- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.175
- 138
- Konu Sahibi lavanta777
-
Sen ayinler yapacam,kukuleta takacam diye çırpın. Abla aşmış bakŞeyi unuttun. Grup sekse ve eş değiştirme fantezisine olan isteğini.
Böyle kadınlara ayar oluyorum. Bir düşünsenize arzuladığı adamın kocanız olduğunu. 5 km sürüklerim yerde ya.
Eş değiştirmeli seksi teklif etmeden boşama kız bu herifi.hayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.
Allah aldatmadan korusun ama gruptan da alırım bi dal yani. İlginçsiniz. Bide şey anne olduğunuzu vurgulamıştınız ya hatırlatmak istedimhayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.
Offff evettt ya. Ayin yapacam derdine düştüm. Kızlar kocalara dikkatSen ayinler yapacam,kukuleta takacam diye çırpın. Abla aşmış bak
Allllaaaam sen swingerden koru bizi bizi aamldkfjssfhayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.
Grup ince çizgisi ama litfen.Allah aldatmadan korusun ama gruptan da alırım bi dal yani. İlginçsiniz. Bide şey anne olduğunuzu vurgulamıştınız ya hatırlatmak istedim
Offff evettt ya. Ayin yapacam derdine düştüm. Kızlar kocalara dikkatama kukuletam kırmızı çizgi lütfen
Tekil ilişkide Allah korusun,grupta Allah'a emanetGrup ince çizgisi ama litfen.
Sana youtubeden Türkaaaaaaaaaannnn adlı cono kavgasını izlemeni öneriyore.Ya şimdi ceza yerimde çingenelerin kavgası var ya hani. Benim kocaaam sana şöyle yapar böyle yapar. Bu kadın onu istiyor
ÇıldırıyorumYa şimdi ceza yerimde çingenelerin kavgası var ya hani. Benim kocaaam sana şöyle yapar böyle yapar. Bu kadın onu istiyor
Yaaaaaaa ben aşırı bayılıyorum çingene kavgasınaSana youtubeden Türkaaaaaaaaaannnn adlı cono kavgasını izlemeni öneriyore.
İzle işte kızım.Yaaaaaaa ben aşırı bayılıyorum çingene kavgasına
Haksız mıyım bi gözümde canlandıÇıldırıyorum
İş yerindeyim hemde kurumsall kulaklık takıp izlemem gerekİzle işte kızım.
Bana dua et.
Grup sekse sıcak bakan birinin aldatma için Allah korusun ifadesini kullanması.hayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?