• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama baskasini seviyorum

Kimse kimsenin yokluğundan ölmez merak etmeyin. Yani bugün ölebilirsiniz de pat diye. Eşiniz yaşamaya devam etmeyecek mi? Edecek. Şu ilişkiyi öğrenmesi daha mı iyi sizce?

Bir de bu insanlardaki "ona kıyamıyorum beni çok seviyür" tavrı beni çıldırtıyor ya. Adam kadın fark etmez zaten kandırıldığını bilse çeker gider. Bırakın da insanlar kendi iyiliklerini kendileri düşünsünler. Kendi kararlarını versinler. Niye adamı da mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz ki?

Bu aralar bdv'de sık sık mantık evliliği ile ilgili konular açılıyor. Sevmeden evlilik böyle oluyor hanımlar. Sevmeden evlenmeyin.

Hayır bide en çok neye tav oluyorum bunlar kız çocuğu büyütüyor ... Aldatmanin erkeğide kadinida çok mide bulandırıcı , bu hanimda hem ekmek hem pasta olsun diyenlerden . Biliyor bosansa eski sevgilisine gitse iki günde kapıya konacagini , evde nasılsa seven sahip çıkan eve bakan koca var niye riske atsinki , çok mide bulandırıcisiniz..

Eşten başka kimse seni çekmez kimse seni o kadar sevmez. Etrafımda oldubu tarz bişey ve onlaronda yıllarca srdü. Noldu? Adam karısından boşanmadı. Bnm saf arkadasımda şimdi çok pişmn kocasını aldattgı için.

düşündüm de;

annem eski sevgilisini sevse, onunla görüşse ama babamla uyusa her gece, ben bunu öğrendiğimde ondan nefret ederdim.

empati tabi bu.

evladınıza bari bunu yapmayın.

öncelikle diger adam ile grşmeyi kes. cok ahlaklı bir adam olsa - evli oldugunu ögrendikten sonra hala aramaz sormaz.
sende tellerini acma.
cunku aklın karışmış belli.
eger boşanırsan inan cok cok cok cok mutsuz olacaksın. cunku iyi olsaydı şimdi sen bu adamla evli olurdun.
eşinde iyi biriymiş seni de seviyormuş ona bu nankorlugu yapma.
Öyle adamlar varki üç çocuklu Kadınla aşk yaşıyor birde adamı evine alıyor eşi adamı yatak Odasında dolapta yakaladı bu kadarda karaktersizler üç çocuk perişan koca ev dağıldı.. Zaten adamda karakter olsa evli olduğunu öğrendiğinde görüşmez.

Bosan, sonra ne yapıyorsan yap.

İnan konuyu bile okumadim. Başlık yeterince itici..

Bir kadına aldatmayı kesinlikle yakıştıramıyorum hele de bir anneye. Evliyken eski sevgilinle görüşüyorsun kızına ve kızının babasının yüzüne nasıl bakıp aynı yatağa giriyorsunuz?

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Bir kere vijdan azabı çekemezsin, olsa olsa vicdan azabıdır o ..ama sen de haklısın ,insan bilmediği bir duyguyu yaşayamaz ,yazamaz :işsiz:
"Evliyim ,çocuğum var ama aldattım " diyenlere de : iyi b.k yedin ,diyesim geliyor .:kusmuk:

Öyle adamlar varki üç çocuklu Kadınla aşk yaşıyor birde adamı evine alıyor eşi adamı yatak Odasında dolapta yakaladı bu kadarda karaktersizler üç çocuk perişan koca ev dağıldı.. Zaten adamda karakter olsa evli olduğunu öğrendiğinde görüşmez.
valla öyle kadınlar var ki eşinin en samimi arkadaşı ile yatagında sevişirken kocasına yakalanan...
ben birini tanıyorum... adam katil olacaktı. zor zapt ettik.

Esin mi seni birakamicak eski sevgilinle gorustugunu soylede bak bakalm nasil birakiyor takintidan baska bisey deil asikmismis he ondann, kizina da yazik bu hayatta her seyden once cocugun olmaliydi.

Seni yargilamicam kimse böyle bir durumda olmak istemez 8 yılına yazık eşinle boşan eski sevgilin hayatında olsada olmasada boşan insan istemediği insanla nasıl yatağını paylaşır ki . Önce kızını düşün onu etkilemeden bu işi çöz. Ama sunuda unutma vicdanın seni rahat birakacakmi

valla öyle kadınlar var ki eşinin en samimi arkadaşı ile yatagında sevişirken kocasına yakalanan...
ben birini tanıyorum... adam katil olacaktı. zor zapt ettik.
Evliyken hadi aşık oldun Başkasına adam gibi boşansa anlarım eve almak nedir ya benim tanıdığımda keşke ikisinide öldürseydim diyip duruyor rabbim Doğru yoldan ayırmasın

Aynısı sana yapılsa farzet ki o çooook sevdigin adamla evlisin cocugun var ama o adam her gün başkasını düşünüyor ve en iğrenç olanı onun koynuna girip senin yatağına yatıyor nasıl güzel mi ?

Psıkolog napcak ki sana aferinmi diyecek? Madem sevmiyordun hadi evlendin hangi hayvani şehvetle bide çocuk doğurdun? Onudamı 14 yıllık sevgilinden yapar gibi yaptın. Ne bu ya bide utanmıyor hiç konusunu açmış.
Yani burda sadece kadınlar var diye sana alkışmı tutcaklar sandın ? Pes doğrusu bide napiyim diyor. Boşan ama çocugu babasına bırak sen yarın öbürünüde bırakırsın yavrucak elin adamında kaşır.

bişey olmaz ya idare edersin ikisini de,
ama bu ara eşini ilgisiz bırakma, şüphelenir, sürekli ilgili sevgi dolu davran, telefonunu falan ortada bırak, sevgilini de güzelce uyar sen aramadan aramasın, kocana bir çocuk daha istediğini söyle ama sevgilinden hamile kal, ikinizden bir parça olsun, ne minnoş :KK37::KK36: böyle gül gibi geçinir gidersiniz işte.

Back