- 22 Eylül 2024
- 1
- 0
- 27
- Konu Sahibi ylnzlkabidesi
Merhaba dostlar derdim beni o oadar şişirdi ki sonuç olarak hesap açtim ve buradayım esimle 4 yıldır evliyiz ve 3 yaşında bir kızim var genel olarak esime bakinca sessiz sakin işinde gücünde ve mülayim bir insan o yüzden kiminle dertlesmeye çalışsqm beni anlamadı. Bir insan dışarıdakilere göre iyi diye 4 4lük bir eş midir bilmiyorum son zamanlarda cok bunaldım. bu evlilikte ki yalnızlıgım kızımda buyudukce uzerime uzerime gelmeye basladı. Evliligin ilk baslarindan bahsetmek bile istemiyorum verdigim emeklerden yoruldum artik onlari yapmaya takatim yok. Esim sabah ise gider aksam gelir telefona bakar ayip olmasin diye 1 saat oturur uyuklar vaziyette cocugun iteklemesiyle biraz onla oynar. Ah ya nasılda hayallerim çöp olmuş.konusmaya calisirim palyaco gibi sebeklik yaparim kisa kisa cumleleri zor alirim agzindan . Hatta ben birsey anlatirken telefonun veye tv njn sesini yukseltmisligi var cok kiriliyorum bu kirlidigim noktalaro hep konusmaya anlatmaya calistim ama yok arkadas sanki zorla hayatta tutulan bi herif. Su an memelekete geldik kayinvalidemin evindeyiz beni bu yaziya iten bardagin son damlasini anlatiyorum anlık olarak . Kizimizin atesi var ve adam uyukluyor (her zamanki gibi) o sormadan ben bilgi veriyorum zorla ya insan cocugu hastaysa ilgilenmez mi ben bunu bencillik olarak goruyorum sadece bencil kendini dusunuyor.neyse atesi var ve ates dusurucusu arabada kalmis alip gelebilir misin dedim sen niye almiyosun dedi ya biz bu cocugu beraber yapmadik mi herseyi benim ustume mi sen sadece 24 saatin toplasan 40 dk sinda cocukla oyun oynuyosun kiyafetini bilmem nesini aliyosun diye babalik mi yapmis oluyorsun gece sat basi alarm kurup qtesine bakacak olan benim bi surubu alip gelemez mi insan neymis uykusu varmis. Sanki ben melegim uykudan arinmis benim yok mu uykum bagirmak ustumu basimi yirtmak istiyorum. Bi yandan cocugumuzun uyku kaprisiyle ilgilenip uyutmaya calisiyorum ki bundan once soydum yikadim atesini dusurmeye calistim . Adama soruyorum soruyorum ses yok kendim kalktim aldim geldim karanlikta ve kopek fobim var asagisi kopek kayniyor bunu soylememe ragmen adam fosur fosur uyudu ya uyusun da uyanamasin dicem olmicak Allah im birseyin var oldugu halde yoklugunu cekmek cok zor qrtik dayanamiyorum madem hayalin uyumakti tek basina kendini dusunmedkti niye evlendin be adam cocugum icin birseyleri degistirebilmeyi cok istiyorum ama artik dokunmasina bile tahammulum yok zaten sadece gecenin bi vakti dokjnuyor usengec uykucu tembel iyi(!) Adaam