evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben on yıldan fazladır çalışan bir devlet memuru olduğum için yeşil pasaportla birlikte kırmızı pro üyeliğe de hak kazanmıştım. Öyle kolay değil o işler.
Ben memur değilim. Bir kaç çok gizli istihbarat görevi verdiler sonrasında pro üye olmaya hak kazandım.
Benim sicilim bembeyaz.. burdaki üyelere laf sokmak sayılmıyorsa alacam.. benim ne eksiğim var
Temiz sicille olmuyor. Görevleri tamamlaman lazım. Çok gizli.

Bunu bir erkek yazsaydı burada daha kötü linçlenirdi.İltifat ediyor bende mecbur konuşmak zorundayım yazmış bir de utanmadan.Sınır koymak çok zor değil.Zaten bunu yapmıyorsa kendi halinden memnun.Bir sonraki aşama fiilen aldatma.Ayrılmayı düşünüyor musunuz diye sormak çok mantıklı.Ama konu sahibinin ayrılacağını sanmıyorum.İltifat almayı seviyor.Eşiyle ilişkisini de kamçılıyor.Bunda bir mantık aramak istemiyorum.Nasıl bir motivasyonsa bu artık.
Aslında ben size sinir oluyorum o yüzden her yazdığınıza beğenmedim atacağım deseydi diğer üyenin buna tepki göstereceğini zannetmiyorum.

Yahu niye göstereyim, benimde burda sevmediğim üyeler var. İsim verirsem ceza yerim. Ama yazdıklarımla açık açık gösteriyorum kendisine bunu. Sevmiyorum seni hoşlanmıyorum senden dese derim eyvallah bacım. Ama sinsi sinsi düşmanlık ediyor

Dur bacım konu sahibi ben değilim

Ne yapmanız gerektiği ortada zaten. Eşinizden bosanin sonra kimden hoşlanırsaniz hoslanin kime ne.?

Kocanız keşke size ve evliliğinize ne yaptığını anlayabilse...

Öncelikle size tatlı sözler söyleyecek kadar yüz vermeyeceksiniz.bu ne yüz bulmuski evli kadına yilisiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…