Evliyim,cinsellik 0! lütfen okuyun

Ayyyyyyyyyyyyyy.benimki de on besgunde bir...bazen yirmi gunde bir,bazen haftada bir..ama hic ikigunde bir olmadi.....
Az once firdonuyordu.amaartik bende tavir koydum.o isteyince degil,ben isteyince olacak...bende de hic istek yok artikkk.o bu hale gelmeme neden oldu..ben kadin oldugumu unuttumm.....

Bosver bir gun toprak olup cureyecekler...hahahhahaa.

cinsellik konularını sabah mı konuşuyorsunuz bilemedim ben yeniyim buralarda. ihtiyacınız varsa suyu siz çarpın yüzünüze :)

Iyimisiniz siz???

Sizde hemen atliyorsunuz
Bende diyom ayni böyle bi konu vardi Dejavu
Gece gece bu ne yaaaa...

3cinsellik konusu vardı 3ünü de hortlatmıs Hayır benim anlamadığım nasıl buluyorsunuz eski konular içinden bunları

Tabi ki kadınlar da sevişiyor yanlış anlaşılmasın öyle bir düşüncem hiç olmadı. Yalnız kendisinin profiline baktığımda her konuya "paylaşım için tşk" yazan klasik forum ağzı gördüm. Ve bu gece bütün cinsellik konularını hortlatınca aklıma da başka bi şey gelmedi açıkcası. Böyle şeylerle ilk kez karşılaşmıyoruz, derdi varsa okur geçer, olmadı konu açar.

4 5 tane cinsellik konusunu birden hortlatınca öyle düşündük.

ben de onu diyorum, kaynana hortlamasında bu kadar tepki verilmiyor,
bilincli yapıyorsa dahi atesli bir hatun olamaz mı?

mesela bu konunun altında bile goruyorum, benzer konular diye sıralanmıs....
merak fena şey

ben de onu diyorum, kaynana hortlamasında bu kadar tepki verilmiyor,
bilincli yapıyorsa dahi atesli bir hatun olamaz mı?

mesela bu konunun altında bile goruyorum, benzer konular diye sıralanmıs....
merak fena şey
5 dakikada 5 tane kaynana konusu hortlatan olsa ona da tepki verilir. Bir olsa iki olsa yanlışlıkla yapmış der geçeriz.

5 dakikada 5 tane kaynana konusu hortlatan olsa ona da tepki verilir. Bir olsa iki olsa yanlışlıkla yapmış der geçeriz.

kastı olabilir, "derdi" olabilir... sonucunda tepki de gorebilir...

fakat herkese sen erkeksin deniliyor da, ateş başına vurdu diye bakıyorum daha cok, erkekse de sonuc yine aynı.

sonucta tum o konuları acanlar da kadın. konu cinsellik olunca herkes şahlanıyor...

evli cocuklu bir ablamızda olabilir kendileri.

yoksa bana ne, kim kime ne yazarsa yazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…