Evliyim,cinsellik 0! lütfen okuyun

aşıkkan gözler kör oluyor , o kadar çok batmıyor belki de insana. aynı eve girmeden tamamen tanınmıyor işte.. peki boşansan kendi kendine yetebilir misin maddi açıdan, böyle de hayat geçmez ki

Bosansam maddi durumum simdikinden iyi olur.Anam babam arkamda ,kendimde para kazaniyom allaha sükür.Kazandigim para ev kirasina ve cektigim krediye kesiliyor .Begefendi kendi maasini kaveye,arabasina falan harcar.

Bir erkek nasıl olurda sexy gecelik giyen birine ilgisiz kalabilir:KK53:

Bosansam maddi durumum simdikinden iyi olur.Anam babam arkamda ,kendimde para kazaniyom allaha sükür.Kazandigim para ev kirasina ve cektigim krediye kesiliyor .Begefendi kendi maasini kaveye,arabasina falan harcar.

o zaman acı çekmekten mi hoşlanıyorsun? niye kendine bu adamı layık görüyorsun?

cinslliği falan geç adam bi kere saygısız,kaba,sana değer vermiyor bunlar daha önemli şeyler.

Severek mi evlendiniz:26:

Böyle bir adamı sevebilecek bir kadın yoktur diye düşünüyorum.Büyük söylemeyeyim ama ben olsam boşanırdım.Gerçekten cahil,kaba saba,hem de itici bir görünüşü varmış sanırım.Bildiğin Recep İvedik.

Konu sahibi arkadaşım eğer bu adamı sevmiyorsanız bence boşanın,böyle birisiyle bir ömür geçmez.Bu forumda evli arkadaşlara çok büyük bir dertleri olmadıkça boşanın demem ama sizin ki bence ciddi bir sorun.Hem de insanın huyu değişmez,bu adamı ne derece değiştirebilirsin ki?

Hatta sana şöyle söyliyeyim belki cinsel tercihi farklı bile olabilir.Toplum içinde homoseksüel olup bunu kendine itiraf bile edemeyen kendi içinde de kabullenmeyen çok fazla insan var.Bir erkeğin seksi bir gecelikten hoşlanmaması,kadın göğsünden-vücudundan hoşlanmaması çok enteresan.

KESINLIKLE RECEP IVEDIK.Huyunun degismeyecegini biliyorum.Kafamdaki erkek Tipi asla olmicak.Beraberken yine pop falan dinlerdi.Adam simdi Ferdi tayfur ve orhan gencevbay hastasi.Ya babam bile hande Yener diinliyor.

Madem imkanın var, çocuğunda yok, kaç kurtul derim

Yazık değil mi sana gencecik insansın, bununla bir ömür geçer mi

Saygısız, düşüncesiz üstelik bakımsız, herkesin vardır kendince bir sebebi ama yerinde olsam çekmezdim

KESINLIKLE RECEP IVEDIK.Huyunun degismeyecegini biliyorum.Kafamdaki erkek Tipi asla olmicak.Beraberken yine pop falan dinlerdi.Adam simdi Ferdi tayfur ve orhan gencevbay hastasi.Ya babam bile hande Yener diinliyor.

Arkadaşım daha çok gençmişsin,ailen de arkandaymış işin gücün de varmış.Çekme bu ayıyı.Ayrıl kurtul bundan valla.Böyle bir insanla aynı evde kalmak insanın yaşama hevesini alır,kendini güzel ve kadın gibi hissedemezsin bunun elinde.Gençliğini ziyan eder bu adam.

Kaç kurtul bundan valla.

evli ve tecrübeli bayanlara soru: Her erkek hele 2013 teyiz,istemezmi Boyle bir es ?yani neden ilgi göstermiyordur?Simdi bi dönem böyle olsa dicem problemi sIkIntIsI var ok..ama 2 yil olmus.Yani Istese (bilmese bile) ögrenebilirdi degilmi?Ve 5 hafta diyorum,ne o istiyor ne ben istiyorum.Normal bisey degil ya.Aldatma olayi olmadigina adim gibi eminim.Aldattigi kadin bile buna resti ceker yani.O kadarda laf ettim,bagirma cagirma haric küsme haricinde güzel güzel dedim,bakalim,ögrenelim falan.Onlara ragmen bisey yapmidiysa bundan sonrada yapmazmi ögrenmek icin biseyler ?

Nesini sevdiniz bu adamın :KK37::KK37:..bir huyu kötü olsa tamam..sizi sevdiğini de sanmıyorum açıkcası sevmekle eşiniz aynı cümlede olmadı bile,bunu gösteren hiç bişey yok ama bari saygı olsa..habitatında bıraksaydınız keşke ivediği..kaçın kurtulun,hemen hem de..bütün erkekler böyle değil emin olun,azıcık sevilmenin tadına varın,bu adam olacağına yalnız ailenizle daha mutlu olursunuz..:KK47::KK47::KK47:...

Bir sey daha aklima geldi.Bu güzel sözler sarf etmemesi,hediyeler almamasi falan,yada iltifat etmemesine sevinmeliymisim.Cünkü onu yapan erkekler picmis,karisini aldatanlarmis,Asil onlar göz boyamak icin böyle yalakalik yaparlarmis.Benim kocam aldatmadigi icin ve bunlari yapmadigi icin sevinmeliymisim.NE sacma demi?Yani benim kocam bana iltifat etmiyo falan ama beni aldatmadigina sükür dicekmisim.Ona sevincekmisim.sinirlerim bozuluyo daha fazla sey hatirladikca :KK9:

diğer konunu da okudum canim, allah yardımcın olsun, :KK50:
bende 3 yıllık evliyim , ama insan tabiki yeni evliliğin heyecanını ister, gezip tozacaksın hepsi hakkın, romantik anların da olcak, erkekler o kadar ince fikirli olmasada yinede kütük olmamalı en azından , yıllar geçtikçe zaten paslancak tüm duygular ama en azından başında doyasıya aşk yaşamak ister insan, tatlı dil nazlanmak ister, ama çok sıkıcı bi adammış ve zor bi insanmış, yontulmuyormuşta , evlilik piyango gibi ne çıkacağı hiç belli olmuyor , hakkında en hayırlsı neyse o olsun inş. insan sevildiğini eşinin ilgisiyle seni mutlu etmesiyle anlar, ve daha çok mutlu olur yuvada da huzur olur , ama adam bildiğin kayaymış inş. düzelir , bilemedim ne dicemi

Ya ben anlamadım sen nasıl sevişiyorsun ki bu adamla kuru kuru :KK53:
Neyse o ayrı bir şey de sana bu kadar saygısız davranıyor nasıl katlanıyorsun ya eşin resmen mastürbasyon yapıyor sanki ha yapay vajina kullanmış ha seni :KK19:
Bir erkek nasıl karısını mutlu etmek istemez ya
Hele kıyafetlerine şuyuna buyuna da çocuk gibi yorum yapıyormuş
Ben okurken katlanamadım evlenmeden önce de böyle değil miydi?
Anlamadınız mı?

ne zor bi durum :26:
bide kadının bir erkeğin dokuz nefsi var derler sizde tam tersi bi durum olmuş :KK50:
acaba bi piskiyatriye falanmı giteniz piskolojik olabilirmi :44:
doğanın kanunu bu yani madem niye evlendi anlamadım
yaptığı çok büyük bi bencillik

Ya ben anlamadım sen nasıl sevişiyorsun ki bu adamla kuru kuru :KK53:
Neyse o ayrı bir şey de sana bu kadar saygısız davranıyor nasıl katlanıyorsun ya eşin resmen mastürbasyon yapıyor sanki ha yapay vajina kullanmış ha seni :KK19:
Bir erkek nasıl karısını mutlu etmek istemez ya
Hele kıyafetlerine şuyuna buyuna da çocuk gibi yorum yapıyormuş
Ben okurken katlanamadım evlenmeden önce de böyle değil miydi?
Anlamadınız mı?

evlenmeden önce nasil bilim yatakta nasil :)) öyle nisanliyken falan pek bisey istemezdi,bende ne güyel derdim.SIKMIYO beni derdim iste.Ne bilimm.Diger konularda yine iltifat falan ederdi canim beraberken falan ..ama az ederdi :KK43:(

evli ve tecrübeli bayanlara soru: Her erkek hele 2013 teyiz,istemezmi Boyle bir es ?yani neden ilgi göstermiyordur?Simdi bi dönem böyle olsa dicem problemi sIkIntIsI var ok..ama 2 yil olmus.Yani Istese (bilmese bile) ögrenebilirdi degilmi?Ve 5 hafta diyorum,ne o istiyor ne ben istiyorum.Normal bisey degil ya.Aldatma olayi olmadigina adim gibi eminim.Aldattigi kadin bile buna resti ceker yani.O kadarda laf ettim,bagirma cagirma haric küsme haricinde güzel güzel dedim,bakalim,ögrenelim falan.Onlara ragmen bisey yapmidiysa bundan sonrada yapmazmi ögrenmek icin biseyler ?

canim insanın önce kendisine sonra eşine saygısı olur, ve olmalıdır da, öncelikle kendisine saygı duyan insan kişisel temizliğine bakımına önem verir sonra karşıdan da bekler felan, insan içine çıkıosun sonuçta ne bilim bi mis gibi gezmek var bide pis gezmek var, küçük te deilki gözüm yanıo vs desin banyo sevmesin afedersin kazık kadar adam yani, tiksinmen gayet normal canim, ayrıca kendi istemese bile yaratılışları gereği afedersin libidoları tavan yapınca yani hormonları sürekli çalıştığından mutlaka bi şekilde vücut ister bazı şeyleri yaşamayı ki içindeki kötülükleri salsın diyeyim artık :KK1:kendi istemese de vücut yaptırır bişyler !! ama garip bişymiş bu adam, şükür öyle sorunlarım yok ama burda neler duyuyoruz çok önemli sıkıntılar doğuruyormuş bu durumlar, evlilik cinsellikle gerçekten çok önemli , en önemlisi değil tabiki ama önemli bi unsur, sokaktaki insanlardan farkın olduğunu gösteriyor bi nevi, yoksa aynı ortak yaşamı yurtta evde vs yine paylaşıyorsun insanlarla, şimdiye kadar öğrenmediyse de bundan sonra yuvası için yontması lazım kendini adamın, ama işin ciddiyetinin farkında değil anladığım kadarıyla, ailesi nasıl? temizler mi?

evlenmeden önce nasil bilim yatakta nasil :)) öyle nisanliyken falan pek bisey istemezdi,bende ne güyel derdim.SIKMIYO beni derdim iste.Ne bilimm.Diger konularda yine iltifat falan ederdi canim beraberken falan ..ama az ederdi :KK43:(

Yok canım onu sormadım zaten genel anlamda kötü hissettirmiş ya sana kendini illa ki belli ederdi diye düşündüm ama seninki sonradan değişmiş herhalde valla ben katlanamazdım karar senin :KK53:

canim insanın önce kendisine sonra eşine saygısı olur, ve olmalıdır da, öncelikle kendisine saygı duyan insan kişisel temizliğine bakımına önem verir sonra karşıdan da bekler felan, insan içine çıkıosun sonuçta ne bilim bi mis gibi gezmek var bide pis gezmek var, küçük te deilki gözüm yanıo vs desin banyo sevmesin afedersin kazık kadar adam yani, tiksinmen gayet normal canim, ayrıca kendi istemese bile yaratılışları gereği afedersin libidoları tavan yapınca yani hormonları sürekli çalıştığından mutlaka bi şekilde vücut ister bazı şeyleri yaşamayı ki içindeki kötülükleri salsın diyeyim artık :KK1:kendi istemese de vücut yaptırır bişyler !! ama garip bişymiş bu adam, şükür öyle sorunlarım yok ama burda neler duyuyoruz çok önemli sıkıntılar doğuruyormuş bu durumlar, evlilik cinsellikle gerçekten çok önemli , en önemlisi değil tabiki ama önemli bi unsur, sokaktaki insanlardan farkın olduğunu gösteriyor bi nevi, yoksa aynı ortak yaşamı yurtta evde vs yine paylaşıyorsun insanlarla, şimdiye kadar öğrenmediyse de bundan sonra yuvası için yontması lazım kendini adamın, ama işin ciddiyetinin farkında değil anladığım kadarıyla, ailesi nasıl? temizler mi?

Ailesi kisisel bakim konusunda temizler.Ama ev olarak falan soruyorsan o konulara girmek bile istemiyorum.uzarda uzar :)).Tekk ailesi degil sülalesi evlere temizlige önem vermeyen tipler.

X