• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten ne bekliyordunuz, nelerle karşılaştınız?

bende evleneli 2 ay oldu
kavgada oluyor olmuyor değil
ama büyütmemek gerekiyor helede ailesi yüzündem hiç onunla kavga etmeyin
siz iyi olun siz güzel olun
devran sizden yana olur merak etmeyin.
ama korkmayında arkadaşlar evli olmak insanın kendine ait bir düzeninin olması çok güzel
eşin için yemekler yapmak
korkmayın korkmayın sonuçta her alanda sorunlar yaşıyoruz iş olsun ailemiz olsun

rahat olun bol bol dualar edelim
evlilik güzel arkadaşlar korkmayın.

haklısın ailesi yüzünden kavga etmemek gerek ama insan bazen kendine engel olamıyor.
uzun zamandır seni göremiyodum canım yeni net bağlanmış evine.
mutluluklar:))

tırsma bence güzel yanları daha fazla biraz zaman geçince oturuyor herşey .. henüz 2 ay geçti benim üzüldüğüm anlarda oldu ama hiç pişman değilim iyiki evlenmişim :nazar:

zaman herşeyin ilacı demişler. pişman olmaktan korkuyorum. bekarlıkla evlilik bir değil sonuçta. elbette zorlukları var.
allah kimseyi pişman etmesin:Saruboceq:

evlilik kötü bir şey olsaydı bu kadar insan evlenmezdi gözünüz korkmasın
yalnız her şey planladığınız gibi gitmeyebiliyor
bir de eşinizle istediğiniz kadar birlikte vakit geçirmiş olun isterseniz birlikte yaşayın
o deftere imzayı atınca artık sadece ikinizden ibaret olmuyor evlilik ve her şey değişiyor.
ilk zamanlar çok büyük problemler yaşadım. Sinirlendiğimde hemen dışarı attım içimdekileri
ama biz zarar gördük. Şimdi Allah'a çok şükür ikimiz de alttan almasını öğrendik ( aman maşallah) sadece ilk zamanlara dikkat edin ve birbirinizin aileleri ya da dış kaynaklar yüzünden zehir etmeyin kendinize cicim aylarını

aileleri karıştırmamak çok zor. şuan bile bu sebepten kaç kere tartıştık.
ama en azından şimdi biliyoruz neye kızdığımızı. evlenince bir daha aynı şeyler açılmaz. inşallah

zaman herşeyin ilacı demişler. pişman olmaktan korkuyorum. bekarlıkla evlilik bir değil sonuçta. elbette zorlukları var.
allah kimseyi pişman etmesin:Saruboceq:

korkma bence hiç korktuğu şey başına gelir insanın derlerya.. o yüzden gönlün rahat olsun.. herşey öyle kolay değil mutluluk kolay olmuyor o yüzdne mücadele etmek gerek ama önemli olan bunu zararsız atlatmak.. sonu kesin güzel olacaktır sabretmek lazım.. en güzli ailesi hakkında üstüne gitmemek .. diğer konulardada alttan almayı becerebilmek.. birisi sinirliyken diğerinin susabilmesi.. her şey olup gidiyo güzlelikleri daha fazla yani şekrcim.. böyle şeyleri düşünme tadını çıkar şimdi bu anlar en güzel anlar :)

korkma bence hiç korktuğu şey başına gelir insanın derlerya.. o yüzden gönlün rahat olsun.. herşey öyle kolay değil mutluluk kolay olmuyor o yüzdne mücadele etmek gerek ama önemli olan bunu zararsız atlatmak.. sonu kesin güzel olacaktır sabretmek lazım.. en güzli ailesi hakkında üstüne gitmemek .. diğer konulardada alttan almayı becerebilmek.. birisi sinirliyken diğerinin susabilmesi.. her şey olup gidiyo güzlelikleri daha fazla yani şekrcim.. böyle şeyleri düşünme tadını çıkar şimdi bu anlar en güzel anlar :)

canım çok haklısın. insan işte bazen kontrol edemiyor kendini.
evlenince nasıl olsa bazı sorunlar olacak nişanlılığın kıymetini bilmek lazım:1hug:

aileleri karıştırmamak çok zor. şuan bile bu sebepten kaç kere tartıştık.
ama en azından şimdi biliyoruz neye kızdığımızı. evlenince bir daha aynı şeyler açılmaz. inşallah

hiç tartışmamak lazım aileleri yüzünden inan.
çünkü sen nekadar haklı olsanda herkes ailesini atarmı.
bizler atarmıyız.
evliliği zedelemeyelim.
ben yaptım bu hataları siz yapmayın arkadaşlar.
hiç birşey eşinizl aramızın bozulmasına izin vermeyelim.

hiç tartışmamak lazım aileleri yüzünden inan.
çünkü sen nekadar haklı olsanda herkes ailesini atarmı.
bizler atarmıyız.
evliliği zedelemeyelim.
ben yaptım bu hataları siz yapmayın arkadaşlar.
hiç birşey eşinizl aramızın bozulmasına izin vermeyelim.

çok haklısın bu yüzden günlerimiz zehir oluyor hep.
şimdi birşey demese de ilerde diyebiliri. bende atmam ailemi oda atmaz sonuçta
burda evli arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanıyoruz. bizim bazı konularda hata yapmalarımızı engelliyosunuz.

çok teşekkürlera.s.

MEVLAM herkese Huzurlu, mutlu evlilikler, yuvalar nasip etsin..! Kimsenin agzinin tadi bozulmasin..! :Saruboceq: AMIN Bende yakinda evlilige adayim..hihoyyyt

Kizlar, kolay birsey degil evlilik...iki yabanci insan bir mekani paylasmaya basliyor..hatta cevresindeki insanlari´da paylasmaya basliyorlar..! Ne kadar, ben bu insani artik tanidim desekte, zamanla cok degisik yönlerini görecegiz mutlaka..!

Sanirim fazla beklenti ile yola cikmamak gerek...ne kadar beklenti, o kadar cok hüsran...:1no2: Insan ister istemez hayal kuruyor ve bi takim beklentilere giriyor ama bunlara cok agirlik vermemeli...!

Evlilik´te akilli olmak veya akilli oynamak cok önemli..şakkıdı Ailede büyük bir faktör ama hicbir evlilik dört dörtlük olmuyor...:bbo: Damat iyi cikar, ailesi yada aileden biri pürüzlü olur...Ailesi cok iyi olur, bu kezde damat fos cikar...! Bilinmezlerde yasiyoruz neticede..!

Hicbirzaman hirbirsey göründügü gibi degildir...:kahve:

Atacagimiz adimlar HAYIRLI olsun hanimlarrrrrr...! :Saruboceq::nazar:

ben 8 aylık evliyim
nişanlıyken çok kavga ederdik hatta düğünden bir gün önce öyle bir kavga ettik ki
nasıl barıştık hala bilmiyorum
diyordum ki napıcaz böyle
ama şimdi biricik aşkım canım benim kavgalarımız çok nadir
genel olarak ailevi şeyler (siz siz olun başkaları yüzünden kavga etmeyin)

beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
ütü mü yapamadım kalkar o yapar
düşünün ki hala yemek yapamıyorum
ama bitanem ne yemek istersin dediğimde ne getirirsen der
bir güne birgün niye şunu yapmadın niye böyle demedi
tabii herşey karşılıklı ben de onun bir dediğini ikiletmem
kızdığı şeyleri yapmam
Allaha Şükür
maşallah deyin kızlar
sadece tek zorluk evi geçindirme derdi ve evin düzeni
onunla çektiğim sıkıntı bile sıkıntı değil
yani kızlar beklediğimden fazlasını buldum
inşallah 8. senemde de aynı cümleleri kurabilirim

Ne umduysam onuda buldum... 2 yil 2aydir evliyim ve halen cok mutluyum evlilikten öncede cok uzun bir beraberlik yasadik esimle ve ben dügünüme günler kala korkmustum evlilikten dügünden sonrasi icin ama simdi bakiyorumda gecmise sanki daha dün evlenmis gibiyim ve cok mutluyum...

ben 8 aylık evliyim
nişanlıyken çok kavga ederdik hatta düğünden bir gün önce öyle bir kavga ettik ki
nasıl barıştık hala bilmiyorum
diyordum ki napıcaz böyle
ama şimdi biricik aşkım canım benim kavgalarımız çok nadir
genel olarak ailevi şeyler (siz siz olun başkaları yüzünden kavga etmeyin)

beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
ütü mü yapamadım kalkar o yapar
düşünün ki hala yemek yapamıyorum
ama bitanem ne yemek istersin dediğimde ne getirirsen der
bir güne birgün niye şunu yapmadın niye böyle demedi
tabii herşey karşılıklı ben de onun bir dediğini ikiletmem
kızdığı şeyleri yapmam
Allaha Şükür
maşallah deyin kızlar
sadece tek zorluk evi geçindirme derdi ve evin düzeni
onunla çektiğim sıkıntı bile sıkıntı değil
yani kızlar beklediğimden fazlasını buldum
inşallah 8. senemde de aynı cümleleri kurabilirim

maşallah canım maşalaahh:nazar:
bende yemek yapmayı bilmyorum umarım bende senin kadar şanslı olurum:)))

Ne umduysam onuda buldum... 2 yil 2aydir evliyim ve halen cok mutluyum evlilikten öncede cok uzun bir beraberlik yasadik esimle ve ben dügünüme günler kala korkmustum evlilikten dügünden sonrasi icin ama simdi bakiyorumda gecmise sanki daha dün evlenmis gibiyim ve cok mutluyum...

allah kimseyi pişman etmesin hep mutlu etsin canım:Saruboceq:

hele ben öyle çok merak ediyorumkiii
evlenmeme çok az kaldı
((nikahım oldu bu arada ))
dügün stresindenmidir nedir birbirimizi okadar çok yemeye başladıkki allah sonumuzu hayır etsin
evlenmeye az kala çok tartışanlar evlendikten sonra nasıl oluyor paylaşın kızlarr

bizimkiler yuzunden biz de birbirimizi yiyecektik ama sakin olmaya çalıştık.gerçi şimdi ben bizimkilerle konuşmuom 8 aydır evliyım o zmndan beri.ama evlendikten sonra iyisi kötüsü herseyı hayatı paylasıosun eşinle.faturalar masraflar insanın gözunu korkutsa da ayağını yorganına göre uzatınca aksam yastığa başını koyunca mutluluğun onun sana olna aşkı gelio aklına ve tum olumsuzlukları dusunmeden uyuyuveriosun

ewlilik bizden ne bekliyor bunun cvbını kendimize veriyorsak sorun yok ewlilikten önce eşinden ne beklediğin önemli o ewliliği tek başına değilde ayrı beden aynı ruhla yaşıyosun

Canlar EVLİLİK KESİNLİKLE BİR DENGE KURMA İŞİ.Şöyle ki bir taraf kızıyorsa diğer taraf susacak yada işte adı neyse alttan alacak.
Yukarda bir arkadaşımızda söylemiş herşey göründüğü gibi olmayabiliyor,damat iyi ailesi kötü yada damat kötü ailesi iiii.Hepsini birarada bulmak neredeyse imkansıza yakın.
Yemek bilmek yada bilmemekte sorun değil önemli olan anlayış,eksik tarafı başka bir özelliğinizle doldurmak...vs

maşallah canım maşalaahh:nazar:
bende yemek yapmayı bilmyorum umarım bende senin kadar şanslı olurum:)))

inşallah canım
zamanla öğreniriz Allah huzur versin
yemek içmek nedir ki peynir ekmekle de olur
inan evde mutluyken hiçbirşeyi düşünümüyorsun
ama ben kocama bitaneme ve de ilerde çocuğum olunca ona iyi bakmak için herşeyi öğrenmeyi çok istiyorum:asigim:
Allah utandırmasınnnn a.s.

Son düzenleme:
inşallah canım
zamanla öğreniriz Allah huzur versin
yemek içmek nedir ki peynir ekmekle de olur
inan evde mutluyken hiçbirşeyi düşünümüyorsun
ama ben kocama bitaneme ve de ilerde çocuğum olunca ona iyi bakmak için herşeyi öğrenmeyi çok istiyorum:asigim:
Allah utandırmasınnnn a.s.

amin canım. inşallah çok güzel yemekler hazırlarız kendimizi bile şaşırtırız:1hug:

şimdiki aklım olsa çok güzel para kazanabileceğim bir meslek edinirdim ve ASLAAAA EVLENMEZDİM
ÇOOOK PİŞMANIM....

Back