Evliyim eşimi beğenemiyorum

Ya ben ortaya bir fikir daha atcam da korkak o çocuğunuz olursa babasına çekerse siz o zaman naparsiniz

Ya evlenmiş birinin yüzüne sen daha güzelsin deyip eşi içinde "yanına yakışmıyor " yorumu yapanlara sinir oluyorum
Ne oluyor yani evlenmiş zaten, ne geçiyor eline ?
Olabilir ,yakistirmamissindir ,karsidaki beğenmiş evlenmiş işte daha ne yorum yapiyorsunuz
Dışarıda yakışıklı birinin yanında kendimce güzel olmayan birini gördüğümde "vay gerçek aşk " deyip hoşuma gidiyor
Ya da tam tersi güzel kadın ve daha tipsiz erkek
Çevrenizin yaptığı hiç hoş değil
Iciniz soguduysa bu karşı tarafa haksızlıktır ama evet tip önemli , sizi kesinlikle etkilemeli ama evlilikte enn temel şey karakterdir.

Off gerçekten siz daha güzel olsaydınız asla evlenmezdiniz. Başkasıni bulamam diye evlenmişsiniz resmen . Yazık adama keşke bilse bu düşünceleri
Kesinlikle size katılıyorum belli ki kendini beğenmiş biri ve eşine büyük derece de haksızlık yapıyor yazık adama kim bilir nasıl da gözünün içine bakıyor kadının oysa ki bilse düşüncelerini

Kısa kadınların uzunlardan daha çekici olduğu gerçeği var ki zaten ülkemizde de dünyada da örneği çok tek tek yazmiyim simdi asdfg

Böyle bir tanıdık kadın var.
Kocası kadına on basar ama o nasıl bir özgüven ki kocasını beğenmez, çekici bulmuyorum, falan der.
Yıllardır dilime geliyo diyemiyorum.
Burda gıyabında deyim konu açılmışken:
Senin o ayrık dişli koca ağzını, kolon bileğini, 41 numara ayağını, limon memeni, burnu tıkalı gibi ses tonunu, teker yutmuş göbeğini, lensli kaşlarını, o seni ikiye katlayan uzun boylu geniş omuzlu renkli gözlü kocan beğendiyse, bil ki bu hayattaki tüm sadakasını sana sevgi şeklinde yerine getirmiş adam, bundan üstün sadaka görmedim ben.

Sevgili bacılarım, fiziksel özellik olarak tasvirimi lütfen şahsi algılamayın.
Ben de fiziken elbette eksikli kusurlu bir kardeşinizim.
Ancak kadının hadsizliğini anlatmak için betimlemem gerekiyordu.
Burda bodyshaming’den ziyade kocasına karşı kibri ve eziklemesinin yersiz olduğunu örneklemek istedim.

Konu sahibine gelecek olursam, sizin beğenmediğiniz belki bir başkasının tam tipidir. Şahsi güvende hissetme ihtiyacınızdan ötürü eşinizi kullanıyor ve bir de için için yeriyorsunuz.
Bu apaçık istismar.
Kimse sizin malınız değil.
Egonuzu onun üzerinden tatmin etmeyin.
Ha siz bunu ona açıkça söylediğinizde gitmezse o zaman onun tercihi deriz, susarız, ama gizlice beğenmeyip sömürmeye devam ederseniz bu çok bencilce.

Son düzenleme:
Güzel cevap vermişsiniz

Haklısınız…

Evlenmeden iyice düşünseydiniz keşke bu durumu. Sevgiliyken birbirine yakışan çiftleri görmediniz mi hiç? Eşinize haksızlık ediyorsunuz şuan. Sizi seviyor, sayıyorsa, mutlu ediyorsa bunun kıymetini bilin bence. Ha bulduğunuz yakışıklı erkekte size o değeri vermez söyliyim.

Şöyle ki daha evvelinde çok yakışıklı bulduğum biriyle sevgiliydim hatta gözüm kör olacak derecede aşıktım o da seviyordu ama narsist biriydi toksik bir ilişkinin içindeydim ve uzun süre ayrılamadım ilişkiyi yürüten hep bendim zaten bu yüzden erkeklere ve aşka küstüm ne kadar da yakışıklı karşıma çıktıysa hepsinin burnu kaf dağındaydı şu anki eşim beni yıllardır seviyor ve benim için çok çabaladı masumca ve karşılıksız sevgililik ve nişanlılık döneminde de bu dış görünüş mevzusu kafama takılıyordu ama gerçekten beni seven biri olduğu için geçmişte yaşadığım ilişkilerimi de göze alarak çok yakışıklı bir erkektense çok sevildiğim el üstünde tutulduğum bir erkeği tercih ettim ve evlendim

Şöyle ki daha evvelinde çok yakışıklı bulduğum biriyle sevgiliydim hatta gözüm kör olacak derecede aşıktım o da seviyordu ama narsist biriydi toksik bir ilişkinin içindeydim ve uzun süre ayrılamadım ilişkiyi yürüten hep bendim zaten bu yüzden erkeklere ve aşka küstüm ne kadar da yakışıklı karşıma çıktıysa hepsinin burnu kaf dağındaydı şu anki eşim beni yıllardır seviyor ve benim için çok çabaladı masumca ve karşılıksız sevgililik ve nişanlılık döneminde de bu dış görünüş mevzusu kafama takılıyordu ama gerçekten beni seven biri olduğu için geçmişte yaşadığım ilişkilerimi de göze alarak çok yakışıklı bir erkektense çok sevildiğim el üstünde tutulduğum bir erkeği tercih ettim ve evlendim

Bu düşünceden kurtulman için boşanman lazım.Boşanmıyorsanda eşine çeki düzen ver.Oda olmuyorsa niye evlendin ?

Kesinlikle boşan. Yaşın çok genç. Hayatını heder etme. Saygı duymadığın bir adamla hayat geçmez.

O seni güzel olduğun için sevmiş sen de onu iyi olduğu için olay bu yani.bu tarz erkekler yakışıklı olmadıklarını bildikleri için iyilik kozuna tutunuyorlar zaten.ama nedense herkes adamın olaydan haberi yokmuş, saf salak bir kişiymiş gibi yorum yapıyor.adam sanki karım beni nasıl yakışıklı bulmuyor diye şok falan geçirecek.yok kendisini çok yakışıklı bulan birini bulsun falan filan.eee bulmadıkları için bu kadar iyi ve güzel bir kadından bu kadar etkileniyor zaten adam.

Belki bulurdu Förhıns adam. Kimler neleri buluyor, sümüğümü atmayacağım adamların kapısında kuyruk var. Bunda kuyruk olmazdı belki, ama kendini seven birini bulma şansı vardı yine.

geçmişte yaşadığım ilişkilerimi de göze alarak çok yakışıklı bir erkektense çok sevildiğim el üstünde tutulduğum bir erkeği tercih ettim ve evlendim
Evet bir tercih yapmışsınız, şimdi o tercihin arkasında durmanız gerekmez mi? Hala yok şöyle güzelim böyle güzelim, yakışıklı görünce moralim bozuluyor falan sanki 15 yaşındasınız. Başta size yüklenildiğini düşünmüştüm şimdi sanki eşinizin ufak bir açığı olsa vicdanınız rahatlayıp çekip gideceksiniz gibi hissettim.

Evet oyle oluyor inanin. Cok yakisikliydi eski esim ama kötüluklerinden sonra yakisikli guzel bile gelmiyordu. Hem guzellik vs Allah vergisi yani bi magrifet değil o yuzden kötü olunca degeri kalmiyor, kalmamali.

Bosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…