Iste bu cok kotu. Evliliginizi kurtarmak adina 2+1 eve tasinsaniz en azindan o bile iyi gelir tabi mumkunse 3+1 en iyisi.Evimiz 1+1
Yani küçük de ev.Evimiz 1+1
Bence siz kocanizdan ziyade evin küçüklüğünden bunalmışsınız. Biz de evden çalışıyoruz ama başka başka odalarında yer değiştire değiştire akşam ediyoruz. Bizim iş saatleri farklı ve uykumuz hafif mesela o yüzden farklı yataklarda yattığımız da oluyor. Yeterince kendi alanım olduğundan hiç sıkılıp başka yere gitme gereği hissetmiyorum valla. Ama özellikle sıcaklarda aynı yatakta yatmak beni bunaltıyor. Mesela ayrı yatabilmek bizim ilişkimizi daha mutlu yapıyor.Evimiz 1+1
ya aklıma bu skeç geldi istemsizArkadaşlar kısaca konuya gireceğim. 8 yıllık evliyim ve evde hiç yalnız kalamıyorum. Evi geçtim odada bile yalnız kalamıyorum. Eşim 7/24 evde sadece arada markete gidiyor. Ben evden çalışıyorum ama sürekli eşim burnumun dibindeyken işime de konsantre olamıyorum. Ben zaman zaman ona alan tanımak için 3-5 gün arkadaşlarımda kalmaya gidiyorum ama o hiç bir yere gitmiyor. Çok bunaldım ve sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum. Bu arada ailesi başka şehirde yaşıyor ve onları ziyaret etmeye de birlikte gidiyoruz. Bazen çok bunalınca "1 hafta gidip ailende kalsan çok iyi olacak diyorum" ama yok gitmiyoooor! Vallahi bunaldım. Uyku saatlerimi değiştirdim, gündüz yatıp gece çalışmaya başladım ama o da değiştirdi. Sinirden kuduruyorum artık. Böyle ömür mü geçer? Ya benim gibi olan var mı? böyle bir durum sizi rahatsız eder mi yoksa ben mi biraz tuhafım?
Büyük bir eve geçmek için maalesef ekonomik durumumuz yeterli değil.Her sey kararinda olunca guzel. Ben de mesela hep yalnizim evde. Isinden dolayi 12.30dan once gelemiyor benimki eve. Birgun kafayi yiyecegim yalnizliktan. Ama surekli dibimde de olmasini istemem. Kisinin ozel alani olmasi cok onemli. Mesela ben kendime ait bir yatak odam olsun cok isterdim. Kimsenin horlamadigi, dagitmadigi. Ama esler ayri yatmamali bıdı bıdısı yüzünden dogru duzgun bir uyku uyuyamıyorum. Tam kapanma doneminde artik dayanamadim esime cok horluyorsun birkac gun diger odada uyucam dedim ve kendime bir duzen kurdum. Makyaj malzemelerimi falan tasidim ya o kdar iyi geldi ki anlatamam. Ama sonra mecbur yine yatak odasina döndüm. Sizin de en azindan buyuk bir eviniz olsa ekstra odaniz olsa ofis yapsaniz mesela kendinize. Oraya sadece kendinize ait bir dunya kursaniz durumu kurtarabilirsiniz belki
Şakasınız.. Boşanın hemen ömür boyu yalnız kalın o zaman ne diyelimArkadaşlar kısaca konuya gireceğim. 8 yıllık evliyim ve evde hiç yalnız kalamıyorum. Evi geçtim odada bile yalnız kalamıyorum. Eşim 7/24 evde sadece arada markete gidiyor. Ben evden çalışıyorum ama sürekli eşim burnumun dibindeyken işime de konsantre olamıyorum. Ben zaman zaman ona alan tanımak için 3-5 gün arkadaşlarımda kalmaya gidiyorum ama o hiç bir yere gitmiyor. Çok bunaldım ve sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum. Bu arada ailesi başka şehirde yaşıyor ve onları ziyaret etmeye de birlikte gidiyoruz. Bazen çok bunalınca "1 hafta gidip ailende kalsan çok iyi olacak diyorum" ama yok gitmiyoooor! Vallahi bunaldım. Uyku saatlerimi değiştirdim, gündüz yatıp gece çalışmaya başladım ama o da değiştirdi. Sinirden kuduruyorum artık. Böyle ömür mü geçer? Ya benim gibi olan var mı? böyle bir durum sizi rahatsız eder mi yoksa ben mi biraz tuhafım?
Benim kimyam da yalnızlığa pek uygun. Bir ay evde yalnız kalsam of be sıkıldım, biraz insan göreyim demem. Belki de bu yüzden bu kadar boğuluyorum. Yalnızken hiç sıkılmıyorum. Eşim de tam aksine hep dibimde. mutfakta yemek yaparken, banyoda saçımı tararken... Bu arada peşimde dolaşmaması için uyarıyorum, bazen kabalaşıyorum ve direkt bir şekilde "beni yalnız bırak, peşimde dolaşma" diyorum. ama nafileÖzel alan olmalı tabıkıde...Yanı ben mac ızlemekten hoslanmıyorum..Onemlı maclarını tek basına ızler ben odada kıtap okur,tv ızlerım cocukla takılırım...
Ya da o yuruyus yapmak ıster ben uyumak ısterım o cocugu alır gıder ben uyurum...
Ama basbasa onunla da kahve ıcıp,sohbet etmek ısterım o da aynı sekılde aksamları cocuk uyuyunca da oturur kahve ıcerız...
Benı boguyorsun moduna gırmedık..Hele kı boyle bır rıcada bulunucam herhalde ben odaya gel dıyene kadar gelmez ya da o bana boyle bısı dese hayatta yanına gıtmem o gel oturalım dıyene kadar..
Neden bu konuda anlayıssız davranıyor esınız anlamadım...Sürekli burun buruna da hoş değil bunalmıssınız...Anlayış gostermelı taraflar..Kilitleyin kapıyı...Giremesin içeri...
Benimle ilgilenmiyor diye başlık açmam çünkü zaten ilgilenmiyor. sadece duruyor. sohbet etmiyoruz. elinde telefon ve duruyor. yatakta duruyor, koltukta duruyor, mutfakta duruyor. adaaam duruyor yaa! ayy size yazarken güldüm. hakikat acı ama aynı zamanda komik :)Bence de büyük eve geç belki eşinde aynı şeyi düşünüyor seninle başka eve geçersen kendine özel çalışma odası yaparsın eşinde kendine özel yapar 3+1 ev çok iyi olur size o zamanda benimle ilgilenmiyor diye başlık açarsın
Rahat size fena batmış...Arkadaşlar kısaca konuya gireceğim. 8 yıllık evliyim ve evde hiç yalnız kalamıyorum. Evi geçtim odada bile yalnız kalamıyorum. Eşim 7/24 evde sadece arada markete gidiyor. Ben evden çalışıyorum ama sürekli eşim burnumun dibindeyken işime de konsantre olamıyorum. Ben zaman zaman ona alan tanımak için 3-5 gün arkadaşlarımda kalmaya gidiyorum ama o hiç bir yere gitmiyor. Çok bunaldım ve sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum. Bu arada ailesi başka şehirde yaşıyor ve onları ziyaret etmeye de birlikte gidiyoruz. Bazen çok bunalınca "1 hafta gidip ailende kalsan çok iyi olacak diyorum" ama yok gitmiyoooor! Vallahi bunaldım. Uyku saatlerimi değiştirdim, gündüz yatıp gece çalışmaya başladım ama o da değiştirdi. Sinirden kuduruyorum artık. Böyle ömür mü geçer? Ya benim gibi olan var mı? böyle bir durum sizi rahatsız eder mi yoksa ben mi biraz tuhafım?
Aman alın benim rahatlığım sizin olsun:)Rahat size fena batmış...