evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.

Hayal mi gerçek mi rüya mi masal mi
Sorular sorular aklındaki sorular at bunları kenara
Çünkü karşındaki yeter sana

İsmail YK dan sana gelsin cicikom

Sapur şupur kocani op
Çıtır çıtır onu ye

muhtemelen kocası başka erkeklere gönlü kaydığını hissetti daha aktif olmaya gayret etti :)

konu sahibi çocuğunuz kaç yaşında?
5 yasinda
Bayan diyor ki, işyerindeki ilgiden kadınlığımı hissediyorum. Akşam eşimle önsevişmeye ihtiyaç duymuyorum kolayca azıyorum diyor. Bir başkasının kadını azdırıyor düşüncesi size ihanet olarak gelmiyor mu
evet dogru ozetlemissiniz. bosaninca ne olacak diyorum. kucuk cocuguma bakarken fanfinifon pesine mi kosacagim. hayatin gerceklerini gormek lazim.

5 yasinda

evet dogru ozetlemissiniz. bosaninca ne olacak diyorum. kucuk cocuguma bakarken fanfinifon pesine mi kosacagim. hayatin gerceklerini gormek lazim.
O halde gözünüzü terbiye edeceksiniz. Diyeceksin ki gözüne edepsiz sağa sola bakma. Kusura bakma yani bacım ayranda gitmesin istiyorsun tatsız olaylarda yaşanmasın diyorsun. Aynı şeyi eşinin yapması ihtimali seni hiç mi kırmıyor. Bi başka kadın onu azdırıyor diye sizinle seks yaparken daha şehvetli davranması sizi hiç mi yaralamaz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi kocanıza da yapmayın. Hem mide, hemde biraz empati lütfen rica ediyorum. Anlıyorum ilgi vs eksikliği var ancak nasıl içiniz kaldırıyor bu durumu. Benim kaldırmadı, hem sizin hemde eşinizin adına üzüldüm

O halde gözünüzü terbiye edeceksiniz. Diyeceksin ki gözüne edepsiz sağa sola bakma. Kusura bakma yani bacım ayranda gitmesin istiyorsun tatsız olaylarda yaşanmasın diyorsun. Aynı şeyi eşinin yapması ihtimali seni hiç mi kırmıyor. Bi başka kadın onu azdırıyor diye sizinle seks yaparken daha şehvetli davranması sizi hiç mi yaralamaz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi kocanıza da yapmayın. Hem mide, hemde biraz empati lütfen rica ediyorum. Anlıyorum ilgi vs eksikliği var ancak nasıl içiniz kaldırıyor bu durumu. Benim kaldırmadı, hem sizin hemde eşinizin adına üzüldüm
yaralamaz acikcasi karsimda beni arzulayan azgin bir adam gormeye ihtiyacim var. kimi dusunup benimle sevistiginin bir onemi yok. hatta cift olarak eslerimizi degis tokus edip sevisme fikrine de oldukca acigim ama bunu esime ifade edemem. iste bakis acisi farkliligi bence yani yargilamaya gerek yok. herkes istedigine inanmakta ozgur. yeter ki esler birbirine karsi durust olsun aldatmasin.

yaralamaz acikcasi karsimda beni arzulayan azgin bir adam gormeye ihtiyacim var. kimi dusunup benimle sevistiginin bir onemi yok. hatta cift olarak eslerimizi degis tokus edip sevisme fikrine de oldukca acigim ama bunu esime ifade edemem. iste bakis acisi farkliligi bence yani yargilamaya gerek yok. herkes istedigine inanmakta ozgur. yeter ki esler birbirine karsi durust olsun aldatmasin.
Midem şey diyor bana şuan. Hadi kalk gidelim. Bu kadarı midesizlik bacım. Denk düşmeyelim seninle.

Yohhhhhh artık..
Azmak nedir, kime denirin örneği resmen.
Eşler nasıl birbirini aldatmıyor ulan bu eş değiştirme mevzusunda ahahah

oncelikle yazan herkese tesekkur ederim. bazilariniz icin dusunmek ve hayal etmek ahlaksizlik onursuzluk olup aldatmakla esdeger gorulmus. kesinlikle bosanmam gerektigini yazmissiniz. aslinda linc edilecegimi biliyordum bu konuyu acarken.
tabi ki farkindayim bu hislerin hormonlarin cosmasinin yanlis oldugunun. bosanip ozgurce sevistim diyelim istedigimle. ki kucuk cocuk annesi olarak kendimi ve cocugumu boyle riskli davranislarin icine atamam. sonra ne olacak. sadece daha fazla seks icin insan yuvasini dagitir mi. isyerinde ilgi alaka gordugumde kadin olarak begenildigimi hissettigimden aksam esimle iliski sirasinda on sevismeye gerek olmadan sevisebilecek durumda oluyorum bunu fark ettim. isterdim ki esim beni arzulasin bir iki tatli soz soylesin gozlerimin icine baksin. hep bunlari yapan taraf ben olmayayim.
Şimdi ben anlamadım tam olarak. Eşinizle sorunlarınız var,aklınızda hormonlarınızda başkaları var.Ayrılın madem denildi, evladım var daha fazla ve özgür seks için yuva dağıtılır mı dediniz. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?Destek mi,öneri mi?

Ayrılma,aldat mı?
Ayrılma,kendini başkalarını düşünerek tatmin et,eşinle de devam mı?
Ne yani...

Şimdi ben anlamadım tam olarak. Eşinizle sorunlarınız var,aklınızda hormonlorunuzda başkaları var.Ayrılın madem denildi, evladım var daha fazla ve özgür seks için yuva dağıtılır mı dediniz. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?Destek mi,öneri mi?

Ayrılma,aldat mı?
Ne yani...
Şeyi unuttun. Grup sekse ve eş değiştirme fantezisine olan isteğini.
Böyle kadınlara ayar oluyorum. Bir düşünsenize arzuladığı adamın kocanız olduğunu. 5 km sürüklerim yerde ya.

Şimdi ben anlamadım tam olarak. Eşinizle sorunlarınız var,aklınızda hormonlorunuzda başkaları var.Ayrılın madem denildi, evladım var daha fazla ve özgür seks için yuva dağıtılır mı dediniz. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?Destek mi,öneri mi?

Ayrılma,aldat mı?
Ne yani...
eş değiştirmeli seks istiyormuş abla.
Ama eşine ititaf edemiymiş.

Cümlenin başı / sonu birbirine uymuyor. 'Eşleri değişirim ama yeter ki eşler birbirini aldatmasın..' Pardon bu ne demek ? Siz resmen gelin kim kime yaparsa diyorsunuz yani öyle mi? Yargılamaya gerek yokMUŞ. Sizin gibi sapık kadınları ifşa etmek lazım haklısınız. Yargilayınca daha da savunmaya geçer sizin gibiler.

Şimdi ben anlamadım tam olarak. Eşinizle sorunlarınız var,aklınızda hormonlarınızda başkaları var.Ayrılın madem denildi, evladım var daha fazla ve özgür seks için yuva dağıtılır mı dediniz. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?Destek mi,öneri mi?

Ayrılma,aldat mı?
Ne yani...
hayir kesinlikle aldatmak icin destek isteme gibi bir durum yok Allah korusun oyle birseyden. yorumlarin hepsini okudum esimle ayda 1den daha sik olarak cinsellik yasamak istedigimle ilgili konusup gidisata bakmayi dusunuyorum. eger durumda degisme olmazsa bosanmayi istemek makul olacak gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X