Evlilikten ne bekliyordunuz, nelerle karşılaştınız?

doublebump

Hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
4.198
3
116
39
İstanbul
evli bayanlar bu konuda ki fikirlerinizi merak ediyoruz biz gelin adaylarıkaydirigubbakcemile3

bizimle paylaşır mısınız???:1hug:

ilk evliliğimde yalnız kalmamayı bekliyordum. evet evde yalnız değildim, ama huzursuzdum, mutlu olunan günler git gide azaldı. tükendi, bitti...

yalnız kalmanın çok da kötü bir şey olmadığını anladım. şimdi sevgilimle; yalnız kalmamak için değil de, beraber olunca mutluluğumuz arttığı için 3 yıldır beraberim. bu düşüncemin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. tabii ağzım yandığı için de çıkma dönemimizi mümkün olduğu kadar uzatma taraftarıyım.:jeyyar:

bir ev içinde hayatı paylaştığın insan varken bile yalnızlık yaşamak çok acı birşey olsa gerek.
herkes için en güzeli en mutlu hissettiğin şekilde yaşamandır :)

burada anlattığınız; kişinin etrafında birçok kişi ya da sevdiği insan yanındayken dahi kendini yalnız hissetmesi,hissedebilmesi.. soyut yalnızlık.. nişanlımla böyle bir durum hiç yaşamadım ve umarım yaşamam ama ondan oncesinde yaşamışlığım vardır.evet gerçekten çok kötü.

Son düzenleme:
"Evliliği Pekmez Sandım Yerim Yerim Bitmez Sandım Evililiği pekmez sandım Meğer ballı börekmiş Meğer diyet ekmekmiş Meğer şaştım düştüm aşıymış Meğer nefis güllü çörekmiş Meper ciğer ızgaraymış Meğer ballı lokma tatlısıymış Meğer beyin tavaymış Meğer kaymaklı kadayıfmış Meğer kadın dilli kızılcık şerbetiymiş Meğer tavuk suyuna sıcacık çorbaymış Meğer herkese göre tadı bir başkaymış" diyor Sema Maraşlı

güzel de anlatmış valla bizim pekmez daha bitmedi çünkü henüz 9 aylık evliyiz ama elbet bir güüüün tükeeeteeceğiiiiiz :roflol: :roflol:

ama çok da korktuğum gibi değilmiş... zaten evle ilgili tüm işleri yapıyordum, hala yapıyorum...
tek sorun tüm sorumluluk bende ve herşeyi ben düşünmek zorundayım -tatlicadiarzu-

Ay Sakura ne güzel benzetme yapmış Sema MARAŞLI.
Ben de yakında sinemalarda olacak Mısraa-CAn evliliğinin notlarını yazarım sizlere.

Gösterim Tarihi:31 Ocak 2009
Gösterim Yeri :Mavi Bar
Seans :Cumartesi 19:00
Gösteri Tekrarı :YOK

:):):):)

ben protokolden yer isterim delikafadulden

valla çok şey bekliyorumda ne kadarını bulurum onu merak ediyorum bendefisfisfis
çünkü etrafımda gördüğüm hemen hemen her evlenen arkadaşım komşum vs vs çok harika planlar hayaller içinde evlendiler ama şimdi konuşuyoruzda hiç bişey düşündüğümüz gibi değilmiş diyo çok acı bişi:çok üzgünüm:
umarım bu acı olay hepimizi ıskalayıp geçer:Saruboceq:

hele ben öyle çok merak ediyorumkiii
evlenmeme çok az kaldı
((nikahım oldu bu arada ))
dügün stresindenmidir nedir birbirimizi okadar çok yemeye başladıkki allah sonumuzu hayır etsin
evlenmeye az kala çok tartışanlar evlendikten sonra nasıl oluyor paylaşın kızlarr

çok güzel bir konu teşekkürler ama ne beklediğimi ne bulduğumu söylemeyim. nazar deymesin ŞenizŞenizŞeniz

kızlar ben bile ara sıra nişanlımla tartışıyorum. düğünümüze 6 ay var daha. o zaman biz yandık :))))
bence bunlar tatlı şeyler çok aşırıya kaçmadıkça :)

bekarken güzel yemek yaptığımı sanırdım meğersem okadar da güzel değilmiş:roflol::roflol: zamanla düzelttim ama
bide evliliğinde en az bekarlık kadar sultanlık olduğunu anladımŞeniz

mutlu ve huzurlu bi hayat bulmak için evlenir herkes
eşini akrabasını çevresini çogaltır çogu zaman bu eylem
ama bende tam tersi oldu
bana uymayan bi aileye düşdüm, olan mutlulugum ve huzurumda gitti
şimdi yaşadaıgım tek şey eşime sevgi o kadar
ve aileme mahçuplugumda cabası

evlilik karşılık sevgi ve saygıdan ibaret bunu keşke erkeklerde bilse ailelerde bilse

eşini akrabasını çevresini çogaltır çogu zaman

Bu cok dogru, ve ben bu konuda cok korkuyorum. Aileler cok önemli, aileler anlasamadigi zaman cogu zaman problemler yasaniyor cift arasinda. Ben kaynanami sevmiyor degilim, ama hic benim kendi annem gibi olabilir mi? Ben ona nasil anne diycem?? Hic bir fikrim yok :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…