Evlilikte zorla ilişki boşanma nedeni mi

Yani kadınsa eğer var olma sebebini sadece sekse bağlamış. Yazık valla kadınsa.

Aaa olur mu hiç her durumda her mekanda önceliği eşinin hayvani zevklerinin kölesi olmak.
Seks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcam

Seks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcam
Aynen aynen. Tecavüze tecavüz diyen herkes yatıp tavanı seyrediyor bir sizin cinsel hayatınız rengarenk. Ne mutlu size.

Sizin iğrenç tabirinizle yazayım o zaman. Siz Uyurken girip çıkıyormuşya eşiniz o zaman tam olarak siz nasıl bekliyorsunuz?

Yo. Ben bir öğretmenim. Anneyim. Evladım. Eşim. Ablayım. Bu hayatta bir cok gorevim var. Konu cinsellik diye bu konuda goruslerımı soyledım.
Bir öğretmenin bu konuda yazdığı yorumlardaki üsluba sahip olduğuna inanmak istemiyorum şimdi de. Hay Allah ya.

Sizin iğrenç tabirinizle yazayım o zaman. Siz Uyurken girip çıkıyormuşya eşiniz o zaman tam olarak siz nasıl bekliyorsunuz?
Öğretmen olan bir insan eşim girip çıkıyor demez. Vahh ki ne Vahh sizin okuttuğunuz nesile
Cinsel yasamımın yaptıgım isle alakası ne? Gercekten cok saygısızca. Burada ozelimizi paylasıyoruz. Yaptıgınız cıkarım iğrenc.

Aynen aynen. Tecavüze tecavüz diyen herkes yatıp tavanı seyrediyor bir sizin cinsel hayatınız rengarenk. Ne mutlu size.
Bir de tecavuze tecavuz diyenlere domestik ev kadini demis
Kendisi bir kadinin sevismek istememesine ihtimal veremiyor zaar, istemese bile kocasi oldugu icin acmak zorunda bacaklarini.

Bana nedense iş.meli s.çmalı seks gibi geldi dedikleriniz ya da bağlamalı olabilir, cuckold olabilir. Sert seks başka onu sever herkes ama zorla yapılan şey başka. Evet tecavüz oluyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…