- Konu Sahibi doublebump
-
bend e7 aylık evliyim ama eşim polis ve geceleri çalıştığı zaman kendimi çok yalnız hissediyorum canım çok sıkılıyor.bana demişlerdi polis eşi olmak zordur diye ama sevgi zorluk dinlemiyordu.çünkü eşimi çok seviyordum,tek sıkıntım bu eşim çok iyi herşey güzel uyumlu anlayışlı ama evliliğimin şlk aylarında yalnız kalmak bana çok dokundu.yazmak istedimsadece
mutlu ve huzurlu bi hayat bulmak için evlenir herkes
eşini akrabasını çevresini çogaltır çogu zaman bu eylem
ama bende tam tersi oldu
bana uymayan bi aileye düşdüm, olan mutlulugum ve huzurumda gitti
şimdi yaşadaıgım tek şey eşime sevgi o kadar
ve aileme mahçuplugumda cabası
evlilik karşılık sevgi ve saygıdan ibaret bunu keşke erkeklerde bilse ailelerde bilse
ben evleneli 6 ay oldu. eşimle 7 yıldır görüşüyoruz onunla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. ama ailesi işin içine girince olmadık kavgaları ediyoruz. hiç benim ailem gibi değil. onlara gidince o kadar sıkılıyorum ki. kaynanam dersen bir insan ancak bu kadar art niyetli olur. bilmiyorum bunlarla bir ömür nasıl geçecek hiç bize uygun bir aile değildi. babam iyi düşündün mü dedi tabi dedim ben kesinlikle istiyorum dedim. ne oldu sonu hüsran. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. iş sadece eşle bitmiyor, aile çok çok önemli. ben eşimi seviyorum gerisi boş dememek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?