Merhaba ben yeni üye oldum. Derdimi anlatacak kimsem yok maalesef. Ablam var ama evli olmadığı için beni tam olarak anlayamıyor. Bende içimi açmak istiyorum yoksa patlamaya hazır tnt gibiyim. 11 senedir evliyim son 4 senedir sorunlar tavan yapti. Eşim anlayışsız hıyarın teki. Surekli bağırıyor sanki bağırmak için bahane ariyor. Yaptığım hiç bir şeyi beğenmiyor.ama hep ben kabahtluyim gibi davraniyor. Ilk 5sene Kıskanç krizlerinden delirdim oglum olduktan sonra azaldı 4 yıl sonra kızım olunca başka sorunlar çıkardı. Sürekli panik halinde atlamasınlar hoplamasinlar.... Cocukları dışarıya bile zar zor çıkarıyorum. Onu yapma bunu yapma deliricem. Yaptığım hiç bir şeyden memnun değil. Bu seneye kadar doğum izinleri dışında hep çalıştım ama onun için bir değeri yok. Çok harciyormusum. Ama gerçekte kendime birsey bile dogru düzgun aldığım yok alirsam bile hep ucuz şeyler almaya çalıyorum. Aldığım hwr kıyafeti 50 kere düşünüyorum çünkü yakası açık olmasın dar olmasın.... Zevksizligin dibinde şeyler almak zorundkatılsonrada begenmiyor. Sen bana aldiyorum onada yanaşmıyor. Bıktım artık. Çocuklar olmada coktan boşamistim. Kendisinede defalarca bunu söyledim bir etkisi olmuyor. Kendimi yetersiz hissettirdiği için nicikimi yetersiz yazdımçocuklar için bile zor katılanıyirum. Bir gün herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum kimsenin olmadığı yeni şehir yeni bir hayat...
-ev hanımısınız galiba.ev hanımlarına özel eziyet paketleri çok oluyor erkeklerin.sizinkine bonus olarak.kıskançlık adı altında saçmalamak da katılmış.
- ben çalışan bir kadınım bebek yolda ama anladığım kadarıyla kıskançlık harici hemen hemen çoğu özelliği benziyor kocalarımızın.
-adamlara rahat batıyor orası kesin.evdeki kadını mal gibi görmeye meyilli çoğu oraya buraya çekiştirmeye.
-rahatsızlığınızı düzgün dille anlatın diyeceğim ne kadar faydası olur işine gelmezse onu bilemiyorum.yada sözünü dinlediği arkadaşı bir ebeveyninin uyarması ne kadar faydalı olur bilemiyorum.
-yoksa zaten dediğiniz gibi bir gün derdinizden patlama noktasına gelip her şeyi bırakıp gideceksiniz.
- dediğiniz gibi evli olmayan anlayamaz.ve herkesin evliliği kendisine hastır. başka çeşit evlilik yaşayan biri yine sizi anlamayabilir.
Hıyar dediğin adama 2 çocuk vermişsin..
Bunca sene çalışmışsın,idare etmişsin ama giden hep sizden gitmiş..
Yarın kimse size madalya takmayacak malesef bu kadar çileyi çektiniz diye..
Kendi değerinizi önce kendiniz bilin ki böyle adamlar sırtınıza kambur olamasin..
Kaç yaşındasınız
bizde de aynı kimseyi yönetemeyen kocam beni yöneteceğini zannediyor.Evet artık ev kadınıyım. Hep düzelecek diye bekliyorum bir süre iyi gidiyor sonra yine tepetaklak oluyor. Sorunları konusamiyoruz bile. Konusmaya başlayınca bagiris cağırışlar başlıyor.kendini o kadar iyi sıyırıyorki diyecek bir şey bırakmıyor bende.
Bunun adı psikolojik şiddet.En az fizksel kadar ağır.
Yaptığınız fedakarlıkların kıymeti bilinmiyorsa niye yapıyorsunuz?? Aç otursan anlamayacak.
Konuşmaktan anlamıyorsa yok sayın evde onu cevap bile vermeyin.
Hayatınızın gemlerini eşinizin eline bırakmışsınız, mutsuzsunuz.
Niye kendi tercihleriniz ve istekleriniz doğrultusunda hareket etmiyorsunuz?
Onun istediği gibi olunca kıymet olmuyorsa, ben yerinizde olsam kendim gibi olurdum.
Bir başkasının dayatması ile (eş dahi olsa) hayat geçmez.
Önce kendi benliğinizi kazanın derim.
Siz boşanma konusunu dile getirip bu doğrultuda herhangi bir davranış sergilemedikten sonra, eşiniz değer vermeyecektir. Ona göre siz "havlar ama ısırmaz" modundasınız, söyleniyor ama asla faaliyete geçiremez diyordur.
Eşiniz psikolojik bir yardım alsa sorunları biraz aşarsınız belki
Haklısınız. Kendi isteklerimi yapmaya korkar oldum. En ufak sorunu okadar büyutüyor ki yaptıgıma pişman ediyor.
Kendime olan kaybettiğim guvenimi geei kazanmam gerekiyor. Nerden başlayacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?