Ben buradaki hanimlardan farklı olarak nasıl tekrar ilgisini cekebilecegine dair taktik vermek istiyorum. Şaka gibi gelebilir ama ciddiye alırsan beni her şey yoluna girecek. Linç yemeyi bile göze aldım çünkü benim aşka saygım sonsuz. Aranızda bir elektriklenme olmuş ve adam aslında çok hoslaniyor ama korkmuş kendi duygularından. Erkekler böyledir. Şimdi iyi dinle.
Önce adamla hiçbir şekilde göz kontağı bile kurmuyorsun. Sonra fake bir hesap bulup karısına adamın işyerinden biri ile ilişkisi olduğunu ve ona yürüdüğünü söylüyorsun. Korkuyu beklemek korkunun kendisinden daha kötüdür. Muhtemelen eşi öğrenince adam rahatlayacak ve sana ilgisi artacak. Ama bu yeterli değil. Biraz da rekabet lazım. Eşine artık onu eskisi gibi çekici bulmadığını, bosanmayi düşünmediğini ama isyerinde birinin sana kur yaptığını ve bunun hoşuna gittiğini söylüyorsun. Isyeri demen önemli. Çünkü esin seni tekrar kazanmak için isyerine çiçekler göndermeye başlayacak diger adama gozdagi vermek ve senin ilgini cekmek icin.. Bunu gören diğer adam da bu kadını kocası bu kadar seviyorsa kimbilir nasıl biridir diye daha çok üstüne düşecek. Win win. Her türlü kazanıyorsun. İnan bana dene ise yarayacak. Gelişmeleri mutlaka paylaş. Öptüm.