Ben de tam tersi ruyamda her gun farkli erkek goruyorum. Her ruyamda farkli erkekle sevgili oluyorum. Kocami sevmesem ruyami anlarim da kocami sevdiyim halde neden ruyamda farkli erkekler goruyorum anlamiyorum ...
Nasil yani? Anlamadim ))):))) haber derler.
Nasil yani? Anlamadim )))
Haaa anladim, tesekkur ederim. Zann etmiyorum haber gelceyine, uzun zamandir boyle ruyalar goruyorum. İşin kotu tarafi da ruyamda evli oldugum aklima geliyor ve kocama ihanet ettiyimi dusunup uzuluyorum )))Farkli erkekler gormek herhangi bir yerden her hangi bir haber derler.
Haaa anladim, tesekkur ederim. Zann etmiyorum haber gelceyine, uzun zamandir boyle ruyalar goruyorum. İşin kotu tarafi da ruyamda evli oldugum aklima geliyor ve kocama ihanet ettiyimi dusunup uzuluyorum )))
Ben sevgili oluyorum, mesajlasiyorum, baya da aşik oluyorum ))) Sonra evli oldugum geliyor aklima ))) Acaba izlediyimiz dizilerin, filmlerin etkisi filan var mi ? )))Oluyor bazen oyle sacmaliklar bende ruyamda gordugum erkeklere evli oldugumu soyluyorum :)))
Ben sevgili oluyorum, mesajlasiyorum, baya da aşik oluyorum ))) Sonra evli oldugum geliyor aklima ))) Acaba izlediyimiz dizilerin, filmlerin etkisi filan var mi ? )))
Attigimi düşünüyorum amaEski sevgilinizi Bilincaltinizdan atamamissiniz