Evlilikte yalnız kalmak istemek!

evi büyütün.1+1 biraz küçük.Bu şekilde karsınızdaki insanın kalbini kırıyorsunuz.Size aynı sekilde biri davransa hosunuza gider mi?Yani evlilik demek çift olmak demek

Evin işini neden tek siz yapıyorsunuz sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz.
Kendime göre alanım yoksa banyonun kapısını kapatır 2 saat orada geçiririm. Eşiniz beklesin artık banyo kapısının önünde.

yani arkadası yok ki karsınızdaki insan’ın sizden baska kımsesi yok.Ve sizden de alabileceğini almıs.Siz adam gibi kredi ödüyorsunuz.İlgi anlayısı durmak ise ve size uymuyorsa.Siz de durmayın

Bayıl istersen Feriha

Esin calismiyor mu? Bencede buyuk sorun bu.. sanirim cocuk yok..disari filan cik..ne bilim alisverise filan git yalniz..

biz köpek aldık, adam devamlı gidiyor evden durduramıyoruz efendim :))) imkan varsa deneyin derim. çünkü yavru köpek aynı insan yavrusu gibi ilgi bakım bekliyor, yaramazlık yapıyor, ortalığı kirletiyor. banyosu çişi kakası dışarı çıkarması derken rahatı bozuluyor. bana sahiplendirelim diyor benden bu konuda kesin ret yiyince kendisi arkasına bakmadan kaçıyor, 3 gün çadıra, 5 gün ailesiyle tatile.ben de kafa dinliyorum, köpeğimle başbaşa mis gibi. hem evcil hayvan size de iyi gelecektir. zor olduğu kesin ama sevgisi dünyaya bedel. ayrı yatma konusunda da arkadaşlara katılıyorum. eskide kalmış o küs olsan bile aynı yatağa gireceksinler. ikimiz de çok yorgun bir gün geçirmişsek, ya da ertesi gün yola gidilecekse, yoğun çalışılacaksa falan yalnız uyuyoruz. ve bu durumun ilişkimizi evliliğimizi falan etkilediği yok. yalnız kalmak, yalnız uyumak istemek insani ihtiyaçlar bunlar.

Temizlemesi, eşya dizmesi kolay olduğu için sevsem de sırf bu sorun yüzünden evlenirsem tek odalı evde oturmayacağım. Yalnız kalma ihtiyacınızı çok iyi anlıyorum. Biraz eşiniz anlayışsız geldi bana. Gitmesini rica etmenize rağmen gitmemiş ailesinin yanına. İmkanınız varsa işten izin alıp tek başınıza tatile gidebilirsiniz. Eşinizi karşınıza alıp tekrar ve bu sefer ciddi bir şekilde bu konuyu konuşmayı deneyebilirsiniz.

Adamin bi hobisi, üç beş arkadaşı yok. Sizin de öyle. Ikiniz de asosyalsiniz galiba. Bu şekilde evlilik çekilmez. Ben adama haftasonlari tahammul edemiyorum oglene kadar uyuyor aksama kadar kanepede yatiyor.

Ben ilk evlendigimjzde şikayet ederdim ailesi bir işe cagirirdi ben evde yalnız kalırdım simdi diyorum ki niye şikayet etmişim ac film izle uyu spor yap
İnsan cidden kendine ait bir an ariyor

2+1 ev bile tutmaya karı koca maddi durumunuz müsait değilse boşanınca tek başınıza fotosentez mi yapacaksınız. maddi sıkıntıdan sıkılmaya vaktiniz kalmaz gerçi. eviniz çok küçük sorun burda bence

Rahatlikla ne ilgisi var bu durumun? Kadinin bir eli yagda bir eli balda mi? Temizligi yardimci,yemegi de asci mi yapiyor. Ustune bir de ilgisiz bir adam? Rahatlik anlayisiniza hayran kaldim.
Bizim canımız cıkıyor iki kuruş para kazanacak diye, ay sonunu zor getiriyoruz.. Bu bayanın yanında eşi, evden çalısıyor, başında bagıran, emreden yok, hepsini geçtim insan evlenince yanında eşini ister, bazı bayanların eşi çalısmaktan evin yolunu bulamaz, bir pazar günlerini iple çekerler... Bunlar da yoh canım sıkılıyor, yoh evimiz kücük bilmem ne, şükredin, biraz daha ne istiyorsunuz beterin beteri var bu hayatta

Bu devirde boşanma davası 35 milyardan başlıyor, hani paraları yok tu ya böyle konusuyor lar, avukata hava parası verin de göreyim, sanki boşandıktan sonra 2.evlilik altın tepsi de sunuluyor, her şey muhteşem görünüyor böylelerine

Sana cevap vermicem cunku belli ki kendi derdini dunyanin en buyuk derdi saniyorsun. Sana hayatta basarilar.

Sana cevap vermicem cunku belli ki kendi derdini dunyanin en buyuk derdi saniyorsun. Sana hayatta basarilar.
Herkes kendi derdini dünyanın en büyük derdi olarak görür evet bu konuda haklısın... Çekmeyen karşımdakinin derdini de kücümser çünkü o aynı sıkıntıları yaşamadı... Valla istersen yazma cok ta umrumdaydı, banane... Şuna cok inanırım, bir şeyin kıymetini kaybettikten sonra anlar insan,.. Umarım elindekilerin farkına varırsın, mutluluklar

Yahu sen benim elimdekileri nerden bileceksin!!! Ne derdim var ne derdim yok!!! Ama en kotu animda da hep sukretmeyi bildim her zaman beterin beteri vardir dedim sukrettim. Senin gibi aglak bir tip hicbir zaman olmadim. Hadi uza simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…