Merhaba hanımlar, iyi bayramlar dilerim.
Sözlüm kız isteme ve söz töreninden önce 1 hafta boyunca aşırı gergindi. Bana dokunma, beni yalnız bırak, çok stresliyim diyordu. Bu arada evlenelim diye ısrar eden oydu. Defalarca böyle iyi, ne gerek var diye reddettim. Sonunda ikna etti beni. Sözden önce de bu kadar stresliysen demek ki istemiyorsun, pişman olduysan iptal edelim dedim kaç kere. Kabul etmedi. Seninle ve ailenle alakası yok, böyle bir törene daha önce şahit olmadım, o sebeple stresliyim dedi.
Neyse hakkaten yüzükler takıldığı an adam 180 derece pozitif yönde değişti. Çok çok iyi yani. O ana kadar neredeyse yaşamıyor gibiydi, bembeyazdı. Bir de annesi babası ayrı, kendi isteği üzerine bizim törende bir araya geldiler ama annesi hep babasına saldıracak gibiydi ve öncesinde bu mevzu özelinde sorun çıkardı. Stresi bununla da bağlantılı olabilir diye düşünüyorum.
Neyse yüzük takıldı sorun bitti amaaa ben geçen gün evde biraz alkol aldık sonrasında lavaboya girdim. Telefonunu orada unutmuş, normalde hiç huyum değildir telefonunu hiç karıştırmamıştım. Alkolden midir nedir mesajlara bakıverdim. Bide gidip babasıyla mesajlarını okudum, arkadaş vs de değil
Sözden 1 hafta evvel babası babamla görüşeckelerini yazmış. O da demiş ki baba ya niye, ben geriliyorum böyle şeylerden. Babası da niye diye sormuş. Cevap: gidişattan memnun değilim, özgürlüğüm gidiyor gibi. Babası oğlum sen zaten evcimensin vs vs. Sözlüm ben 3 aşağı 5 yukarı görebiliyorum böyle falan demiş.
Şimdi bunun söz nişan bilmemekle alakası yok. Burada başka çeşit bir korku sezdim.
Kendisinden önce telefonunu karıştırdığım için özür diledim. Daha sonrasında sordum ben özgürlüğünü kısıtlayan ne yaptım diye? Kendisi sokağa çıkmaz, arkadaşlarını ben davet ederim eve vs vs. Zorla gönderirim. Çok evcimendir. Ben çık gez derim. Ailesiyle aram harikadır. Teşvik ederim, kısıtlamam. Cevaben hiç bir şey, o an stresten öyle hissettim dedi şuan sorsan öyle değil vs vs. Özür diledi falan filan.
Evlilikten emin değilsen çıkaralım bu yüzükleri dedim. Hayır asla dedi. Eminim dedi. Ama çok kötü hissettim, kafam karıştı siz ne düşünürdünüz? Takıntı haline getirdim kafamdan atamıyorum. İçim çok huzursuz.