Evliyim Siyahi(zenci) erkeklerden hoşlanıyorum ne yapabilirim 🙈

Bulamadım şu an ülkede maalesef eşcinsellik sorun olduğu için karşılıklı güven lazım. Ben sadece cinsel anlamda hoşlanıyorum. Bulduğum lezler sevgili olmak istiyordu bu benlik değil duygusal olarak erkeklere yöneliğim
Garip ve sıkıntılı bir durum, bir kaç gökkuşağı üyesiyle tanışmıştım aslında bahsettiğiniz şekilde yaşayanlar var ama istanbulda bunların takıldığı özel mekanlarda karşılaşabilirsiniz. Ben de bayanları çok çekici buluyorum ama hiç icraata geçmedim, eşimle gayet mutluyum. Benimki sadece göz zevki sanırım.

Garip ve sıkıntılı bir durum, bir kaç gökkuşağı üyesiyle tanışmıştım aslında bahsettiğiniz şekilde yaşayanlar var ama istanbulda bunların takıldığı özel mekanlarda karşılaşabilirsiniz. Ben de bayanları çok çekici buluyorum ama hiç icraata geçmedim, eşimle gayet mutluyum. Benimki sadece göz zevki sanırım.
Neresi orası? Birde bilmiyorum ya pişman olmaktanda korkuyorum.

Eşinizi boşayın.. Ondan sonra etrafta saat falan satan birsürü siyahi kardeşlerimiz var onlardan bir tanesine ya da iki tanesine iş atın belki karşılık verirse şansınızı deneyin 🙈
Başka da ne yapabilirsiniz diye düşünüyorum 🤔 siyahi bi oyuncak alıp oynayabilirsiniz... Başkaaaaa🤔🤔 bilemedim başka bi fikrim yok🤷‍♀️
Oyuncak mı 😁😁 gidip ne dicem saatçilere

Oyuncak mı 😁😁 gidip ne dicem saatçilere
Bacım iş atacaksın işte anlasana 🤪🤪 herkesin farklı yöntemleri var.. Oyuncak sever misin bilmem ama siyahi bir oyuncak da belki işini görür diye düşündüm.. E bu siyahi arkadaşların kara kaşına kara gözüne ilgi duymuyorsun herhalde???😂

X