Evliyim beni rahatsız eden tehdin eden biri var

Aayyy bayılazaaağğm!İleride ortaya çıkarsa eşin senin de bu işin içinde olduğunu,adamın söylediklerinin gerçek olabileceğini ve ortaya çıkmasın diye gizlediğini zannedebilir.Bu sefer sana demez mi madem bir şey yoktu aranızda da neden sakladın diye?O kişinin de bir an önce yakalanıp psikolojik tedavi görmesi lazım.Yoksa iş çığırından çıkar.Benim de nişanlıyken böyle bir durum geldi başıma.Hemen anlattım nişanlıma olay cok büyümeden kapandı.Karşı taraf tedavi gördü.Güven meselesi bu bir kere gitti mi hayat boyu çekersin ceremesini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:53: şaşkınlık içinde okudumm ...
Ne dengesiz insanlar var heyy Allah'ımm :19:
verecektin savcılığa suç duyurusunu kurtulacaktın.. :20:

Meleğimin hatrına eşimin su sevincinin hatrına Bunca geçim sıkıntım varken annem ki rahatsız üzülecek onca şeyim varken bir yandan tehdit ediliyorum..bir yandan iftiraya maruz kalıyorum..çevremdeki insanlar acaba bu iftiralara inanmış mıdır diye arada durup ikilem yaşıyorum...delirmek üzereyim yani inanın allahımdan korkum olmasa herhalde intihat ederdim.sırf böle bir pislik ten zarar görmemek için
Malesef hala hatanızda ısrar ediyorsunuz.bu işler çok hassastır,en başta mesajdan bile haberi olmalıydı eşinizin.ne olursa olsun,ister işimiz ister mal mülkümüz hiçbir şey eşimin bana olan güveninden daha önemli değil.yemişim işi gücü.beni bilmediğim bir numara bile arasa,eşime söylerim.şimdi başta küçücük bir konuyken izahı çok kolayken dağ gibi büyüyüp açıklayamayacağınız bir hal almış olay.o kişi de korkaklığınızı görüp iyice azıtmış.başta söyleseydiniz emin olun eşiniz erkeklerin kendi dilini bilir çok güzel hallederdi mesleği de bunun için çok uygun.kimse de duymazdı.sizi böyle bir konuyla hatırlamazdı.şimdi adınız bu olayla anılacak ve iş hallolsa bile bu size yapışıp kalacak.zaten buradaki insanlar batılılar gibi değil demişsiniz,size şüpheyle de yaklaşmışlar zaten acaba ilişkileri mi vardı gibisinden.siz yazmasan önce benim aklıma zaten onların direkt böyle düşünecekleri geldi.burası Türkiye maalesef tacize uğrayan siz olsanız bile bi acaba kalıyor kafalarında.şindi eşiniz öğrense bile herkesin bu durumu bildiğini de öğrenecek ve bir erkek bakış açısıyla çok huzursuz olacak.çünkü eminim o şüphelerin de farkında olacak.işler zaten sarp'a sarmış da daga fazla olmaması için karşınıza alın,öfkelense de korkularınızı anlatın.eşinize bir şey yapacak adam da zaten yapar merak etmeyin bunun haber verilmesiyle falan bir alakası yok.

Seni korkutmak istemem ama hata yapiyosun. Etraf sapik dolu seni kesip atar bi yere munevver karabulut gibi olursun yada direk esini oldurur. Ben kucukken bi gece polis arabasi geldi evimize birini oldurup bizim bahceye atmislar olduren de karsi komsumuza asik olmus adam kadina evet dedirttiremeyince kocasini oldurmus.

Esinize soyleyin bu zamana kadar soylememniz hata zaten.ve polise sikayet edin hukuki islemlere baslayin bunca zaman soylemesiginiz icin sizede cok kizacak ama baska careniz yok.hattinizi degistirin.Allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok kotu bir durum, fakat hala inatla yanlisa gidiyorsunuz...
Alip butun mesajlarini, aramalarini gidin savciliga sikayette bulunun, ustelik etrafinizda kac tane sahit var...
Neden hala yok intihar edecegim, yok millet boyle dusunur mu diye egilip bukuluyorsunuz ki?!!
O mesajlar duruyor di mi, arama kayitlarini da cikarabilirsiniz, daha neden bekliyorsunuz, inanin anlamadim...
Zaten bastan annesiyle, arkadasinizla vs. konusup yuz goz olmak yerine bunu yapsaydiniz olay bu raddeye gelmezdi...
En kisa surede lutfen tekrar tekrar soyluyorum, savciliga gidin ve haberdar olsun manyak herif bundan, zaten savciliktan kagit gelince o aslan parcasi annesinin eteginin arkasina saklanir, buraya yaziyorum...
Bu arada esinize durumu sakin sakin anlatin, baska yerden duyup, aklina sacma sapan seyler dusmesin...
Fakat bunu ona asip kessin, gitsin icabina baksin cocugun diye degil, haberi olsun diye anlatin ve ayni seyi soyleyin, sizin cozum yolunuz sikayetci olmak, savcilik kagidiyla akli cikar manyagin...

Ben bu durumu başka bi açıdan ele almak istiyorum. Şu eşlerimiz hemen vururum, öldürürüm demeseler de keşke biz de daha rahat paylaşabilsek böyle durumları. Şahsen benim eşim de öldürürüm dese ben de anlatmaya çekinirdim. Anlatmak en doğrusu... Tek başına böyle bi olayla başa çıkabileceğini düşünmüyorum :26: Karşındaki tam bir hasta çünkü!

Telefonuma engelleme programı yükledim hayattan kendimi soyutladım evimle eşimle bebeğimle ilgilenemiyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum.o kadar bunaldım ki..sadece eve gidip uyuyorum.sevinemiyprum ufacık meleğime yıllar sonra rabbimin bana bahsetmiş olduğu bu meleğe...depresyona girdim.sırf eşimin başı belaya girmesin diye içime atmaktan öyle çok yoruldum ki..bazı iller hala var dar kalıplarla yaşayan bu asker veya polis eşi bu bana iş verir batılı diye düşünen sapık kişilikler malesef mevcut.gidip gelen arkadaşlar arasında tek batılı benim diğerleri bu ilin kendi insanları bu sebeble ben seçilmiş kişi oldum.ben yüz vermedikçe tersledikçe küfürler yağduırdıkça hırs yapıp arkamdan konuşmaya başladı bu insan .artık namusuma iftira edip ben onu boşatıcam benim yanıma gelecek diyormuş.

Allah askina takmissiniz bir ben batiliyim burda bana is vericek bilmem ne siz kendinizi fabrikator falan mi saniyorsunuz.o bolgede yasayan insanlari taniyan mudurumden insarlardan yardim aldim diyorsunuz.bunun bolgeyle ne alakasi var.esiniz isten atilir.mi sizin tek korkunuz bence.millete.tanimadiginiz insanlara anlatip esinize anlatmamaniz cok buyuk hata.ve siz hala kendinizi aklamak icin insanlari asagiliyorsunuz.ben batiliyim bilmemne batili nedir ya burasi anadolu bacim.hepimiz anadoluluyuz.bu elistist tavri birakip esinizin isinden once namusunuzu aile serefinizi dusunun esiniz isten atils nolacak hamallik yapar gene bakar yuvasina siz bunlari dusunmeyin.hemen anlatin yoksa olay buyurse ordaki insanlar siz batilisiniz diye sizi cekemediklerinden arkanizda durmazlar!

bın ozaman napim..dag bası mı orası,hıcmı otobüs mınıbus geçmez..

ben başkasının aracına bınmem..kocam başkasının aracına bındırmez..

başka cozumler aranır..dünyada 1 tane ulaşım aracı var vede oda o adamın elınde mı?

elalemın ne olduğu belırsız adamına güvenemem ok?

sokumu büyük sok lafı büyük söylemede die bir laf var gün gelir devran döner çok zorda kalırrr bu büyük konuşmanınn bedelini tokat gibi yasarsın arkadaşmmm sorun arabaya binip binmesimi sapıkla ugraşmasımı tek binmemiş bu kadın 3 kadın binmişlerrrr ve hamileee eşininde basının belaya girmesini istemiyo bende istemem bi şerefsiz yüzünden rızkımdan olayımmm şimdilik susmak zorunda müdürü halletmiş eşine söyleyip dövse iş büyüse dahamı iyi olacak yani yemeden içmeden kesilmiş kadıncagız allah ölelerinin belasını versin hadım olsun inşallahta düyna bir pislikten krtulsun namussuz evli bi kadına göz dikimm boşandırmaya kadar gözünü karartmış bunu ancak namussuz ve allahtan korkmayan bir insan yapar allah konu sahibine sabır versin inşallah o pislikten kurtulur dua et sen bacım hamilesin üzülme bebeginide üzme herşey olacagına varır dua ett sadece

O kadar Bunaldım ki sizlerle paylaşmak istedim.İş gereği memleketimden uzakta bir ilde yaşıyorum.oturduğumuz ilçeye ulaşım sorunu olduğu için iş yerinden bizden yaşca küçük bir çalışan arkadaşımızın arabasıyla üç bayan gidip geldik.Benzin parasını fazlası ile ödemek kaydı ile.defalarca benzin çekmişimdir.götürüp getiriyor diye mahcup olmamak için diğer bayan arkadaşlarım da dahil.
Bir süre sonra bizi götürüp getiren çocuk hiç samimi olmamıza rağmen mesaj abla naber gibi bir mesajdı cevab vermedim.ve rahatsız oldum.o sırada da kaza yaptı gidip gelmeyi kestik.
Fakat sonra dan evli bayan olmama rağmen ;aşık oldum gibilerinden bir mesaj attı cinnet geçirdim resmen .Evet bizler başka illerden çalışmak için geliyoruz bu ile nazaran biraz daha hal hareketlerimiz serbest olabilir ama ahlaksız olduğumuz anlamına gelmiyor bu dedim.İş yerinde bir dönem eşimle problemlerim olduğunda bir bayan arkadaşıma bazı problemlerimi anlatmıştım.sağolsun bayan bizi götürüp getiren bu kişiye tüm özelimi anlatmış .Eşimle olan problemlerimden gerek batılı olmam sebebi ile bu çocuk mesaj atmaya devam etti.Bir süre sonra tehditler başladı.benimle konuşacaksın vs gibi dedim bir kere daha beni rahatsız edersen işyerindeki sorumlu müdüre durumu anlatır ım diye tehdit ettim istifa edip çıktı işten.
ama tehditleri devam etti.Bir bayan geldi işyerine yanıma kadın annesi olduğunu söyledi.oğlu adına özür diledi.durumdan haberdar olduğunu söledi.ben kesin net bir dille kadına bu işin sonuçlarının kötü olacağını söyledim.Eşim oldukça sinirli biri söylesem mahkemelik savcılık olayları nı bırakın namus meselesi öldürür kesinlikle dedim.
Gecenin bir yarısı telefonum çaldı eşim açtı ben bir baktım bu rahatsız çocuk arıyor eşim kıyametleri kopardı.Eşime yanlışlıkla aradım ablamı arıyordum demiş.

Eşim tuttturdu öldürücem demeye .
en son abisini buldum çocugun edebimden sustugumu ;ama kardeşinin bu terbiyesizliği devam ederse eşimle durumu paylaşacağımı dile getirdim.
Artık ölüm tehditleri alıyordum çünkü.
Hayattan soğudum resmen ;herkesten kendimi soyutladım.
Kendi İşyerimden eşimin de görüştüğü bir beye durumu anlattım aylardır bu şekilde tehditler aldığımı söledim.Eşimi tanıdığı için olayın büyüyeceğini dile getirdi.Bu arada benim özelimi paylaşan bayanla da arama mesafe koydum konuşmadım.
İşyerndeki arkadaşım çocukla gitmiş konuşmuş ağza alınmayacak küfürler hakaretler iftiralar.neler neler dile getirmek istemiyorum.o benimle evlenecek benim evime gelecek falan diyormuş .belden aşağı söylemler iftiralar.sırf işten atılayım eşim benden boşansın diye

eşiniz gece aramaya kızıyor da başka bir erkeğin arabasıyla gitmenize izin veriyorr tuhaff. bence ilk mesajdan ağırlığınızı koyup eşinizi söylemeliydiniz şimdi işin içinden çık çıkabilirsen.

bence ilk mesajdan beri eşinin haberi olmalı ve tavrını koymalıydı. Şimdi bence güzelce eşinle konuş ve ona anlatmama gerekçelerini de söyle güzelce. Sana inanacaktır içini ferah tut kardeşim. Başta korkmuşsun ama fazla geciktirme anlatmakta. hem eşin emniyette çalışıyormuş tam yerinde işte. Bebeğine de iyi bak. Allahın izni ile düzelir herşey inşallah.

eşine herşeyi açık açık anlat lütfen. ne kadar sinirli olursa olsun. paylaş kuş gibi hafifleyeceksin. daha 2-3 gün önce beni tanımadığım bir numara aradı açtım. bana söylediklerine aklım çıktı. eşim senin kafanı koparıcak dedim. şunu şunu şunu yapmazsan eşini ararım aramızda ilişki var derim dedi. ellerim buz kesti bağırmaya başladım hamile bi bayana bunu söylemeye hiç mi utanmıyosun sen diye o bebeğin babası benim demez mi! nevrim döndü. çığlık çığlığa bağırdım küfürler ettim. kapattım telefonu arıyor arıyor arıyor. hemen numara engellemek için operatörümün bayisine fırladım evden. ağlaya ağlaya anlattım durumu orda. ateş olmayan yerden duman çıkmazmış bakışları yedim. numarayı engelledim. numaranın kime ait olduğunu öğrendim. akşam eşim gelince durumu kendisi farketti. sana noldu bişeyin var sen mutsuzsun dedi. ben de başladım ağlayarak sarılıp anlattım ona. yemin ederim alakam yok diye diye. sen deli misin dedi? elin sapığına kanıp yuvamı mı yıkıcam ben dedi. sana konduramam zaten ben seni bilmiyor muyum dedi. bunu dert edip kendini de bebeği de mi üzdün dedi. inan hiç bu tepkiyi beklemiyordum. evi vurup kırıcak ortalığı kaldırıcak çook olay çıkıcak diye söylemek istememiştim önce. ama eşim kendi sana noldu böyle diye sorunca ağlamaya başladığım için anlatmaz zorunda kaldım. sende anlat nasıl rahatladım. rahatla sende. bebeğin de üzülmesin. gerçekten böyle tepki vereceğini sanmıyordum ama çok köşeye sıkışmıştım. anlıyorum seni. anlat herşeyi rahatlıycaksın.

Bence de artik esinin haberi olmali basta soylememisin olay buyumesin diye tamam ama artik soylemelisin
Hatta niye sakladin seninde gizledigin biseymi var der ozaman.

Eşiniz küçük biri de olsa bir erkeğin arabasıyla gitmenize nasıl izin verdi benzin parasını ona vereceğinize dolmuşa verdiniz illa bie toplu taşıma aracı vardır iki bayan da evli mi yani eşim asla izin vermez mesela. Şimdi siz eşiniz görüştüğü birine olayı anlatmışsınız o da eşinize derse ne olacak elin adamının haberi var benim yok diyecek. O arkadaşına neden hesap sormadın özelimi niye anlatıyorsun diye. Hamileymişsin bunarağmen mi peşinde. Eşine anlat bir an önce çünkü başkasından duyarsa daha çok güveni sarsılır savcılığa gidip şikayetçi olun.

Eşiniz küçük biri de olsa bir erkeğin arabasıyla gitmenize nasıl izin verdi benzin parasını ona vereceğinize dolmuşa verdiniz illa bie toplu taşıma aracı vardır iki bayan da evli mi yani eşim asla izin vermez mesela. Şimdi siz eşiniz görüştüğü birine olayı anlatmışsınız o da eşinize derse ne olacak elin adamının haberi var benim yok diyecek. O arkadaşına neden hesap sormadın özelimi niye anlatıyorsun diye. Hamileymişsin bunarağmen mi peşinde. Eşine anlat bir an önce çünkü başkasından duyarsa daha çok güveni sarsılır savcılığa gidip şikayetçi olun.

Yukarda insanların yaşadıklarını bi okuyun derim

Canım ya çok üzüldüm baZıları adama suç bulcağına sana bulmuş Allahım ya peki bu yerden ne zamn gitceksiniz uzun sürcekse gitmeniz anlat brnce eşine

Yukarda insanların yaşadıklarını bi okuyun derim

Ben kendi düşüncemi söyledim benim eşim yanımda kaç kişi olursa olsun bir erkeğin arabasıyla gitmeme izin vermez ben batılıyım da bu bölge dar bir bölge diyor o zaman nasıl cesaret ediyor burda çok okuduk kocalarının aynı işyerinden hanımları götürmesine kızanları koca mı karısını kıskanmıcak yok öldürür yok annem rahatsız iyi de kocası sonra öğrenince neden sakladım demez mi elalemin adamu bile biliyor bir dese kocasına olacakları düşünün karısı yerine başkasından öğrenmek. Bu kişi her yerde konuşup yüz vermiş gibi anlatırsa daha kötü değil mi ben tanımadığım bir numara aradığında eşime veririm telefonu. En baştan demesi lazımdı. İntihar etmekle çözülmez ki bir bebek var ortada hala yanlışa devam ediliyor.başka işler var bu işin içinde bence bilemiyorum anlatılmayam başka şeyler var.

malesef sapkın ruhlu kişiler etrafımızda çok yaşadığım tedirginliği anlatamıyorum...
haberlerde bir sürü rahatsoz insan duyuyoruz...hamile olmama sebebi ile böyle haberleri okudukça daha çok deliriyorum.ya başıma bir şey gelirse diye..

en son sorumlu müdürüm beni yanına çağırdı biraz konuşalım dedi.nasılsın şu üç haftadır.bir ay a yakın olacak arama mesaj çağrı yanlış numara olarak bile seni arayan var mı dedi.hayır yok dedim.sadece iş yerine kapıya gelmişti.bu durum beni rahatsız etti dedim.çocuk daha kendini kanıtlamaya çalışıyor bir şey yapamaz içini rahat tut.dedi dedim ben savcılığa vermek niyetinde yim.nasıl böyle pis düşüncelere sahip olabilir dedim.nasıl bir insan abla deyip eşime abi deyip bu derece şerefsizleşebilir dedim tutamadım kendimi...o da sen sakin ol .. savcılık konusu böyle bir ilde seni rahatsız eder çözüm olabileceğini inan düşünmüyorum daha çok üzerine çekersin ve mesajları silmişssin dedi.
savcılık kanalında tutuklanma vs olmadığını anlayınca daha çok zarar verecek bir insan haline dönüşebilir.biz konuştuğumuzda tekme tokat dövebilirdik ama çözüm değil ki dedi.böyle insan daha çok hırs yapar dedi.ben konuştum hallettim bir daha senle ilgili konuşmayacak ve seni rahatsız etmeyecek için rahat olsun dedi.

Back
X