- Konu Sahibi doublebump
kızlar yaa ben evlilikten tırsmaya başladım:))
tırsma bence güzel yanları daha fazla biraz zaman geçince oturuyor herşey .. henüz 2 ay geçti benim üzüldüğüm anlarda oldu ama hiç pişman değilim iyiki evlenmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaa ben evlilikten tırsmaya başladım:))
bende evleneli 2 ay oldu
kavgada oluyor olmuyor değil
ama büyütmemek gerekiyor helede ailesi yüzündem hiç onunla kavga etmeyin
siz iyi olun siz güzel olun
devran sizden yana olur merak etmeyin.
ama korkmayında arkadaşlar evli olmak insanın kendine ait bir düzeninin olması çok güzel
eşin için yemekler yapmak
korkmayın korkmayın sonuçta her alanda sorunlar yaşıyoruz iş olsun ailemiz olsun
rahat olun bol bol dualar edelim
evlilik güzel arkadaşlar korkmayın.
tırsma bence güzel yanları daha fazla biraz zaman geçince oturuyor herşey .. henüz 2 ay geçti benim üzüldüğüm anlarda oldu ama hiç pişman değilim iyiki evlenmişim
zaman herşeyin ilacı demişler. pişman olmaktan korkuyorum. bekarlıkla evlilik bir değil sonuçta. elbette zorlukları var.
allah kimseyi pişman etmesin:Saruboceq:
korkma bence hiç korktuğu şey başına gelir insanın derlerya.. o yüzden gönlün rahat olsun.. herşey öyle kolay değil mutluluk kolay olmuyor o yüzdne mücadele etmek gerek ama önemli olan bunu zararsız atlatmak.. sonu kesin güzel olacaktır sabretmek lazım.. en güzli ailesi hakkında üstüne gitmemek .. diğer konulardada alttan almayı becerebilmek.. birisi sinirliyken diğerinin susabilmesi.. her şey olup gidiyo güzlelikleri daha fazla yani şekrcim.. böyle şeyleri düşünme tadını çıkar şimdi bu anlar en güzel anlar :)
aileleri karıştırmamak çok zor. şuan bile bu sebepten kaç kere tartıştık.
ama en azından şimdi biliyoruz neye kızdığımızı. evlenince bir daha aynı şeyler açılmaz. inşallah
hiç tartışmamak lazım aileleri yüzünden inan.
çünkü sen nekadar haklı olsanda herkes ailesini atarmı.
bizler atarmıyız.
evliliği zedelemeyelim.
ben yaptım bu hataları siz yapmayın arkadaşlar.
hiç birşey eşinizl aramızın bozulmasına izin vermeyelim.
ben 8 aylık evliyim
nişanlıyken çok kavga ederdik hatta düğünden bir gün önce öyle bir kavga ettik ki
nasıl barıştık hala bilmiyorum
diyordum ki napıcaz böyle
ama şimdi biricik aşkım canım benim kavgalarımız çok nadir
genel olarak ailevi şeyler (siz siz olun başkaları yüzünden kavga etmeyin)
beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
ütü mü yapamadım kalkar o yapar
düşünün ki hala yemek yapamıyorum
ama bitanem ne yemek istersin dediğimde ne getirirsen der
bir güne birgün niye şunu yapmadın niye böyle demedi
tabii herşey karşılıklı ben de onun bir dediğini ikiletmem
kızdığı şeyleri yapmam
Allaha Şükür
maşallah deyin kızlar
sadece tek zorluk evi geçindirme derdi ve evin düzeni
onunla çektiğim sıkıntı bile sıkıntı değil
yani kızlar beklediğimden fazlasını buldum
inşallah 8. senemde de aynı cümleleri kurabilirim
Ne umduysam onuda buldum... 2 yil 2aydir evliyim ve halen cok mutluyum evlilikten öncede cok uzun bir beraberlik yasadik esimle ve ben dügünüme günler kala korkmustum evlilikten dügünden sonrasi icin ama simdi bakiyorumda gecmise sanki daha dün evlenmis gibiyim ve cok mutluyum...
hele ben öyle çok merak ediyorumkiii
evlenmeme çok az kaldı
((nikahım oldu bu arada ))
dügün stresindenmidir nedir birbirimizi okadar çok yemeye başladıkki allah sonumuzu hayır etsin
evlenmeye az kala çok tartışanlar evlendikten sonra nasıl oluyor paylaşın kızlarr
maşallah canım maşalaahh
bende yemek yapmayı bilmyorum umarım bende senin kadar şanslı olurum:)))
inşallah canım
zamanla öğreniriz Allah huzur versin
yemek içmek nedir ki peynir ekmekle de olur
inan evde mutluyken hiçbirşeyi düşünümüyorsun
ama ben kocama bitaneme ve de ilerde çocuğum olunca ona iyi bakmak için herşeyi öğrenmeyi çok istiyorum:asigim:
Allah utandırmasınnnn a.s.