Evlilikten öncesi ve sonrası

Is yerinde mutsuz insanlar evde sorunlu olabiliyor. Tabiki el işi rahat olanı yok ama bazen gerçekten tahammül edilemez hale gelebilir. Ozellikle erkekler ev gecindirme yükünü göz önünde tutup işten ayrılamayarak arada sıkışıyor. Tabi bide eşin nasıl bir ailede büyüdü buda büyük etken. Sana ters davranmıyor ise bırak vites kolundançıkarsın hıncını. Çünkü bazı erkekler o vitese kızıp eşinin olmadık bir haline patlayıp eşindençıkarıyor hıncını.

Eşimin babası da çabuk sinirlenir.. 55 yasında ama hala kayunvalıdeme küser ..Cok farklı aılelerde büyümüşüz .. Bir de eşim sürekli içkşm kumarım yok evden işe bır hayatım var neden sıkayet edıyorsun dıyo.. Neyse hayırlısı olsun inşallah...

Hehehe ay eşinin bu lafının aynısını benim eşim de der. Bu zamanda nerde benim gibi koca der. Iyide derim birsürü kötü kadın örneği de var. Ben onlar gibi değilsem seninde kötü erkek olma şansın yok. :) niye kendini en kötü ile kıyaslıyorsun.

:))) Yanii aynen öyle..Tabı kı alkol içki cook buyuk problemler ama dıger sorunları yok sayıp , alkol yok kumar yok dıye sukretmemı beklıyor eşim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…