- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Aaa olur mu hiç her durumda her mekanda önceliği eşinin hayvani zevklerinin kölesi olmak.Kanamanız varken eşinizin boşalmasından önce bebeğinizin sağlığını düşünmeniz gerekir.
Yani kadınsa eğer var olma sebebini sadece sekse bağlamış. Yazık valla kadınsa.Tecavuzu fantezi sananlarda bugunu okuduk. Cok da şey yapmayın. Kendisine hamileliğin basinda seks yasaklandigi icin kocasi masturbasyon yapacak diye ödü kopuyor, mazallah istedigi an kocasina "vermezse" kocasi baska yollara sapar, ondan bu evlilik ici tecavuz guzellemeleri
Siz bence
Ikısını de dusunurum. Sırf sızlerden farklı dusndugum ıcın kadın olmadıgımı bile dusundunuz. Bense burada olmaktan memnuniyetszim suan. Tam bir vakit kaybı cidden.Kanamanız varken eşinizin boşalmasından önce bebeğinizin sağlığını düşünmeniz gerekir.
Katılıyorum ben de cok memnuniyetsizim su anIkısını de dusunurum. Sırf sızlerden farklı dusndugum ıcın kadın olmadıgımı bile dusundunuz. Bense burada olmaktan memnuniyetszim suan. Tam bir vakit kaybı cidden.
Seks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcamAaa olur mu hiç her durumda her mekanda önceliği eşinin hayvani zevklerinin kölesi olmak.
Şişme bebekten hallice isteYani kadınsa eğer var olma sebebini sadece sekse bağlamış. Yazık valla kadınsa.
Aynen aynen. Tecavüze tecavüz diyen herkes yatıp tavanı seyrediyor bir sizin cinsel hayatınız rengarenk.Seks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcam
Sizin iğrenç tabirinizle yazayım o zaman. Siz Uyurken girip çıkıyormuşya eşiniz o zaman tam olarak siz nasıl bekliyorsunuz?Seks tavanı seyredip esinin girip cıkmasını beklemek değil. Benım mutlu bir evliliğim var. Sıkıntı sizlerde domestik evhanımı kafasından cıkabilmeniz dileğiyle… gercekten ugrasamıcam
Yo. Ben bir öğretmenim. Anneyim. Evladım. Eşim. Ablayım. Bu hayatta bir cok gorevim var. Konu cinsellik diye bu konuda goruslerımı soyledım.Şişme bebekten hallice iste
Öğretmen olan bir insan eşim girip çıkıyor demez. Vahh ki ne Vahh sizin okuttuğunuz nesileYo. Ben bir öğretmenim. Anneyim. Evladım. Eşim. Ablayım. Bu hayatta bir cok gorevim var. Konu cinsellik diye bu konuda goruslerımı soyledım.
Ve de dinen ??!!Kanamanız varken eşinizin boşalmasından önce bebeğinizin sağlığını düşünmeniz gerekir.
Kendini eşya gibi görüyorsa.Öğretmen olan bir insan eşim girip çıkıyor demez. Vahh ki ne Vahh sizin okuttuğunuz nesile
Bir öğretmenin bu konuda yazdığı yorumlardaki üsluba sahip olduğuna inanmak istemiyorum şimdi de. Hay Allah ya.Yo. Ben bir öğretmenim. Anneyim. Evladım. Eşim. Ablayım. Bu hayatta bir cok gorevim var. Konu cinsellik diye bu konuda goruslerımı soyledım.
Sizin iğrenç tabirinizle yazayım o zaman. Siz Uyurken girip çıkıyormuşya eşiniz o zaman tam olarak siz nasıl bekliyorsunuz?
Cinsel yasamımın yaptıgım isle alakası ne? Gercekten cok saygısızca. Burada ozelimizi paylasıyoruz. Yaptıgınız cıkarım iğrenc.Öğretmen olan bir insan eşim girip çıkıyor demez. Vahh ki ne Vahh sizin okuttuğunuz nesile
Bir de tecavuze tecavuz diyenlere domestik ev kadini demisAynen aynen. Tecavüze tecavüz diyen herkes yatıp tavanı seyrediyor bir sizin cinsel hayatınız rengarenk.Ne mutlu size.
Eğitimciyim diyorsunuz. Yaptığım çıkarım gayet yerinde bence.Cinsel yasamımın yaptıgım isle alakası ne? Gercekten cok saygısızca. Burada ozelimizi paylasıyoruz. Yaptıgınız cıkarım iğrenc.
Cok dogru bir karar bence de ❤Gercekten cok sevimsizsiniz. Kendiniz gibi dusunmeyen herkesi dıslamayı size öğreten sistem esasen. Ben sizlerle ugrasamam. Ne vaktim var ne sabrım.