da korkma beni uzmekten ben uzulmem ben boyle bile mutluyum, risk almadan bilemezsin korkma bu kadar dedi...
Sizce zamanla elektrik olabilir mi ama bende de uzun boy takintisi var soyle benden 1 karis uzun olsun soyle guclu kuvvetli olsun istemisimdir hep
dis gorunus onemli degil diyeceksiniz ama ona bakinca karsimda cekici bir erkek goremiyorum ama hassas , iyi bir yurek, inancli, kibar ve dusunceli bir insan goruyorum simdilik...
firsat vermiyorum birbirimize zaman tanımıyorum, hep kaciyorum gorusmekten cunku en basta elektrik almadim ve her gorustugumuzde yine elektrik alamayip moralimi bozmak istemiyorum...iyi insan farkli asik olunan insan farkli...yani bi erkek cok sevecen iyidir iyi yureklidir ama asik olmak icin bunlar yetmeyebiliyo ama evlilik icin ikisi de gerekli illa ki...
o cok iyi biri tanidigim kadariyla ama fazla iyi...yani siariklik olarak algilamayin, bana karsi cok iyi olunca sadece iyi bi arkadas olarak kalacak gibi geliyor
icimi titreten bisey yapmiyor ama hayatima destek olmak icin cok cabaliyor, yardmima heran kosmak istiyor...izin versem cok seyler yapacak benim icin ama ben durduruyorum
beni ruyasinda benle tanismadan once gordugunu soyluyor
ozellikle evliler nolur yorumlarinizi esirgemeyin cok ihtiyacim var