• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim ama değilim gibi :)

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin

Kiz yasina göre normal davraniyor. Benim oglum da o yaslarda sarilip uyumak ister. Daha gecen bir video izledim cocuklarin o yasta neden daha cok ebeveynlerin yaninda huzur bulduguna dair. Bence beraber uyuyorsaniz bari 3ünüz bir odada uyuyun. Aylarca ayri yatmanin bir anlami yok. Cocugun sizi bu kadar benimsemesi ne kadar güzel 🥰 demek ki cok iyi davraniyorsunuz. Allah razi olsun

Merhaba 1 yıllık evliyim . Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve eşimin bir kızı var annesi yok gibi nerde ne yaptığını bilmiyoruz ,kızını arayıp sormuyor eşimin çocuğu bizimle yaşıyor.Eşim çok iyi çok anlayışlı bir insan ama yolunda gitmeyen bir şey var.şunu da belirteyim eşimle severek evlendik ve sevgisini halen de sözlü olarak ya da bir şeyler yaparak gösterir.Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum eşim de bu duruma bişey demiyor ve biz ayrı uyuyoruz eşimle:) aylardır bu durum böyle ben çok üzülüyorum ama eşim birşey demeyince ben de gururumdan ses etmiyorum ve bu durum benim içten içe kendime öfkelenmeme kızmama neden oluyor nasıl yapabilirim hanımlar bir akıl verin

Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedim 😊ama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)

Çocuğun yaşı daha 5, normal biriyle uyumak istemesi. Hayatında eksiklik ve düzensizlilk var. Belki bunu böyle hayata yansıtıyordur. Belki tek uyumaktan, yalnız kalmaktan endişe ediyordur.

Yani konu sahibi, 5 yaşında çocuğu olan biriyle evlendiğinde, sanki çocuksuz gibi yaşamayacağını biliyorsundur. Çocuklu evlilik böyle bir şey.

Siz çocuklu bir adamla evlenmeyi ve çocukla birlikte yaşamayı kabul ederek zaten en baştan yeni evli hayatı yaşamayacağınızı kabullenmişsiniz ya da kabullenmiş olmanız gerekirdi. Ana kuzusu o daha, ilgi şevkat istiyor. Sizde de bunu görüyor demek ki. Kendini huzurlu ve rahat hissettiğinde, kaybetme korkusu kalmadığında yavaş yavaş normale dönecektir. Siz de zamanla azaltarak birlikte uyuma isteğini söndürebilirsiniz.

Çocugun seni böyle sevip annesi gibi kabul etmesi ne güzel.Yavrucak herhalde annesinden o sevgiyi göremedi.Onu kendinden uzaklaştırma.Çocuk uyuyunca gidin eşinizle zamaninizi geçirin işte butun geçe uyanik olucak diyilya bu çocuk.Insanin kendi çocuguda olunca böyle oluyor yani cinsellik çocuktan sonra öncelik çocuk oluyor.

Çocuk sizi benimsemiş ne güzel. Kendi çocuğunuzda olsa çocuklu hayat böyle bişey. Benim oğlum 3 yaşında bazı geceler gecenin yarısını oğlumun odasında geçiriyorum ben yanında olayım istiyor. Çocuklu biriyle evlenirken bunları göz ardı etmemeniz gerekirdi. Zamanla alışıp kendini güvende hissettikçe tek başına uyumaya başlar elbet.

Çocuk ve Ergen Psikiyatrından destek alsanız iyi olur sanki. O çocuk eksik, yarım ne yapsanız sıkıntı olmayacaksa o şekilde ilerlersiniz. Herşeyi azı karar çoğuda zarar.
Ve evet siz 5 yaşında annesi ortada olmayan bir çocuğun babasıyla evlenmişsiniz. Çöpsüz üzüm bir adamla değil. O yüzden diğer evlilik gibi olmayacağını baştan biliyordunuz zaten🤷🏼

Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedim 😊ama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor :)

Bence bunu esinizle konusun. Icinizde öfkelenip dursaniz yeri gelince yalnis yerde patlak verir. Beraber bur cözüm bulursunuz insallah

Anne eksikliğini senle gideriyor ama senle uyumaya alışması normal değil. Sorumluluk alarak evlenmişsin zaten, ve ilgileniyorsun gerektiği gibi olması gerektiği gibi bana göre çocuk psikoloğuna gidip doğru yolu bulmak önemli. Bence ailesinin boşanması, annesinin gitmesi yeni bir annesi olması kolay şeyler değil destek almalı.
Ayrıca babası da senin üstüne atıp bırakmamalı.

Evet çok seviyorum kuzucuğu çok benimsedim 😊
Demişsiniz ya hani, ama çok değil bir mesaj yukarda da,

Tek sorunumuz 5 yaşında ki kızı tek başına uyumuyor bana çok düşkün oldu ve sürekli onunla uyumamı istiyor ben de uyumak zorunda kalıyorum
Demişsiniz. Hangisine inanacağız diye düşünürken Allah'tan, çok sevip benimsediğinizi söylediğiniz cümlenin devamı imdada yetişiyor...

ama ilk evliliğim işte benim de beklentilerim oluyor evlilik bu değil diyorum karı koca birşeyler paylaşmalıyız diyorum ama olmuyor bu durum eşime karşı beni öfkelendiriyor gerçekten öfkelendiriyor

Size bir sır vereyim, çocuklu bir adamla evlenince, hele çocuğun annesi yoksa ilgilenecek, çocuk puff diye ortadan kaybolmuyor. Umarım bu 'gerçekten öfkelenme' halinizi çocuğa yansıtmazsınız sizi bu kadar severken.

Çocuk uyuyana kadar yanında kalın sonra eşinizin yanına gidin

Size annemi diye hitap ediyor?

Ay siz melek misiniz? Allah razı olsun sizden. Eşinizle de paylaşın. Ve onu yatırdıktan sonra da yatağınıza gidin bence.

Cocuklar duzen degisikligine asiri tepki veriyor. Beraber yatma isi ilkokula kadar normal demisti bana pedagog. Yatak ayirmak isterseniz oyle tak diye olmuyormus. Bence bir pedagogla görüşün. Cocugun duygu durumuna gore yatagi ne zaman ve nasil ayirmalisiniz tavsiye verir. Ayrica esinizde ebeveyn danismanligi almalı. Kuzucuk sizi cok sevebilir, guzel bisey ama babasinin da davranis konusunda tavsiye almasi gerekir diye düşünüyorum

Hepinize teşekkür ederim 😊tabi ki öfke mi kızımızdan çıkarmıyorum ya da yansıtmıyorum onun ne suçu günahı var ,ben onu çok seviyorum kendisi de beni çok sever bana anne der ama dediğim gibi evlenince eşten çok direk anne olunca zorlandım bocaladım biraz .

yani ne desem bilemedim benim kızım da benle uyuyor 5 yaşında
yatağını ayırmaya çalışıyorum “babam.ve sen beraber yatabiliyosunuz ben neden tek başıma uyumak zorundayım diyor
haklı bir istek gibi geliyor böyle düşününce
anne şefkatine ihtiyacı vardır biraz daha sabretseniz?

Öncelikle o güzel kalbinizden öperim ❤️ Bu konuyu eşinizle evde tekken konuşmanızı öneririm

Back
X