- 25 Ağustos 2014
- 20.469
- 48.501
- 798
- Konu Sahibi socialscientist
Rezan Kiraz gibi yorum yapip duruyorum ama
Kova ya da Yay burcu mu? Veya haritasinda bunlardan biri baskın mı acaba?
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBir de ben bu mesaj okuma olaylarının asla bir seferlik olduğuna inanmıyorum. Böyle diyenlerin de yalan söylediğini düşünüyorum.
Bana göre, bir insanın ya diğer bireyin alanına saygısı vardır ya da yoktur. Aldatmak gibi. Bir kere yapan yine yapar. Bir de ailesiyle mesajlar okumak çok ama çok büyük bir ayıp.
Ben evlenmekten özgürlüğüm kısıtlanıyor diye endişe eden adamın bunu sıkıntı etmemesine şaşırdım. Yine biri mesajlarının okunmasını sıkıntı etmiyorsa da, mesaj okuyordur bence.
Bana bu çok yanlış geliyor. “Hata yaptım biliyorum” diye ben geçiştirilmesine izin vermezdim.
Koç burcu yükseleni boğaRezan Kiraz gibi yorum yapip duruyorum amaKova ya da Yay burcu mu? Veya haritasinda bunlardan biri baskın mı acaba?
Aynen işyerinde birileri öyle bir şeyler demiş. Onun da aklı karışmış. Zsten evli hayatı yaşıyoruz ne değişecek ki daha fazlaBir de şu var toplum erkeğe “ooo artık evlendin hayatın kaydı ehuehuhe” diye empoze ediyor. Aptal dizilerde bile evli adamın eşinden gizli kaçamak yapması erkek zenne izlemek bile olsa çok büyük lüks çook marifet! Yani sözlünüz tam olarak kendi hayatıyla ilgili belli bir şeyden endişelenmiyor olabilir ama toplumun ona dayattığı “evlilik tü kakadır evlenen erkeğin hayatı mahvolur” algısı yüzünden olabilir.
Hatta adam da sorguluyor olabilir acaba şu an tahayyül edemediğim ne dertler çıkacak diye.
O kadar ozgurluk düşkünü burçlar da degil.. Ilginc..Koç burcu yükseleni boğa
Zaten evli gibi yaşıyoruz. Bütçemiz bir, aynı evde vs vs.. Yani o sorumululukları alalı 1 yılı geçti. O yüzden anlamsız geliyor bana.O kadar ozgurluk düşkünü burçlar da degil.. Ilginc..
Ailesinin gecmisteki durumlari yuzunden o sorumlulugun altina girmeye korkuyor olabilir..
Aynen öyle dedim. Şimdi tamamen pozitif yönde değişti. Yüzükleri taktık dertleri bitti sankibir ara verelim düşün biraz emin olmadan evlenmem diyin. kafasında bir şeyler var belli ki her sonraki evrede sıkıntı çıkaracak
24 ben 25 oYaşlarınız kaç acaba ?
Aynen öyle dedim. Şimdi tamamen pozitif yönde değişti. Yüzükleri taktık dertleri bitti sanki