- Konu Sahibi doublebump
-
hiç mutlu olacağını umut edip mutlu olan yok muAynen içim karardı
Hemen umutsuzluğa kapılmayın kızlar Bendaha 20 günlük evliyim ve herşey istediğimden daha iyi gelişti.Evlenirken hep daha kötü olacağını düşündüm çok değişeceğini kafama yerleştirdim ama hiçde öle çıkmadı belki 20 gün olduğu için çok yeniyiz ama herşey iki tarafa bakıyor.Birbirini alttan almak erkeğin ne istediğini bilmek bence evliliği yürüten unsurlardan biri.Bilmiyorum 20 günlükken bunları yazıyorm 20 aylıkken de bunları yazabilecekmiyim inşallah hep böyle gider.Benim tek hayal kırıklığına uğradığım bana horlamıyorum demişti ama horluyor yaa horluyooooooor off offffffff(
Ay allahda seni güldürsün dilekcim nasil güldüm ya horluyor ya horluyorrr:roflol::roflol::roflol: kim horladigini söyler ki delikafadulden
dilerim ki hep böyle mutlu olursunuz, yuvanizdan sevgi ve huzur eksik olmasin hic bir zaman a.s.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın kızlar Bendaha 20 günlük evliyim ve herşey istediğimden daha iyi gelişti.Evlenirken hep daha kötü olacağını düşündüm çok değişeceğini kafama yerleştirdim ama hiçde öle çıkmadı belki 20 gün olduğu için çok yeniyiz ama herşey iki tarafa bakıyor.Birbirini alttan almak erkeğin ne istediğini bilmek bence evliliği yürüten unsurlardan biri.Bilmiyorum 20 günlükken bunları yazıyorm 20 aylıkken de bunları yazabilecekmiyim inşallah hep böyle gider.Benim tek hayal kırıklığına uğradığım bana horlamıyorum demişti ama horluyor yaa horluyooooooor off offffffff(
evlilik hazırlığı içerisindeyim.acabalar oluyor bende bazen sizdede olmuşmuydu merak ediyorum evlenenler.o olmasa daha iyi gibi bazende çok kötü gibi geliyor kafam karışıyor sizde bu tarz şeyler yaşadınızmı anlatın neolur :)
çok kıskanç olması da cabası ... netsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?