Ama gerçekten çok seviyorum. Bu mevzular dışında da gerçek bir sorunumuz yok. Ama işte evlendikten bir iki yıl sonra bana kalkip, hadi Diyarbakir'a gidelim derse diye şüphe ediyorum.memnun değilsen ayrıl canım..Ne kendini ne de nişanlını yakma
Konuştuk. Ben yine aynı şeyleri soyledim. Fikrimin değişmediğini biliyor.Nişanlanmadan once konuşmuş muydunuz bunları
OfffAyrıl o zaman. Kültürel farklılıklar şimdi idare edilir gibi geliyor ama sonra çok sorun oluyor. Kuzenimden biliyorum.
Lütfen yanlış anlamayın. Asla olumsuz bir anlam yükleyerek yazmadım onu. Ayrımcı bir ifadeyle yazılmadı. Sadece etnik kokenlerimizin farklı olduğunu vurgulamak istedim."Diyarbakırlı bir kürt" demenden çok rahatsız oldum!!
Haklisiniz.Her olasılık hesaba katılmalı.
TE="_Evin_, post: 44015487, member: 722329"]Ama gerçekten çok seviyorum. Bu mevzular dışında da gerçek bir sorunumuz yok. Ama işte evlendikten bir iki yıl sonra bana kalkip, hadi Diyarbakir'a gidelim derse diye şüphe ediyorum.[/QUOTE]Ama gerçekten çok seviyorum. Bu mevzular dışında da gerçek bir sorunumuz yok. Ama işte evlendikten bir iki yıl sonra bana kalkip, hadi Diyarbakir'a gidelim derse diye şüphe ediyorum.
demek fikrini değiştirmeye çalışıyorKonuştuk. Ben yine aynı şeyleri soyledim. Fikrimin değişmediğini biliyor.
Lütfen yanlış anlamayın. Asla olumsuz bir anlam yükleyerek yazmadım onu. Ayrımcı bir ifadeyle yazılmadı. Sadece etnik kokenlerimizin farklı olduğunu vurgulamak istedim.
Sevmek keşke tüm sorunları çözse ama yok öyle bir dünya mutlaka bir çekişme yaşarsınız.Diyarbakıra gitmek orda da yaşamak istemesi,sizin İstanbulda kalma isteğiniz kadar onunda hakkı..Kendi çevresi ve ailesini bırakmak istemeyebilir.[/QUOTE]TE="_Evin_, post: 44015487, member: 722329"]Ama gerçekten çok seviyorum. Bu mevzular dışında da gerçek bir sorunumuz yok. Ama işte evlendikten bir iki yıl sonra bana kalkip, hadi Diyarbakir'a gidelim derse diye şüphe ediyorum.
sen simdı ayrılmaya kalkınca o vazgecmıs gıbı de yapar bellı olmaz emın olamazsın
bır de bebegın olsa göstermek ıcın,
olsa olmasa bayramlarda
hep gıtmıycek mısınız dedelerı anneaane babanne zıyaretıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?