- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.666
- 60
- Konu Sahibi Bebekler44
Dutum bunu söylese neler olur, buda direk gidip söylenmez ..Ben başkasını seviyorum de. Git aç davayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dutum bunu söylese neler olur, buda direk gidip söylenmez ..Ben başkasını seviyorum de. Git aç davayı
Ayy şiştim yaaama karşımda üzgün ağlayacak gibi oluyor kendime kızıyorum gidemiyorum
Bütün gün ağlaşırken nasıl aşık oldunuz anlayamadım. Aşık olduktan sonra mı birlikte ağlamaya başladınızçok iyi anlaşıyoruz yani gerçekten bütün gün ikimizde ağlıyoruz
Söylemesin ablacım. Gitsin açsın davayı. Değişsin kapının kilidini. Boşayamam üzülüyo vicdan yapıyorum diyo. Ama onu aldatırken vicdanı çok rahatDutum bunu söylese neler olur, buda direk gidip söylenmez ..
Zaten anlatırsa neler yaşar işin boyutuda değşir bir anda.Söylemesin ablacım. Gitsin açsın davayı. Değişsin kapının kilidini. Boşayamam üzülüyo vicdan yapıyorum diyo. Ama onu aldatırken vicdanı çok rahat
Ya anlamiyorum. Sevmediği adamın dokunmasına nasıl katlanıyor, nasıl parasını yiyiyor.Yürek gerek bacım yürek. Boşanmıyor çünkü karlısındaki aşıj olduğu adama da güvenmiyor.
Hepsi bahaneZaten anlatırsa neler yaşar işin boyutuda değşir bir anda.
Boşanmak isteyen gider çatır çatır davasını açar bitirir bu işi.
Ağlamakta neymiş anlamadım..
asla bahane değil yazdıklarım birde yazmadıklarım var eşim beni soğuttu herşeyden çok iğrenç istekleri de vardıEsimle evliligimiz zaten bitti, cinsellik yok, cocuklar icin kagit uzerinde evliyiz, ben bosanmak istedim esim istemedi vb...
Ben bu bahaneler aldatan erkeklerin bahanesi saniyordum, megerse aldatan kadinlar da birebir ayni cumleleri kullaniyormus. Su an bir aydinlanma yasadim.
Esinize ben baska bir adama asik oldum deyin, o zaman da seni cok seviyorum demez herhalde. Secimlerinizin sonucunu yasamaniz lazim.
Var böyle bahane bulanlar, ha bide şeye siginmalar başladıArkadaşlar sevgisizlik boşanma sebebidir. Birini artık sevmiyorsanız -kadın erkek farketmez - çok açık bir şekilde söyleyip boşanacaksınız. Kabul etmiyor ne demek? Siz ‘ben seni sevmiyorum, boşanmak istiyorum’ diye dürüstçe söylediniz de mi kabul etmedi yoksa kaçak göçek ‘eski heyecan yok gibi boşansak mı?’ mı dediniz? İlkiyse o zaman deyin bak seni sevmiyordum şimdi başkasını seviyorum diye. Gerekirse çekişmeli açın davayı. Nasıl olsa kabullenecek.
Sen şimdi kocanın durumuna üzülüp vicdan mı yapıyonama karşımda üzgün ağlayacak gibi oluyor kendime kızıyorum gidemiyorum
Ama karşılıklı sürekli ağlıyorlarmış Mistik hanım hiç mi önemi yok?Ya anlamiyorum. Sevmediği adamın dokunmasına nasıl katlanıyor, nasıl parasını yiyiyor.
Bunu erkek yapsa ne namussuzlugu, ne adiligi kalırdı. Kadın olunca iki edebiyat parçalayınca ayyy cnm kıyamam oluyor. Bu resmen ikiyüzlülük
yani iyi kötü seneler geçirdik korkuyorum zarar veririm diyeHepsi bahane
Eşiniz aynı şeyi yaşasa ne düşünürdünüz ?
Çocuklarım diyorsun ama düşünen anne boşanmadan başka aşka yelken açmaz
Şerefsizliğin önde gideni kısaca. Bi erkek yapsa bunu derdi konu sahibide demi. Ama yok boşayamıyo üzülüyo vicdanı rahat değilYa anlamiyorum. Sevmediği adamın dokunmasına nasıl katlanıyor, nasıl parasını yiyiyor.
Bunu erkek yapsa ne namussuzlugu, ne adiligi kalırdı. Kadın olunca iki edebiyat parçalayınca ayyy cnm kıyamam oluyor. Bu resmen ikiyüzlülük
Ya bırak allah aşkına. Bu kadar ince düşğnceli olsan bu haltı yemezsin. Konuşup kendini aklamaya çalışma.yani iyi kötü seneler geçirdik korkuyorum zarar veririm diye
dokunma falan yok kağıt üzerinde evliyiz yazdım ya ben gitmek istemiyorum bırakmıyor gözümün önünde otur çocuklara bak gitme bir yere diyor boşanma yok diyor ben ne yapayımAma karşılıklı sürekli ağlıyorlarmış Mistik hanım hiç mi önemi yok?