Aynen ben de görüyorum sürekli, sinir oluyorum. Unuttuk diyoruz üstünü çiziyoruz evlenip yuva kuruyoruz, bu sefer de bilinçaltı peşimizi bırakmıyorYarım kalan ilişkiler de oluyor bu :) Arada bbenim de rüyalarıma girer kerata
Merhaba arkadaşlar evliyim ve eşimi çok seviyorum çok şükür çok mutluyuz. Bundan 4 yıl önce 1 yıllık bir ilişkim oldu. Ve çok ama çok sevdim.. olmadi anlaşamadık. Bitirme kararı aldım. 1 yıl boyunca kimseyle konuşmadım ve sonra eşim cıktı karşıma. Çok zor oldu ona güvenmem vs ama şimdi evliyiz çok şükür. Benim sorunum evlendiğimiz günden beri eski erkek arkadaşımın rüyalarımdan çıkmıyor oluşu.. rüyamda sürekli ona sarılıyorum. Doya doya sımsıkı.. uyandığımda tövbe yarabbim nolur artık rüyama girmesin diye dua ediyorum. Kocamın yerine kendimi koyuyorum çok üzülürdüm o yüzden çok rahatsız oluyorum. Eski erkek arkadaşımın benden sonra bir ilişkisi olmadığını biliyorum (ortak arkadaşlardan dolayı.) Keske o da evlense bende ogrensem belki o zaman ruyama girmez diye dua ediyorum. Çok sınır bozucu bi durum benim gibi bunu yaşayan var mı
Olur böyle şeyler konu sahibi, çok da şey etmeyin. Rüya bu kontrol edemeyiz sonuç olarak.Merhaba arkadaşlar evliyim ve eşimi çok seviyorum çok şükür çok mutluyuz. Bundan 4 yıl önce 1 yıllık bir ilişkim oldu. Ve çok ama çok sevdim.. olmadi anlaşamadık. Bitirme kararı aldım. 1 yıl boyunca kimseyle konuşmadım ve sonra eşim cıktı karşıma. Çok zor oldu ona güvenmem vs ama şimdi evliyiz çok şükür. Benim sorunum evlendiğimiz günden beri eski erkek arkadaşımın rüyalarımdan çıkmıyor oluşu.. rüyamda sürekli ona sarılıyorum. Doya doya sımsıkı.. uyandığımda tövbe yarabbim nolur artık rüyama girmesin diye dua ediyorum. Kocamın yerine kendimi koyuyorum çok üzülürdüm o yüzden çok rahatsız oluyorum. Eski erkek arkadaşımın benden sonra bir ilişkisi olmadığını biliyorum (ortak arkadaşlardan dolayı.) Keske o da evlense bende ogrensem belki o zaman ruyama girmez diye dua ediyorum. Çok sınır bozucu bi durum benim gibi bunu yaşayan var mı
Bende oyle yaaa :)Oluyor bazen oyle sacmaliklar bende ruyamda gordugum erkeklere evli oldugumu soyluyorum :)))
İnsan sonuçta oda görüyordurÇok sağolun arkadaşlar kendimi suçlu gibi hissediyordum artık. Benlik bi durum olmadığını anlamamda yardımcı oldunuz bu arada eşim actigim bu konuyu gordu. Ona da söyledim böyle böyle diye. Ben senin sevginden bi gün şüphe etmedim rüyalara değil gerçeklere bakarım dedi çok şükür. O kadar rahatladım ki
Bende 10 yıl önceki sevgilimi görüyorum rüyamda bazen bende diyorum nerden geliyo aklıma diye biizimde hala ortak arkadaşlarımız var geçen yıl anlattım birine rüyamı evlenmiş çocuğu olmuş ama rüyamda hep ikimizi görüyorum. biz zorunlu ayrılmıştık çok zorlamamıza rağmen olmadı olduramadık.bazen gün içinde aklıma geliyor ne yalan söylim özlemek anlamında değilde yaşadıklarımız geliyor işte sanırım ondan hep rüyama giriyor bilinçaltıma yerleşmiş.. ona çok acı çektirmiştim sanırım vicdan birazda inşallah çok mutlu olur..
Bunun için evlenmesine gerek yok ki ! Bilinç altın hatırları taze tutuyor demek ki !Keske o da evlense bende ogrensem belki o zaman ruyama girmez diye dua ediyorum.
Yattım sağıma, niyet ettim herif görmeye, diye uyu :) o da ne , rüyada biscolata erkeğiBen bekar oldugum halde erkek gordugum yok ruyamda
Yattım sağıma, niyet ettim herif görmeye, diye uyu :) o da ne , rüyada biscolata erkeği