evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayal mi gerçek mi rüya mi masal mi
Sorular sorular aklındaki sorular at bunları kenara
Çünkü karşındaki yeter sana

İsmail YK dan sana gelsin cicikom

Sapur şupur kocani op
Çıtır çıtır onu ye

muhtemelen kocası başka erkeklere gönlü kaydığını hissetti daha aktif olmaya gayret etti :)

konu sahibi çocuğunuz kaç yaşında?
5 yasinda
evet dogru ozetlemissiniz. bosaninca ne olacak diyorum. kucuk cocuguma bakarken fanfinifon pesine mi kosacagim. hayatin gerceklerini gormek lazim.

5 yasinda

evet dogru ozetlemissiniz. bosaninca ne olacak diyorum. kucuk cocuguma bakarken fanfinifon pesine mi kosacagim. hayatin gerceklerini gormek lazim.
O halde gözünüzü terbiye edeceksiniz. Diyeceksin ki gözüne edepsiz sağa sola bakma. Kusura bakma yani bacım ayranda gitmesin istiyorsun tatsız olaylarda yaşanmasın diyorsun. Aynı şeyi eşinin yapması ihtimali seni hiç mi kırmıyor. Bi başka kadın onu azdırıyor diye sizinle seks yaparken daha şehvetli davranması sizi hiç mi yaralamaz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi kocanıza da yapmayın. Hem mide, hemde biraz empati lütfen rica ediyorum. Anlıyorum ilgi vs eksikliği var ancak nasıl içiniz kaldırıyor bu durumu. Benim kaldırmadı, hem sizin hemde eşinizin adına üzüldüm

yaralamaz acikcasi karsimda beni arzulayan azgin bir adam gormeye ihtiyacim var. kimi dusunup benimle sevistiginin bir onemi yok. hatta cift olarak eslerimizi degis tokus edip sevisme fikrine de oldukca acigim ama bunu esime ifade edemem. iste bakis acisi farkliligi bence yani yargilamaya gerek yok. herkes istedigine inanmakta ozgur. yeter ki esler birbirine karsi durust olsun aldatmasin.

Midem şey diyor bana şuan. Hadi kalk gidelim. Bu kadarı midesizlik bacım. Denk düşmeyelim seninle.

Yohhhhhh artık..
Azmak nedir, kime denirin örneği resmen.
Eşler nasıl birbirini aldatmıyor ulan bu eş değiştirme mevzusunda ahahah

Şimdi ben anlamadım tam olarak. Eşinizle sorunlarınız var,aklınızda hormonlarınızda başkaları var.Ayrılın madem denildi, evladım var daha fazla ve özgür seks için yuva dağıtılır mı dediniz. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?Destek mi,öneri mi?

Ayrılma,aldat mı?
Ayrılma,kendini başkalarını düşünerek tatmin et,eşinle de devam mı?
Ne yani...

Şeyi unuttun. Grup sekse ve eş değiştirme fantezisine olan isteğini.
Böyle kadınlara ayar oluyorum. Bir düşünsenize arzuladığı adamın kocanız olduğunu. 5 km sürüklerim yerde ya.

eş değiştirmeli seks istiyormuş abla.
Ama eşine ititaf edemiymiş.

Cümlenin başı / sonu birbirine uymuyor. 'Eşleri değişirim ama yeter ki eşler birbirini aldatmasın..' Pardon bu ne demek ? Siz resmen gelin kim kime yaparsa diyorsunuz yani öyle mi? Yargılamaya gerek yokMUŞ. Sizin gibi sapık kadınları ifşa etmek lazım haklısınız. Yargilayınca daha da savunmaya geçer sizin gibiler.

hayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…