Evliyim beni rahatsız eden tehdin eden biri var

Buradan çıkarılacak ders,
kocanızla aranızdaki sorunları, sıkıntıları, mutlulukları kimseyle paylaşmamak. Bunlar mahrem şeyler.
İş yerinde kapalı kutu olunursa, düşük karakterli insanlar böyle gönül koyamazdı.
Ben anlayamıyorum, iş yerinde ve burada herkesle paylaşacağk sıkıntıyı, insan aynı yastığa baş koyduğu adama nasıl anlatamaz, ve bu kadar süre nasıl saklayabilir. Kadın her zaman korumaya ve kollanmaya muhtaçtır. Biraz da bunun için evli değilmiyiz.

Kardeşim, eşine tüm deytayları anlat, işe belli bir süre eşiniz getirip götürmeli. Gerekirse özel taksi tutun belli bir süre.
Bu adam ancak eşinizin durumu bilip, size sonsuz destek çıktığını öğrenirse ancak vaz geçer. Zaten eşinizi bir iki yanınızda görürse korkar ve mesajını alır.
Allah yardımcınız olsun.

ben de hayretler içerisinde okudum bu konuda yapılan yorumları.
herkes şehir merkezlerinde , plazalarda falan çalışmıyor arkadaşlar.
ulaşımın olmadığı ya da çok sıkıntılı olduğu kasabalar, köyler var.
yıllarca aynı şekilde gidip geldik biz.
eşinin haberi var mıydı o arabaya bindiğinden diye yazanlar olmuş, sanki or.....luk yapmaya gidiyor, sinirimden çatladım.
benim iş arkadaşım da gelip kapımın önünden alır aynı yere bırakırdı sağolsun, hatta o arkadaşımın arabasında boş yer bulabilmem de eşim sayesinde
olmuştur.nasıl gidelim, yoldan geçen kamyon , tır şöförlerine otostop çekerek mi? günde iki arabanın gittiği yerler var,hatta bazıları keyfine göre, sabah gidiyor ama akşama yolcu bulamayınca adam vazgeçip geri getirmiyor arabayı? ne yapacaksınız bu durumda? kendi arabanı al ona bin diyen çıkar şimdi de:51:

bir insanın birlikte çalıştığı arkadaşına güvenmesi son derece doğaldır, hatta insanlık gereğidir.kaldı ki o arabada yalnız yolculuk da etmiyor.
adam şerefsiz çıktıysa burda kadının ne suçu var?
ha evet, eşine anlatmalıydı o büyük problem ama vay o arabaya nasıl bindin diyenleri gerçek hayata, zor şartlar altında çalışan insanları anlamaya davet ediyorum:19:ama sizin şahsi arabanız yoksa oraya da gelmezsiniz şimdi:27:

işte bunu anlatıyorum acaba sorun bende mi dedim bi an. keyif için şu gün şununarabasına bugün bunun arabasına bineyim demiyo kimse. öğretmensiniz galiba. köy okulları malum köye istediğin saattte gidemezsin orda yaşayayım desem eş,n ailen çoluğun çocuğun vardır. ben ileçedeyim branşcı olduğum için kçük yerlerde çalışamıyorum ama o kadar zor şartlar varki. arkdaşım ilde oturuyor ilçenin ücra dağ köyünde öğretmen napsın bu kız neyle gitsin gelsin her gün kimse meraklı değil. Rabbim yanlış inaları karşımıza çıkarmasın. bende isterim evimin yanındaki okulda çalışayım ama hiç bişey kolay değil. ve de şu kocişim izin vermez hatunları bana yorum yapmasın ya deliriyorum. o kocişler olmasa ya da ilerde olmasa napıcaksın ki. insanlar nerelerde ne şarftlarda çalışıyor. teşekkür ederim beni anladığınız için. suç bayanda değil sapık zihniyette

işte bunu anlatıyorum acaba sorun bende mi dedim bi an. keyif için şu gün şununarabasına bugün bunun arabasına bineyim demiyo kimse. öğretmensiniz galiba. köy okulları malum köye istediğin saattte gidemezsin orda yaşayayım desem eş,n ailen çoluğun çocuğun vardır. ben ileçedeyim branşcı olduğum için kçük yerlerde çalışamıyorum ama o kadar zor şartlar varki. arkdaşım ilde oturuyor ilçenin ücra dağ köyünde öğretmen napsın bu kız neyle gitsin gelsin her gün kimse meraklı değil. Rabbim yanlış inaları karşımıza çıkarmasın. bende isterim evimin yanındaki okulda çalışayım ama hiç bişey kolay değil. ve de şu kocişim izin vermez hatunları bana yorum yapmasın ya deliriyorum. o kocişler olmasa ya da ilerde olmasa napıcaksın ki. insanlar nerelerde ne şarftlarda çalışıyor. teşekkür ederim beni anladığınız için. suç bayanda değil sapık zihniyette

evet öğretmenim. branş öğretmeniyim ve bu olayları ilçe merkezinde yaşadım ben. köy bile değil yani düşünün.
araba hareket etse yarım saatte varıyorsunuz ama şöförün keyfi yoksa son yolcu binmeden arabayı kaldırmıyor, ve o son yolcu bazen inanın 2 saat gelmiyor.
ben kaç sefer 7 de bindiğim arabadan 10 da indim, hatta bazen gidemeyip rapor aldım o günlerde.
ama işte yaşamayan bilmiyor. sonra da ahkam kesiyorlar oturdukları yerden.
benim 5 yılda çıktı tayinim de kurtuldum ama bu süre zarfında ne olaylar geldi başıma.onları da anlatsak iş dişi köpeğin kuyrul sallamasına kadar varır eminim:26:
ve evet o kociş muhabbeti beni de deli ediyor, kocişim benim için dağları deler, hı hı evet:33::33:

evet öğretmenim. branş öğretmeniyim ve bu olayları ilçe merkezinde yaşadım ben. köy bile değil yani düşünün.
araba hareket etse yarım saatte varıyorsunuz ama şöförün keyfi yoksa son yolcu binmeden arabayı kaldırmıyor, ve o son yolcu bazen inanın 2 saat gelmiyor.
ben kaç sefer 7 de bindiğim arabadan 10 da indim, hatta bazen gidemeyip rapor aldım o günlerde.
ama işte yaşamayan bilmiyor. sonra da ahkam kesiyorlar oturdukları yerden.
benim 5 yılda çıktı tayinim de kurtuldum ama bu süre zarfında ne olaylar geldi başıma.onları da anlatsak iş dişi köpeğin kuyrul sallamasına kadar varır eminim:26:
ve evet o kociş muhabbeti beni de deli ediyor, kocişim benim için dağları deler, hı hı evet:33::33:

tvde izledikleri kardelen ayşeleri görüp aa ne güzel modundalar. şükür başıma bişi gelmedi zorlukta yaşamadım ama arkadaşlarım çevrem neler yaşıyor hocam. rehber öğretmenim kaç kere ilçede erkek mğdüelre eğitim verdim ne toplantılara katıldım ve erkekti napabilirim ki ya. çaresi varsa söylesin biri bana. erkek veillerle odada görüşme yapıyorum ya da erkek öğrencelerle ne oluyorum ki ben şimdi :D

hocam Allah kimseye zor şartlar yaşatmasın. kocişleri çalıştırmaz ki çünkü onları seviyorrr :D:27:

Bu tarz durumlar illa arabasini kullandik diye dgl herhanqi cok masumasene görünen bi durumda bile başimiza gelebilir..
Ama burada tek yanlisiniz kendiniz halledebilme girişiminde bulunmaniz keske eşinizi haberdar etseydiniz..

minibüs geçer ama iki saatte bir eksi 15 derece soğukta otoban kenarında bayan başınıza beklemediğiniz için garipseyebilirsiniz.burada ben yaşamış olduğum bu pis durumdur.eşlerimiz geniş mezhepli değil mecbur kalınınca bayan larla birlikte de gidilip gelinince mecburen eşler de izin veriyor.biz insanlara güvenmekle hata yapmış olabiliriz ama bu kadar sorunla boğuşurken insanları yargılamak hoş değil.yarın sizin başınıza gelmyeceğini bilemezsiniz.siz doğu nun ücra köşesinde çalıştınız mı hiç
sonuna kadar katılıyorum..

Son düzenleme:
Evet çok zor şartları olan yerler var maalesef..Ben doğunun ücre bir köyüne atanıp 5 ay sonra istifa etmiştim.Köy deyince bizim köy gibi normal bir köy sanmıştım.Oysa etrafta evler görünmüyordu,dağlıktı..
Konu sahibi sıkıcı bir durum ,ilk sayfaları okudum ,son sayfaları okumadım.İnşallah iş arkadaşlarınız konuştu diye artık rahatsız etmiyordur,savcılık duyurusu yapılmadı mı şimdi?
Allah şerden sizi korusun''diye bir duayla faydalı olmaya çalışayım bari..

böyle deliler ilerde takip eder bebeğimi bile kaçırır...

dağın başına atanan öğretmenlerden biriyim ilçeye gelmek için bir araba bulmam lazım ve belediyenin arabası şöförün keyfine göre çalışyor bıktım adamları arayıp bugün araba var mı demekten kışın karda, ayazda yol kenarında 1 saat bekledim sonrasında 1 ay yattım öksürükten ciğerlerim dolmuş donmuştum o gün taksi çağırsan gelmiyor bir araba geçecekte bineceksin ahh ki ahh. mesleğimin tadını hiç yaşayamadım. ilçeden ile gitmekte 1 saat. şimdi yakın yerde otur diyenlere cevabım eşimin görevi gereği il merkezinde olması lazım. ilçede bile düzenli ev yok tutsam o geliş-gidiş yapsa gene sıkıntı. neyse bu yıl bir memur beni sürekli ilçeye götürdü ama bende ki tedirğinliği görün durumu eşime anlattın benim gönlüm yok ama ne yapabiliriz sen de mecbursun dedi. adam soru sorarsa eşimden bahsederek cevaplarım, yüzüğümü illaki gösteririm. ama bu durumdan fena halde rahatsızım okulda görevim 2 de bitiyor bazen 5 e kadar kadar bekliyorum diğer öğretmenlerle gitmek için eve 7 den önce girmiyorum bazen. o halde yorgunluğumu sz düşünün. böyle yerlerde Allaha güvenip çalışıyoruz namusumuz rabbime emanet kötü insanlardan sen bizi koru Allahım. arkadaşımı çok iyi anlıyorum ulaşım yok öğretmen nasıl gidecek milli eğitim bunu dert etmiyor sadece gideceksin diyor.

Ay bir de böyle yerlerde bekar olmayı düşünün ,daha zor.
O dağlık köyde bir başınaydım.Pencerelerde demir bile yok.
Allah'tan güvende oldum gidene kadar..

Bir olay da benden:Benim de ilçede çalıştığım yerden serseri bir şirket elemanı bana takılmıştı.Ben kabul etmemiştim.Birkaçkez gizliden aradı...Ben de ''eski sevdiğimdir''diye umutlanıp açmıştım..Sesimi dinleyip ,garip sesler çaıkarmış,İğrenç şeyler söylemişti..
Hatta bana telde kim olduğunu gizleyerek(sanki anlamıyorum)sesini de kısıp değiştirerek ''Arkadaşların sana komplo kuracak,işten attıracak demişti''Bunu anlatmak için bir rşartım var ,benle beraber olacaksın'' dedi.
''seni savcılığa şikayet ederim.''diye bağırdım.
Çok üzülmüş,keyfim kaçmıştı o arlalar..
Ama bir sorun çıkmadı çok şükür..
Hele ben yalnız başına yaşayan ,bir de boşanmış olduğum bazılarınca duyulan biriyim..

Son düzenleme:
Ay bir de böyle yerlerde bekar olmayı düşünün ,daha zor.
O dağlık köyde bir başınaydım.Pencerelerde demir bile yok.

Benim de ilçede çalıştığım yerden serseri bir şirket elemanı bana takılmıştı.Ben kabul etmemiştim.Birkaçkez gizliden aradı...Ben de ''eski sevdiğimdir''diye umutlanıp açmıştım..Sesimi dinleyip ,garip sesler çaıkarmış,İğrenç şeyler söylemişti..
Hatta bana telde kim olduğunu gizleyerek(sanki anlamıyorum)sesini de kısıp değiştirerek ''Arkadaşların sana komplo kuracak,işten attıracak demişti''Bunu anlatmak için bir rşartım var ,benle beraber olacaksın'' dedi.
''seni savcılığa şikayet ederim.''diye bağırdım.
Çok üzülmüş,keyfim kaçmıştı o arlalar..
Ama bir sorun çıkmadı çok şükür..
Hele ben yalnız başına yaşayan ,bir de boşanmış olduğum bazılarınca duyulan biriyim..

Korkunç olayla bunlar bizler gelip buralarda çalışmaktan soğuyoruz niyetleri uçkurlarında olan insanlar bunlar çevreleri akrabaları kalabalık diye sizden korkmuyorlar...allah kimseye yaşatmasın ..ne demek ya benle olacaksın sapıklık bu

ben evliyim ve adam sırf uçkur keyfine üç gün önce abla dediği insanı iftira atarak boşatma işinden attıma derdinde ..ben işten atılırsam eşimden boşanırsam ona gidecek mişim öle söylemiş müdürüme ..yetmedi namusuma iftira edildi.kaldıramıyorum inanın..
vicdansızlık bu..

hamileyim iş arkadaşlarıma dile getiremiyorum.bu kişinin abisine söyledim siz utanmıyor musunuz ben hamileyim dedim.nafile abisi naptı hiç bir şey...çünkü korkmuyorlar...canları istemişse yapmakta özgürler.
yarın iki gün sonra sırf olay büyüsün işimden atılayım kocamla aram açılsın diye çocugumla bile ilgili iftira atar..bunlar böle çirkin insanlar eşime abi deyip bana abla deyip göz koyan insanlar..

benim bir önceki görev yerimde bir dağ köyüydü. orada ilçeye de gidilmiyordu hal böyle olunca eşeklerin kaldığı lojmanı boşaltıp temizleyip ben geçim kızlar anlatılmaz yaşanır o rezil günler. çatının kiremitlerini çalmış köylüler yandaki lojmanda ameleler kalıyor bende bekar bir öğretmen olarak tek başıma dağ başındaki lojmandayım evler birbirine uzak dağlık yerdeyim, sisten göz gözü görmez köylülerden yakacak istedim kimse hayrına vermiyor biri bana odun saatı ama köylüye söyleme beni ayıplarlar ben sana hayrıma vermişim gibi konuş dedi. satın aldığım malı bile söyleyemedim. soba yakmayı b,lmiyorum geceleri nemden donuyorum su yerine çamur akıyor cildim bozuldu siyah noktalar sivilceler beledi her yerimi. leğenin içinde yıkandım koca kadın 1 kova suyla hemde. ben saçımı bir kova suyla yıkayamazdım. ama başa gelen çekilir. sonra 15 tatilde memlekete gitcem kimseyi tanımıyorum otobüs firmalarını aramam lazım bir köylünün akrabası otobüs fürmasında çalışıyormuş numarasını verdi aradım genç bir çocuk çıktı derdimi anlattım aman hocam bende o köydenin size bilet bulurum dedi buldu sonra ben eve geldim her gece gizli numaradan aramalar elif sen misin ayşe senmisin diye gecenim 2snde 3 ünde arıyor ailem kızdı ben kötü oldum sonra aklıma bu pislik geldi adam gece çalışıyor muhakak odur dedim. neyse bir gün o. ç numarasını gizlemeyi unutmuş aradı bende hemen numaran çıktı şimdi savcılığa gidiyorum görürsün elifi ayşeyi dedim. o günden bu yana aramadı pislik. kadınları kolay kolay yargılamayın lütfen hayatta aklınız gelmeyecek şeyler yaşıyorsunuz zaman zaman.

Sizlerin yorumu sonrası avukat lada görüştüm mesajları silmiş olmam sebebi ile mesajların çıkarılması ki tehditler ağır..mahkeme sürecinde hemen koruma verilemiyor malesef evet tanıklarım var ama suçu sabitlenene kadar ki süreçte ben eşime nasıl hakim olacağım yada bana bir şey yapmasına bu kişinin nasıl mani olacağım bilemiyorum..
bu sebeble şu an sessiz kalışına şükrediyorum.dilerim vazgeçer diyorum.

Meleğimin hatrına eşimin su sevincinin hatrına Bunca geçim sıkıntım varken annem ki rahatsız üzülecek onca şeyim varken bir yandan tehdit ediliyorum..bir yandan iftiraya maruz kalıyorum..çevremdeki insanlar acaba bu iftiralara inanmış mıdır diye arada durup ikilem yaşıyorum...delirmek üzereyim yani inanın allahımdan korkum olmasa herhalde intihat ederdim.sırf böle bir pislik ten zarar görmemek için

Bencede esine anlatmalisin ve hemen polise gitmelisin bu tarz pislik bir insandan hersey beklenir okadr tv de haberler yayinlaniyor hicmi korkmuyosunuz kendiniz gibi sanmayin insanlari mikrop insanlar var

Meleğimin hatrına eşimin su sevincinin hatrına Bunca geçim sıkıntım varken annem ki rahatsız üzülecek onca şeyim varken bir yandan tehdit ediliyorum..bir yandan iftiraya maruz kalıyorum..çevremdeki insanlar acaba bu iftiralara inanmış mıdır diye arada durup ikilem yaşıyorum...delirmek üzereyim yani inanın allahımdan korkum olmasa herhalde intihat ederdim.sırf böle bir pislik ten zarar görmemek için

Ya birkere boyle bir pislikle sen kadin basina isi halledip cozemezsinn polisin mudahil olmasi lazim

olay çok büyümüş eşinin duyması gerektiğini düşünüyorum ama eşin yanlızken anlatma güvenebileceğin eşinin bir arkadaşı falan varsa o varken konuş bu olayları duyduğu anda bir anlık öfkeyle yanlış şeyler yapabilir...
ordan gitme imkanınız yok tayin durumu falan....
olaylar resmen içinden çıkılamaz bir hal almış..
rabbim yardımcınız olsun...
en kısa zamanda kazasız belasız kurtulursunuz inşallah...

Back
X