- 22 Eylül 2024
- 1
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi ylnzlkabidesi
Burada yanlışınız var ya siz de uyuyakalsanız o çocuk ne olacak ikinizin de alarmları kurması gerekiyor bunu ona söyleyin sorun ilacın arabadan getirilmesi değil aslında asıl sorunu görüyor musunuz bilmiyorum.gece sat basi alarm kurup qtesine bakacak olan benim bi surubu alip gelemez mi insan
Ne alaka?Ev hanımıysanız normal bence
Ne normal ev hanımı oluncaEv hanımıysanız normal bence
Adamın cok yorgun olması.Ne normal ev hanımı olunca
Özellikle saglık calısanıysa dısarda calısmak cok zor. O yüzden sizin daha cok ilgilenmeniz normal bence. Ama siz de calısansanız tabiki yorgunluktan da olunse adaletli bir sekilde ilgilenilmeliNe alaka?
Tabii eşlerin biri çalışıp biri çalışmayınca evde duranın enerjisi daha çok oluyor diğeri yorgun oluyorAdamın cok yorgun olması.
Özellikle saglık calısanıysa dısarda calısmak cok zor. O yüzden sizin daha cok ilgilenmeniz normal bence. Ama siz de calısansanız tabiki yorgunluktan da olunse adaletli bir sekilde ilgilenilmeli
Evi cekip cevirmek de cok zor ama dışardaki bazı işler de cok agır oluyor. Adamın ne iş yaptıgını bilmiyorum ama bu kadar ayılıp bayıldıgına göre cok calısıyor herhaldeTabii eşlerin biri çalışıp biri çalışmayınca evde duranın enerjisi daha çok oluyor diğeri yorgun oluyor
Düzeltiyorum diğer konuyla karıştırdim ben çocuk bakımında erkeğin yorgun olması bir şey değiştirmiyor çocuk hasta ve ateşi varEvi cekip cevirmek de cok zor ama dışardaki bazı işler de cok agır oluyor. Adamın ne iş yaptıgını bilmiyorum ama bu kadar ayılıp bayıldıgına göre cok calısıyor herhalde
Hadi ya.Adamın cok yorgun olması.
Özellikle saglık calısanıysa dısarda calısmak cok zor. O yüzden sizin daha cok ilgilenmeniz normal bence. Ama siz de calısansanız tabiki yorgunluktan da olunse adaletli bir sekilde ilgilenilmeli
Ya tek mesele ayilip bayilmasi mi ? Kadınla konuşmuyor bile, çocuğu ateşli umrunda değil, annesindeyken arabdan ilaç alacak muhtemelen o gün izinliydi onu bile yapmıyor, bu adam para kazanıp eve getirdi diye mi sadece babaEvi cekip cevirmek de cok zor ama dışardaki bazı işler de cok agır oluyor. Adamın ne iş yaptıgını bilmiyorum ama bu kadar ayılıp bayıldıgına göre cok calısıyor herhalde
aşko sen ne cahilsin ya birde 22 yaşındaymışsın tüh üzüldüm yazık kafana umarım kendini geliştirirsinAdamın cok yorgun olması.
Hanım mı?Ev hanımıysanız normal bence
Konu nerde?Merhaba dostlar derdim beni o oadar şişirdi ki sonuç olarak hesap açtim ve buradayım her seyi yazdim ve sildim yine icimi dokmek ve birinin okuyacagini dusunmek iyi geldi