evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Boşanmadan önce böyle yapmanız çok çok yanlış madem eşinizle birşeyler iyi gitmiyor boşayın adamı. Sonra kimi hayal edip sevişmek öpüşmek istiyorsanız yapın şu yaptığınızı tanımlayan o kadar çok kelime var ki aslında ama yanlış yoldasınız. Ayrıca her gün ilişki yaşayacaksınız diye bir kaide yok ki eğer öyle bir şey istiyorsanız dediğim gibi boşayın adamı hergün kimi hayal ediyorsanız onla yaşayın dilediğinizce. Allahım yarabbim derde tasaya bak hele tövbe yarabbi. Yani evli olsaydım eğer adam benle hergün cinsellik yaşamıyor diye kalkıp başkalarını hayal edip arzulamazdım bir kere kadınlık gururuma yakıştıramam bunu ben.

Önce tohum atılır sonra filizlenir derler.
Belliki bu arkadaşta tohum çoktan atılmış bizden filizlenmek için destek bekliyor.

Boşansın istediğini yapsın bibi ona bir şey diyen yok.

Valla iki de bir sallanırken aman onuda yapayım ölecem nasılsa diye düşünemiyor insan.
Bence beklediği bir destek yok içinde bulunduğu durumun kötülüğünün farkında insan duygularına sahip olamaz ama hareketlerine olabilir. Dolayısıyla bu bayan hareketlerine sahip olmuş ve kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim diye soruyor. Bu şekilde kimseye sapkın vs diye hakaret edemezsiniz, verecek tavsiyeniz yoksa susmak daha evladır.

oncelikle yazan herkese tesekkur ederim. bazilariniz icin dusunmek ve hayal etmek ahlaksizlik onursuzluk olup aldatmakla esdeger gorulmus. kesinlikle bosanmam gerektigini yazmissiniz. aslinda linc edilecegimi biliyordum bu konuyu acarken.
tabi ki farkindayim bu hislerin hormonlarin cosmasinin yanlis oldugunun. bosanip ozgurce sevistim diyelim istedigimle. ki kucuk cocuk annesi olarak kendimi ve cocugumu boyle riskli davranislarin icine atamam. sonra ne olacak. sadece daha fazla seks icin insan yuvasini dagitir mi. isyerinde ilgi alaka gordugumde kadin olarak begenildigimi hissettigimden aksam esimle iliski sirasinda on sevismeye gerek olmadan sevisebilecek durumda oluyorum bunu fark ettim. isterdim ki esim beni arzulasin bir iki tatli soz soylesin gozlerimin icine baksin. hep bunlari yapan taraf ben olmayayim.

Her işe girenden hoşlanacak mısınız ya?
Dizilerde de öyle oluyor ya başrol oyuncuları aşk yaşıyorlar partnerleriyle dizi bitiyor aşk da bitiyor sonra hop yeni dizideki partneriyle yeni aşka yelken açıyor. :)
Anlamıyorum hadi siz hoşlanıyorsunuz gelen de hemen size iltifat etmeye mi başlıyor. Kocamı aldatmam da ayrılmam da diyorsanız şu flörtöz hareketlerinizden vazgeçeceksiniz. Biraz ciddiyet yahu iş yerlerinde ne kadar rahat insanlar. Bana kimse iltifat edemez 1-2 olur da o da çok samimi olduğum yıllardır tanıdığım iş arkadaşım olur neyse.. Adam yeni işe girmiş bana iltifat edecek sapık mıdır,aç mıdır nerden biliyorsunuz? Bu ne böyle sürekli iltifat da bir yere kadar sonu kötü biter diyeyim size

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
İçinizde tatmin olmayan bir yer var ve siz hep o kısım tatmin olsun istiyorsunuz belki siz değil ama ruhunuz yollar arıyor evliliğiniz zaten çoktan bitmiş bence siz kendinizi hapsetmissiniz. Eşinizle olan sorunu cozemezseniz de başka kötü şeyler geliyor o yüzden oturup düşünün belki bir çift terapisi işe yarar eşinizin de varsa bır sorunu çözülür ama çözülmezse de bu hayatı böyle rezil etmeye ve kötü sonuçlar doğuracak şeylere doğru götürmeye gerek yok bence

En başta ki depremle ilgili yazdıklarınızı o beyniniz algılayana kadar okuyun.

Ölüm var ölüm bu ne sapkınlıktır ya.
yorumunuzu çok yersiz ve kaba buldum. Kadının içinde bulunduğu durumla depremin ne alakası var. Deprem var diye duygularımızı aldırdık mı? ilgii görmüyor görmediği içinde hormonlarından dolayı başka insanlara bakmaya başlamış, gayet insani bir durum. Sapkınlık nedir bence onu araştırın önce, konuda sapkın birşey göremiyorum

Evliyken bu normal nasıl karşılanıyor aklım almıyor yani.
normal karşılanmıyor ama çok rastlanılan bir durum. Seviyorsun, evleniyorsun, ilgi azalıyor başkasından hoşlanmaya başlıyorsun, hormonlar, duygular insan kontrolünde olan şeyler değil, insanlar duygular değişken varlıklardır. Bunda okey sorun yok demiyorum ama herkesin başına gelebilir.

normal karşılanmıyor ama çok rastlanılan bir durum. Seviyorsun, evleniyorsun, ilgi azalıyor başkasından hoşlanmaya başlıyorsun, hormonlar, duygular insan kontrolünde olan şeyler değil, insanlar duygular değişken varlıklardır. Bunda okey sorun yok demiyorum ama herkesin başına gelebilir.
Böyle bir durumda da ozaman ilk işi evliliği bitirmek, bitirmeyecekse duygularına dikkat etmek olmalı.

Hem evli kal, hem ben masumum duygularımı kontrol edemiyorum falan, hıhı oldu.

Böyle bir durumda da ozaman ilk işi evliliği bitirmek, bitirmeyecekse duygularına dikkat etmek olmalı.

Hem evli kal, hem ben masumum duygularımı kontrol edemiyorum falan, hıhı oldu.
iyi de siz cok keskin ya siyah ya beyaz bakıyorsunuz. bu işler aniden yıldırım çarpar gibi bayıldım o kişiye aksama bosanma davası açıyorum şeklinde işlemiyor. Beğendiğinizi hoslandığınızı çoğu zaman anlamıyor kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Kaldı ki hos cocuk bana iltifat ediyor diye düşündüğünüz her kişi aldatma da sayılmıyor

iyi de siz cok keskin ya siyah ya beyaz bakıyorsunuz. bu işler aniden yıldırım çarpar gibi bayıldım o kişiye aksama bosanma davası açıyorum şeklinde işlemiyor. Beğendiğinizi hoslandığınızı çoğu zaman anlamıyor kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Kaldı ki hos cocuk bana iltifat ediyor diye düşündüğünüz her kişi aldatma da sayılmıyor
Saygı duyuyorum düşüncelerinize.

Benim için sadakatin belli bir çizgisi vardır ve o aşılmaz.

Eşinin ilgisiz kaldığı bir zamanda bir erkeğin bunu yaşadığını bir düşünün?

Aynı rahatlıkla duygularını kontrol edemedi mi diyeceksiniz?
Yoksa adama bak dünden hazırmış başkalarından etkilenmeye mi diyeceksiniz?

Saygı duyuyorum düşüncelerinize.

Benim için sadakatin belli bir çizgisi vardır ve o aşılmaz.

Eşinin ilgisiz kaldığı bir zamanda bir erkeğin bunu yaşadığını bir düşünün?

Aynı rahatlıkla duygularını kontrol edemedi mi diyeceksiniz?
Yoksa adama bak dünden hazırmış başkalarından etkilenmeye mi diyeceksiniz?
ben de size saygı duyuyorum ama yargılamak yerine herkesin başına gelebilir bunlar, insan hali. Hümanist olduğum için herşeyin insanlar için olduğuna inanıyorum. Benim başıma gelse tabiki üzülürüm ama vay ahlaksız adi sapkın bu demem

Bir kişi değil bu ikinci hoşlandığın kişi birde Hergün iltifat ediyor diyorsun sen baya baya beğenilme isteğini dışardan besliyorsun terslemediğin için karşındakide beklentide hazır asker boşanmayacağım diyorsan adamın iltifatlarının nazikçe önüne kes
Kadınlar metanetli bir şekilde zorda olsa anlatıp içini soğutuyor falan aldatılmayı atlatıyor ama erkeğin kırılması ve tepkisi çok başkaymış duyurmamayı tercih edip içlerindeki iyi niyeti öldürüyorlar bunuda belirteyim

Bayan diyor ki, işyerindeki ilgiden kadınlığımı hissediyorum. Akşam eşimle önsevişmeye ihtiyaç duymuyorum kolayca azıyorum diyor. Bir başkasının kadını azdırıyor düşüncesi size ihanet olarak gelmiyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X