• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaş farkı ?? 28-40 normal mi ? Ne gibi sıkıntıları olur???

dejavu273

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
99
19
288
Arkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler 🎈💕

Valla bence hem siz bundan 5 yıl sonra kendinizi yaşlı bir adamın yanında gibi hissedersiniz yanınıza yakistiramazsiniz. Bence 28 yasindaysaniz 35 e kadar tamam ama fazlası saçma bence. Büyük konuşmak istemiyorum ama ilerde öperken bile farklı hissederim diye düşündüm kendimi yerinize koyduğumda. Bide şeyde önemli bence evlenince birlikte bişey yapmak isteyeceksiniz. Sizin yasinizin vermiş olduğu genclikle adam başım kaldırmıyor diyecek. Ama yaşınız yakın olursa o heyecan, birlikte biseyler yapabilme olanağı daha çok artar. Dediğim gibi ben kendimi yerinize koyarak düşündüm

Arkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler 🎈💕

28 ve 40 çok farklı jenerasyonlar
Bazen 6 yaş küçüğüm olan kardeşimle bile ayrı dünyaların insanı oluyoruz, evlilikte zor bence

Yapısı aşırı öfkeli ağzı bu süreçte bozuldu ve daha zorba kabadayı kıskanç beni karısı gibi gören Bi insan haline geldi . Evet kıskanılmak ve sahiplenilmek dozunda olursa güzel ama bu aşırı.

Tek derdiniz yaş farkı olmamalı...

Çok farklı dünyalar babanla evlenmek gibi düşün işte abartmıyorum emin ol sevgilik ayrı evlilik çok ayrı benim rahmetli kayınpederim 45 di işte ben oğluyla evlendim sen düşün ikinizin yaşı arasında çağ farkı var resmen bundan 10 sene sonra siz onun şimdiki yaşında bile değilken o 52 olacak bence problem evlilik bu gün canım cicim ama yaştan sonra ne olacak ? Sex hayatı ? Sosyal hayat ? Bence bunları hesaba katın

Kişiye, kişilere göre değişir. Eşimle aramda o civarda yaş farkı var. 12-13 yıldır birlikte 8 yıldır evliyiz henüz bir dezavantajını yaşamadım. Ama benim bey 20’liklere taş çıkartan hareketli, aktif, sosyal bir adam. O bana değil ben ona ayak uyduramıyorum bazen, moruk kalıyorum yanında. Onun yaşında çoğu erkekle olmazdım muhtemelen.

bu farki siz farketmiyorsaniz bence sorun yoktur ya,
kimisi gec olgunlasir, kimisinin yasi 60a varsa da ici civil civil olur, kimisi 20sinde sessiz sakin olur.

Bir de bunlar da zamanla degisir, bugun icin iyi gidiyorsa iliski temkinli olarak devam edilebilir bence.

Benim bugune kadar gordugum en mutlu ciftlerden birinde kadin adamdan 10 yas buyuktu, adamin ilk evliligi kadinin 2. evliligi ve kadinin 2 cocugu vardi. Ama su an benim bildigim kadariyla 20 yili devirdiler ve mutlu olduklarini soyluyorlar.

Ama burada 5 yas icin, artik anlasamiyoruz aramizda cok fazla fark olustu diyen kisileri de cok okuduk.

Yani bence is sizde bitiyor, siz mutlu iseniz kimseye bir sey soylemek dusmuyor.

40 yasina gelmis 1 erkek, herseyi yasamis, durgunlasmis,doymus olacaktir. Heyecan ve heves asla olmaz diye dusunuyorum. Ruhsuz yaklasabilir. Evlilikte en muhim mevzulardan biri de cinsellik..35'ten sonra artik erkeklerde de beden o diriligini kaybediyor. 25'li yaslardaki gibi cekici gelmez kadinin gozune..28 yasindaki 1 hanimin, ask,tutku,heyecan arayisini tatmin edemeyecektir..Sahsen 40 yasinda herseyi olan olgun 1 erkek yerine 28-29 yasinda heyecanli,istekli 1 erkegi tercih ederim..Esenlikler..

Bugün twitter da bi hesap gördüm.Kadın demiş ki,yaşım 49,eşim 62 yaşinda.Cinsel hayatimız yok kendime uygun partnerler arıyorum.Eşimin de rizası var yaziyordu😯Demem o ki ,bunun on ,onbeş sene sonrası var.İyi düsünmek gerekiyor. Bu çok uç ve absürt bir örnek belki ama .Erkeklerin ilerleyen yaşlarında sosyal ve cinsel hayat açısindan pek aktif olmadıgı gerçek.

Eşimle aramda 6 yaş var bende 28im ama bu bile çok diyorum bence 2-3 yaş ideal ilerisi çok fark hiç gerek yok.

Back