Evliyim ailemle dargının ve aynı evde yaşamak zorundayım

Allah yardımcınız olsun arkadaşım

Çok sikintili bir surece girmissiniz gerçekten

Bu kadar farklı düşünen bir aileden nasıl bu kadar sağlıklı dusunen bir birey olarak cikabildiniz ?

Bravo

Başka bir yerde sormustunuz, erken ödeme cezası oluyor yüzde iki sanırım bankayla gorusmeniz gerek , faizin hepsini odemeyecksiniz.

Geçmiş olsun hiç vicdan yapmayın dünyaya getirmekke baba olunmuyor. Dublex evlerde araya kapı koyup ayırıyılar öyle yapın aşağıda siz üstte onlar gibi

Saçmalığın daniskası. hem aileni o biçim anlatıyorsun hem aynı eve giriyorsun. benim ailem melek gibidir aşırı düşkünüz birbirimize ama asla aynı eve oturmayı istemem.

Lütfen yazınızı düzenleyin paragraf falan ekleyin okuması çok zor oluyor.

Ailen konusuna hiç girmeyeceğim baştan aşağı hatalarla dolu. Annen boşanmadığı için, baban size bakmadığı için, her ikisi de kardeşine terbiye veremediği için hatalılar.

Ama şu anki durumda siz hatalısınız. Isterse bedava versinler evi kabul etmeyecektiniz. Başınıza gelecekleri tahmin etmişsiniz. Ayrıca eşlerden bu kadar şeyi saklamayı doğru bulmuyorum.

Kardeşinizin annenize tekme atıp kadını ağlatmasını ve ardından babanızın annenize, çocuk gelince yalvar yakar özür dile demesini kanım donarak okudum. Siz çocuğunuzu asla ama asla böyle bir ortamda büyütmeyin. Eşiniz sonuna kadar haklı. Yazık annenize de acayip üzüldüm kadıncağız yıllardır neler çekti Allah bilir.

Bence annenizi de yanınıza alıp kiraya çıkın ve aldığınız evi tekrar satıp babanızın payını verin baba oğul ne bok yerse yesin. Kurtarın annenizi ama yazık kadıncağıza. Bir annenin evladından dayak yemesi ne demek aman Allahım. Babanız ve kardeşinizle bırakın aynı evde yaşamayı görüşmeyin bile bence.

İyi de aileniz böyle yaşamaya alışmış. Siz niye onlara uyuyorsunuz ki? Eşiniz bu olaylara ne kadar tahammül edecek? Etmek zorunda mı zaten? Huzurunuz bozulur, eviniz karışır. Evinizi, yuvanızı kurmuş ayrılmış gitmişsiniz. Şimdi niye başa sarıyorsunuz? Hadi sizin yaşadığınız şehre gelmişler, aynı evde oturmayı, dip dibe olmayı niye kabul ettiniz ki? Ailenizden kendinizi sıyırıp mesafeli olacağınıza onların uğruna evliliğinizle bir kumar oynuyorsunuz. İnşallah kaybetmezsiniz.

Ah inanamiyorum. Rezalet. O kardesinizi yere yatirip sopayla dovesim geldi. Ne demek ANNESINE tekme atmasi el kaldirmasi? O tekme atan bacagi, kaldirilan eli kirarlar!!!! Cok sinirlerim bozuldu ama sizin de dediginiz gibi ana babaniz kendi ektiklerini biciyorlar. Cok yazik coookkk... Ayni eve cikmak verebileceginiz finansal yonden en dogru, manevi yonden en yanlis karar olmus. Durumunuz musaitse hemen yeni bi yer arayin burayi da satisa cikarin. Asla ama asla huzurlu olamazsiniz o evde.

Kocaniz ya bir gun iyicene kontrolu kaybederse? Sizin tarafta kimsenin dilinin kemigi yok, kavgalarda bir dur yok, katil olur bir taraf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…