25 yasinda 2 yillik evliyim.Esimin ilk kiz arkadasiydim evlendik.Neyse bir sürü sorunumuz var ama cinsellik simdi en önemlisi.Cinselligin ne kadar önemli oldugunu anladim ,gerek etraftan duyma,gerek netten okuma vs. Nisanlilik dönemineden baslayim,bana hic dokunmazdi,dokunsa bile asiri seyler istemezdi.Bende derdim aa ne güzel beni zorlamiyor diye.Neyse evlendik,ilk baslarda 2 güne bir sonra hemencek azalmaya basladi.Hic sevisme falan sevmez direk ise koyulur.Oda afedersiniz hic oksama öpme dahi yok,direk tak fisi bitir isi.islanma falanda yok.Bir gün bana dedi,ben bosalsam yeter dedi.Gerisi beni ilgilendirmiyor dedi.Cok sasirmistim.Neyse biz haftada bir iki haftada bir.Artik ben sogumaya basladim.Milletin dedim aldatma ugruna yada ne bilim herkesin düskün oldugu sey bu olamaz dedim.Igrenc bisey dedim.Arkadasimla paylastim.Kizim siz yapmayi beceremiyonuzda ondan hosuna gitmiyo dedi.Bir iki Taktik Verdi.iste Sexi giyindim,gecelikler,mis kokular.Zatende cok titizimdir.Yaptim,adam gecelige bakmiyor direk yataga atip yine ise koyuluyor.Temiz degildir kendisi cokta bakimsizdir.Zaten tiksiniyorum.Bide cok kilolu bende zayif.Yani anlicaniz artik sex yapmamak icin ben bahaneler uyduruyorum kaciyorum falan.Zaten yaptimiz 2 haftada bir onu bile istemiyorum.Kizlar utaniyorum yazmaya ama bir gün yataktayiz,iki öptü möptü,bana dediki "bak bakalim islanmismisin" dedi.Allah belani verisn deyip kalktim yataktan.cok kizmistim.Yada romantikligi birak Adam ilgilenmeye bile üseniyor.5 hafta önce yine yataktayiz,yine ayni hemen tak fisi bitir isi,ya dedim yeter artik sevismeyi ogren dedim(buarada herzaman derim,ya hemen koyulma ise,biraz seviselim falan)ben dedi senin odediklerini bilmiyorum dedi.Senin beklentim cok simdi ben yapamicam sen yine mutsuz olucaksin.Ya dedim beraber o filmlere bakalim,beraber deneyelim,sana gülecek degilim,bidakine daha iyi olur.Ogün bugündür simdi tam 5 haftadir yatmiyoruz,birakin yatmayi konusmuyoruz bile Dogru durust.Mesela yatakta kulagina biseyler fisildarim,hani insan o Zaman baska duygular icersinde..off ne bicim konusuyosun der kizar bana.Ben sevmiyorum öyle seyleri der.Yemin ediyorum nefret ediyorum Sexten.mesela is bittikten sonrada hemen kalkar banyoya gider ,banyodan cikinca tv acar yata Internet.Ben sap gibi yatakta kalirim.Ya derim hemen atlama biraz dur ...geliyom geliyom der Kacar iceri.Mesela cinsellik haric esler yatakta sarilarak faöan yatmazmi ya..Hadi Ilerde ok ama biz daha yeni evliydik ya..sarilirdim, offf ben sevmiyom SIIYo beni derdi.sirtini Döner yatar.Ama benide cok seviyo.gözlerimin icine bakiyo.herkes bunun farkinda.ama bu kadarda olmaz yani.Hep benden bekler.Acik konusim.Ben yatim sen benle ilgilen der,(iste malum anlayin) sonra o zevk yapinca takip bitirecek.Lütfen yardim edin.bi akil verin.kimseyle paylasamiyorum.