Ailesi kisisel bakim konusunda temizler.Ama ev olarak falan soruyorsan o konulara girmek bile istemiyorum.uzarda uzar :)).Tekk ailesi degil sülalesi evlere temizlige önem vermeyen tipler.
anladığım kadarıyla ailesinden ve çevresinden görmediği için ki büyük ihtimal aile büyüklerini örnek alıyordur babası amcası dayısı gibi , onları gördükçe bunlar gayet normal geliyordur, alınma ama görgüsüz galiba, çok zordur bölesi insanla uğraşmak , allah yardımcın olsun, çünki adam 27 yaşında ama kahvehaneye gidiyor, sinemaya gidelim desen evde izleriz diyor, kalabalık seviyor ama akraba bilmem ne ziyareti oyy içime öküz oturdu vallahi kız, hepsini geçtim yeni evli ama çok çok özür dilerim m.al gibi yatıp kalkıyor , goril gibi geziyor, benim aklıma bunları düşününce görgü kurallarını görmediği için hayatı böyle gayet normal sanıyor heralde , kız arkadaşı olup olmaması bişy değiştirmezki , kendini karısına saklayıpta ne kibar çocuklar olabiliyor yani.
allah sabır versin canim
şaşkınlıkla okudum yazdıklarını böyleleri varmı hala ya çok üzüldüm senin adına :2: bence psikolojik sorunları olabilir eşinin çünkü jartiyerle karşısına çıkıosun ve etkilenmio böyle bişey mümkün değil.ben evde şortla otursam eşim bana dokunduğunda beni arzular heleki jartiyer giydiğimde aklı gider bunların genetiği böyleseninkinde kesin bi problem var eğer kabul ederse al karşına konuş ve tedavi yöntemlerine başvurun gerçi dinleyecek birine benzemiyor ama şansını dene derim eğer yine sonuç alamazsan yol yakınken boşan yoksa sana yazık bu genç yaşında.yalnızlıktanda korkma Allah herşeyin sabrını verir elbet çok daha iyisi karşına çıkar.çıkmasa bile yanlış anlama ama yalnızlık bile eşinden iyidir...
Ya ben anlamadım sen nasıl sevişiyorsun ki bu adamla kuru kuru
Neyse o ayrı bir şey de sana bu kadar saygısız davranıyor nasıl katlanıyorsun ya eşin resmen mastürbasyon yapıyor sanki ha yapay vajina kullanmış ha seni
Bir erkek nasıl karısını mutlu etmek istemez ya
Hele kıyafetlerine şuyuna buyuna da çocuk gibi yorum yapıyormuş
Ben okurken katlanamadım evlenmeden önce de böyle değil miydi?
Anlamadınız mı?
Çok aradinmi bu adami?
Bir sey daha aklima geldi.Bu güzel sözler sarf etmemesi,hediyeler almamasi falan,yada iltifat etmemesine sevinmeliymisim.Cünkü onu yapan erkekler picmis,karisini aldatanlarmis,Asil onlar göz boyamak icin böyle yalakalik yaparlarmis.Benim kocam aldatmadigi icin ve bunlari yapmadigi icin sevinmeliymisim.NE sacma demi?Yani benim kocam bana iltifat etmiyo falan ama beni aldatmadigina sükür dicekmisim.Ona sevincekmisim.sinirlerim bozuluyo daha fazla sey hatirladikca
her evlilikte sorun oluyor dört dörtlük olmuyorSorun orda emin degilim.kafam Karma karisik.eger bosanirsam pisman olurum diye korkuyorum.yanlizliktan korkuyorum.Esim 27 fakat beyni gercekten cok geride.Tamam kadinlar daha olgun derler falan,ama b enim kocam cocukca.Ama bunlari ona deyince Kabul etmiyor.bana gülüyor.Bence sen cocuk gibisin diyor.Bakin ben yine arastiriyom,birileriyle paylasiyom,cözüm ariyom.O hicbisey yapmiyo.iki senede 3-5 gilme baksa mesela belki cok ilerlediydi.Diger konumda bii arkadas yorum atmis.Hosuma gitti.Benim esimin icinde emekli Mehmet amca yatiyor.bana iltifat etmez,mesela giyinim kusanim palyanco gibi olmussun der.Cinsellige gecim tekrar.Mesela atiyorum bana dokunuyor ya,sanki bir cocugun´bir oyuncak bebekle oynamasi gibi.Salak salak davraniyo.SIKIYo falan.Ayni saban gibi.Mesela sexi giyinim.O NE LAN der.Igrenc yaaa